Гордон задовољио, остаје у Партизану!

Искусни амерички бек потписао је уговор са црно-белима, јављају "Вечерње новости".

Кошарка 20.01.2017 | 12:45
Гордон задовољио, остаје у Партизану!
Резултати лекарских прегледа и виђено на тренинзима задовољили су Александра Џикића и његове сараднике. Џамонт Гордон (29, 193) носиће дрес Партизана до краја сезоне, потврђено је из клуба.

Бивши играч Цибоне, ЦСКА и Галатасараја дефинитивно је постао играч црно-белих и иако неће бити у саставу за меч против ФМП-а (субота, 19, ТВ Арена спорт), ускоро се може очекивати његов деби.

Лекарски прегледи су разјаснили да је његово колено здраво и да са те, најважније стране, нема препрека да се придружи Џикићевом саставу.

Партизан ће регистровати Американца до поподнева, с обзиром на то да вечерас истиче рок за лиценцирање играча за АБА лигу. Гордон ће тако први пут заиграти од другог дела сезоне 2014/15, када се растао са турским Тофашом.

"Срећан сам што је све испало како треба. Драго ми је да сам здрав и спреман да изадјем на терен како бих помогао тиму да оствари важне победе", рекао је Гордон и задужио дрес са бројем 44.

Овај 29-годишњи комбо-бек је током каријере играо за Фортитудо из Болоње, Галатасарај и Тофаш, али и Цибону, па му такмичење у АБА лиги неће бити непознато.

Остаје да се види да ли ће из клуба стићи потврда и у вези са евентуалним повратком Ненада Крстића, наговештеним у четвртак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар