Први глас Мелбурна: Новаче, зашто таква исхрана?!

Прашина после пораза Новака Ђоковића од Дениса Истомина на Аустралијан опену још се није слегла – реакције стижу са свих страна.

Тенис 20.01.2017 | 20:45
Први глас Мелбурна: Новаче, зашто таква исхрана?!
Ђоковић је завршио такмичење у другом колу након трилера у пет сетова и остао без прилике да по седми пут подигне трофеј у Мелбурну.

Уследиле су бројне реакције светских медија, а настављене су и 24 сата после једне од највећих сензација у историји првог Гренд слема сезоне.

Пат Кеш, који ме је на шмекерски начин одбио за коментар, говорио је како навијачи Ендија Марија сигурно "трљају руке после победе Узбекистанца, али да још ништа није готово". О потезу некадашњег освајача Вимблдона имаћете прилику да читате.

Италијански представници медија чудили су се како је Ђоковић остао без круне, посебно похваливши његово понашање на конференцији за медије.  

Међутим, најзанимљији је био разговор са члановима редакције Хералд Сана, највећег листа у Мелбурну, који су забринути због све чуднијих спекулација које окружују најбољег српског спортисту.

"Ђоковић је постао предмет све гласнијих навода да размишља да пређе на исхрану која је заснована само на течностима, због недостатка унутрашњег мира. То није спомињао на конференцији, већ је само нахвалио противника који је играо сјајно”, рекли су из Хералд Сана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар