Из прве руке: Шта Клоп каже о Грујићевој позајмици?

„Нити Марко размишља о шестомесечном одласку, нити такву опцију разматрају у Ливерпулу“, јасан је Зоран Стојадиновић.

Фудбал 22.01.2017 | 17:00
Из прве руке: Шта Клоп каже о Грујићевој позајмици?
Период иницијације и мала минутажа у дебитанској сезони у Премијер лиги. Тако некако би могао да се окарактерише учинак Марка Грујића за шест месеци на Енфилд Роуду.

Шпански медији су данас сервирали вест да челници Бетиса намеравају да на позајмицу доведу младог српског везисту и обезбеде му оно што му тренутно недостаје – минуте у озбиљном такмичењу.

Млади репрезентативац Србије је ове сезоне одиграо само 29 минута у Премијер лиги, уписао је и асистенцију против Тотенхема у оквиру Лига купа, али Јирген Клоп намерава да и даље на оку држи љубимца Делија.

„Тачно је само да ме је звао један од директора Бетиса да ми каже како су заинтересовани за Марка Грујића, да га желе на позајмици. Међутим, нити Марко има жељу да иде из клуба, нити Ливерпул уопште размишља о позајмици као опцији. Они у њему виде будућност клуба, свесни су да је дошао из другачијег окружења. Био сам недавно у Ливерпулу и видео са колико поштовања говоре о Марку. О томе сам причао и са директром Реда Мајкл Едвардсом“, каже за МОЗЗАРТ Спорт агент Марка Грујића, Зоран Стојадиновић.

Младог Србина није било у недавном двомечу у оквиру ФА Купа против Плимута. Била је то идеална прилика да се Грујић приближи најјачој постави, али....

„Он је имао проблем са задњом ложом. Радио је напорно у теретани 20 дана. Јако је напредовао, тренер Клоп, као и његов асистент Буач, били су одушевљени. Спремали су га за ту утакмицу у Купу, али је он на тренингу искренуо зглоб. Баш се повредио у невреме, али ко зна зашто је то добро“, јасан је Стојадиновић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар