Ђоковић купио два апартмана на Менхетну

Менхетн је једна од најпривлачнијих локација за куповину некретнина. Тако мисли и српски тенисер Новак Ђоковић, који је, према наводима „Волстрит џорнала“, купио два апартмана на њујоршком речном острву.

Забава 19.01.2017 | 08:53
Ђоковић купио два апартмана на Менхетну
Ђоковић је купио два одвојена двособна апартмана, површине од по 185 квадратних метара, у објекту извођача радова "565 Брооме Сохо" у Мерзер стриту, у јужном делу Менхетна. Објекат је пројектовао чувени архитекта Ренцо Пијано, чији је Ђоковић велики поштовалац.

Стејси Шпилман, директорка продаје апартманског комплекса, каже да је Ђоковић на вишим спратовима купио два одвојена апартмана, који нису близу један другом, тако да вероватно не планира да их споји.

Она није желела да открије колико је Ђоковић издвојио за апартмане. Међутим, познато је да на том месту уобичајена цена стамбених јединица на вишим спратовима почиње од 5,4 милиона долара.

Када апартмански комплекс буде завршен, 2018. године, имаће два стаклена торња са укупно 115 стамбених јединица. Продаја је почела у септембру и трећина станова је већ продата.

Ђоковић је од извођача "565 Брооме Сохо" раније купио један апартман у Мајами Бичу, такође пројекат који је осмислио Ренцо Пијано.

„Волим дизајн те две зграде и њихова локација је фантастична. И Њујорк и Мајами су на мојој путној листи сваке године, па ће бити узбудљиво да стално имам где да се вратим“, навео је српски тенисер у саопштењу.

РТС
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар