АО - дубл: Зимоњић заказао дуел са браћом Брајан! Крај за Јелену! Троицки и Лајовић прошли!

Добар почетак! На старту такмичења у дубл конкуренцији на Аустралијан опену Ненад Зимоњић и Миша Зверев су успели да савладају Дастина Брауна и Албера Рамоса са 2:0 (7:6, 6:2). Зимоњић и Зверев у другој рунди имаће много тежи задатак јер се састају са најбољим дублом у историји, браћом Брајан, Бобом и Мајком. Троицки и Лајовић успешни у дублу! Српски дубл успео у три сета да победи Пељу и Олива и пласира се у друго коло дублова на Аустралијан Опену.

Тенис 19.01.2017 | 08:45
АО - дубл: Зимоњић заказао дуел са браћом Брајан! Крај за Јелену! Троицки и Лајовић прошли!
Ненад Зимоњић и његов партнер у дублу Миша Зверев из Немачке пласирали су се у друго коло Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну пошто су победили немачко-шпански пар Дастина Брауна и Алберта Рамоса-Вињоласа после два сета, 7:6, 6:2.

Тенисери су у првом сету били сигурни на своје сервисе па је сет решен у тај-брејку који су Зимоњић и Зверев добили са 7:5.

Они су у другом сету два пута одузели сервис противницима, искористили су шесту меч лопту и победили после сат и 15 минута.

Зимоњић и Зверев ће у другом колу играти против Американаца браће Мајка и Боба Брајана.

Трећи носиоци Мајк и Боб Брајан су у првом колу били бољи од Француза Пола Анрија Матјеа и Беное Пареа са 6:3, 6:0.

У женској конкуренцији парова, Јелена Јанковић и Белгијанка Јанина Викмајер елиминисане су већ на старту, након што су Мартина Хингис (Швајцарска) и Коко Вандервеге (САД) славиле са 6:3, 6:4.

С друге стране, Троицки и Лајовић су заједно надиграли Оливија Ренца и Гвида Пељу у три сета, са 6:4, 3:6, 6:3.

Српски тенисери победили су за сат и 34 минута.

Троицки и Лајовић је требало да играју у првом колу против аустралијско-британског пара Ника Кирјоса и Данијела Еванса, али су они одустали због повреде Кирјоса.

Троицки и Лајовић ће у другом колу играти против 14. носилаца, Колумбијаца Хуана Себастијана Кабаља и Роберта Фараха.

Извор: мондо.рс/моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар