Бајерн не губи вријеме - замјена за Алонса стиже за 80.000.000!

Карло Анчелоти је већ означио главну мету у летњем прелазном року.

Фудбал 22.01.2017 | 17:30
Бајерн не губи вријеме - замјена за Алонса стиже за 80.000.000!
Билд је изненадио Немачку информацијом о пензионисању Ћабија Алонса и Филипа Лама на крају сезоне, а током поподнева већ је почео и да нагађа око имена фудбалера који ће заменити времешног шпанског везисту на Алијанц Арени. 

Знамо да је пре неколико дана Бајерн утаначио детаље сарадње са везистомСебастијаном Рудијем из Хофенхајма, али познати лист открива да тренер Карло Анчелоти жели још једног централног везисту у својој моћној машинерији, како би истовремено и Тијага Алакантару могао да помера унаптед, где је много опаснији него као централни везиста.

Избор сјајног Италијана је Марко Верати (25), његов земљак и момак од поверења, којег је својевремено баш он довео у Пари Сен Жермен. Пробао је Карлето да га намами и у Реал Мадрид, док је тренирао Краљевски клуб, али Свеци нису желели тада да га пусте. Италијански репрезентативац је у октобру продужио уговор са шампионом Француске до лета 2021. године, а добио је и стварно добру годишњу плату од чак 10.000.000 евра, па је питање да ли је расположен за селидбу.

Мада, с друге стране, сме ли Верати да каже НЕ свом тренерском татици?

Пошто је Ћаби Алонсо обавестио Анчелотија о одлуци да на лето заврши каријеру, Италијан је одмах пренео челницима клуба да га занима само Верати чија се цена процењује на чак 80.000.000 евра. Уколико се 35-годишњи Шпанац не предомисли и повуче одлуку коју је донео, Баварци ће морати да крену по везисту Азура, а имаће конкуренцију у Интеру и Јувантусу који су се спомињали током јануара као заинтересовани за Вератија.

У сваком случају, очекује нас занимљиво лето, а како до сада Бајерн није чекао да почне прелазни рок већ је унапред букирао појачања не би требало да се изненадимо, ако већ наредних дана почну преговори на релацији Минхен - Париз, пише Билд. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар