Лијепа вијест која ће занимати Србе и Хрвате...

Новак Ђоковић још једном потврдио да га са Иваном Љубичићем, бившим хрватским тенисером, а сада тренером Роџера Федерера, веже нераскидиво пријатељство.

Тенис 22.01.2017 | 13:15
Лијепа вијест која ће занимати Србе и Хрвате...
Новак Ђоковић и Иван Љубичић били су и остали пријатељи.

Ни то што је хрватски тенисер, рођени Бањалучанин, сада у стручном штабу Роџера Федерера, није ништа променило.

Један о другом су увек причали у суперлативима. Тако је Љубичић, пре четири године, упитан шта мисли о Ђоковићу, овако реаговао на питање да ли имаш нешто лоше да каже о Ђоковићу? 

Љубичић је застао, замислио се, направио гримасу, а онда се опет убацио водитељ питањем: "Има ли човек мане?"

Тишина је потрајала неколико секунди, док популарни Љубо није изустио да каже нешто о комшији из Монте Карла и нашалио се: "Никада нисам размишљао на такав начин. Не пада ми ништа на памет, а то је већ пуно. Ето, није Хрват".

Четири године касније, Љубичић је сада у стручном штабу Роџера Федерера, са којим Ђоковић може да се састане тек у завршници Аустралијан опена.

Новинаре је занимало да ли се нешто променило у односу према Љубичићу:

"Изузетно ми је драго што могу да кажем да се апсолутно ништа није променило. Знам Ивана више од десет година. Заједно смо и тренирали јер смо имали истог тренера, Рикарда Пјатија. Када је Иван био број 3 на свету увек је био драг и љубазан према мени. Увек пријатељски расположен, увек ми је давао савете и све што год ми је требало".

Ђоковић је изнео и занимљив податак:

"Сећам се дао сам прешао на другачије жице на рекету због Ивана, стварно сам се угледао на њега. Та веза коју смо успоставили, заувек је остала међу нама. Уопште нема везе што је сада у Роџеровом боксу. Причамо као што смо причали и пре тога".

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

рс

22.01.2017 12:42

Љубицицу коју славу славис.......презиме ти је право хрватско хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре рс

22.01.2017 13:49

Кретену...!!!