Санчез за Пјанића?! Јуве каже НЕ!

Уколико не дође до договора са Арсеналом, Чилеанац ће моћи напустити "Емирејтс" без обештећење, па је због тога понуђен "Старој дами" у замјену за Пјанића.

Фудбал 20.01.2017 | 14:00
Санчез за Пјанића?! Јуве каже НЕ!
Према наводима италијанских медија на адресу Јувентуса стигла је занимљива понуда од Арсенала коју је актуелни шампион Италије одбио.

Наводно, "топници" су понудили једног од својих најбољих играча Чилеанца Алексиса Санчеза у замјену за репрезентативца БиХ Миралема Пјанића.

Интерес Јувентуса за сјајног Санчеза постоји одавно, још од времена док је репрезентативац Чилеа играо за Удинезе, но тада је Барселона била бржа и довела га у своје редове.

Тренутно Санчез преговара са Арсеналом о продужењу уговора, који му истиче на љето. Уколико не дође до договора Чилеанац ће моћи напустити Емиратес без обештећење, па је због тога понуђен "Старој дами" у замјену за Пјанића.

Ипак, Јувентус је одбио понуду, јер је одлучан да задржи бх. репрезентативца којег је љетос Роми платио 32 милиона евра.

Иако се Пјанић још увијек тражи, у дресу шампиона Италије одиграо је ове сезоне 18 такмичарских утакмица и постигао шест голова. Неке од њих дао је из слободних удараца чиме је потврдио епитете једног од најбољих извођача прекида у свијету.

С друге стране, Санчез бриљира у дресу Арсенала. У 27 утакмица у свим такмичењима постигао је 16 голова, од чега 14 у Премијер лиги, али је незадовољан чињеницом да је од доласка у Лондон 2014. године освојио само ФА Куп и два Суперкупа Енглеске.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар