Звезда има нову опцију за штопера!

Према писању Спортског журнала црвено-белима је понуђен Милан Милановић.

Фудбал 18.01.2017 | 15:00
Звезда има нову опцију за штопера!
Доведен је Абрахам Фримпонг, Звезда је у великој офанзиви на Богдана Планића како би дефинисала кадар у последњој линији тима током прве фазе припрема. Међутим, преговори са Војводином не иду у добром смеру, пошто Новосађани захтевају обештећење које црвено-бели у овом тренутку не могу да плате.

Такав расплет оставља простор да на адресу српског шампиона стижу предлози за појачања у одбрани. Један од њих укључује повратак на Маракану некадашњег ђака црвено-белих Милана Милановића, преноси Спортски Журнал.

Дефанзивац рођен 1991. године је без клуба од летос, после растанка са Палермом. У Италији је од 2011. године, али је време углавном проводио по позајмицама. Претходне сезоне је играо у Серији Б за Асколи и уписао 34 званичне утакмице.

Милановић је један од Звездиних ђака који је у тренуцима велике нестабилности одлучио да не потпише професионални уговор са матичним клубом и прихвати инострани изазов. Преселио се у Москву, у редове Локомотиве, али није стигао даље од Б тима. Затим је продат Палерму, али, као што смо написали, углавном је био по позајмицама.

Милановић би могао каријеру да оживи на Маракани, али питање је да ли су у Црвеној звезди спремни да ризикују и поверење укажу момку који је шест месеци паузирао. Посебно, јер су имали негативна искуства са таквим играчима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар