"Санкције САД не доживљавам као казну"

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас се обратио јавности након што је администрација Сједињених Америчких Држава увела санкције против њега.

Република Српска 18.01.2017 | 11:19
"Санкције САД не доживљавам као казну"
"Осјећам се поносно и ово не доживљавам као казну јер је ово доказ да нисам био спреман да тргујем интересима Републике Српске у моменту када су то од мене очекивали. Одлука је депласирана јер они који су је донијели знају савршено добро да ја немам никакву имовину у САД-у. Немам ни имовину, нити било какав рачун. У том погледу, депласирано је забрањивати нешто кад оно не постоји", отворио је конференцију за новинаре Милорад Додик.

Додао је да је под санкцијама дуго времена, јер активно води Републику Српску.

"Ја сам под разним санкцијама већ дуго времена, а поносан сам што у том времену када активно водим Српску никад нисам био спреман да под силним притисцима тадашњих људи из администрације САД-а предам Српску у руке њихове 'полиције'. Поносан сам што нисам пристао на Бутмирски процес и што нисам никад пристао да се мијења Устав БиХ. Поносан сам што сам припадао Србима и изван Републике Српске што нисам дозволио да се укине Дан Републике Српске".

"Политика одлазеће администрације предвођена госпођом Кормак је антиспрска и пробошњачка и онда када су покушавали да нам кажу да желе неко добро рјешење. Ово нису санкције САД-а, него оних који су поражени на америчким изборима", додао је.

Додик каже да није изненађен овим потезом, јер "нису могли поднијети да га виде на инаугурацији код Трумпа".

"Нисам изненађен овим потезом јер сам за посљедњих 10 година чуо толико пријетњи од ове гарнитуре да сам знао да ће их реализовати на одласку. Њихова политика је доживјела слом на изборима у САД-у, а ја сам још политички активан што је био разлог њиховог спречавања мог одласка у САД. Нису могли поднијети да ме виде тамо. То је кукавичлук оних који проводе политику силе. Од најуспјешнијег америчког вањскополитичког пројекта након рата, та одлазећа администрација је креирала монструма неспособног да преживи. Наравно, говорим о БиХ".

"Одлуку је саопштила администрација која ће за два дана бити дио америчке историје. Још синоћ сам чуо неке који сугеришу да поднесем оставку, али могу им поручити да ме је изабрала воља народа, а не воља америчке администрације. Разумијем их јер им позиција зависи од те администрације", додао је.

Поручио је да ова одлука неће утицати на његове политичке ставове.

"Ако је неко мислио да ће оваком одлуком поражене америчке администрације утицати на моје политичке ставове, грдно се вара. Кормак је лично лажно информисала Вашингтон о ситуацији у БиХ. САД немају неку изразиту политику према овим дијеловима свијета, али је и познато да су те политике креирали амбасадори. Она је лично доказани непријатељ Срба и Републике Српске, и она је непожељна особа у Републици Српској. Тражимо од Црнадка да је прогласи персоном нон гратом у Републици Српској", казао је.

"Очекујемо да се кривично гони за мијешање у унутрашње политичке односе и тиме је прекршила провођење Дејтонског мировног споразума у БиХ. Лажно је информисала Стате Департмент о стању у БиХ, високог представника је претворила у свог полтрона", додаје Додик.

Додик је поручио да поштује нову администрацију која се неће "петљати у односе".

"Ми поштујемо и видимо најаве нове администрације која се неће петљати у рушење страних влада, него ће с њима сарађивати и да ће проблем имати само онај ко буде сарађивао са терористичким организацијама. Те проблеме Република Српска нема, можда их има ФБиХ. Одбацујем дух Дејтона какав је промовисала одлазећа америчка администрација.

Није ми нимало жао што сам им постао проблем, чак ми је и драго. Остао сам досљедан да браним позиције Републике Српске и Срба у БиХ. За грађане Републике Српске ово не значи ништа, јер сам увјерен да је велика већина грађана Републике Српске погођена и иритирана оваквим одлукама госпође Кормак".

"Ако ме ишта обавезивало, то је однос према САД, имао сам поштовање према њима јер је то моћна и велика сила. Знао сам да неки појединци могу бити лоши као што је госпођа Кормак, али никада нисам био од оних који не поштују САД", додао је Додик.

Извор: Н1

Коментари / 144

Оставите коментар
Name

Тзхц

18.01.2017 10:22

Побјезе бараба без одговора на питања новинара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манојло Ц.

18.01.2017 10:44

Дзаба му је да се копрца и оптузује Цормакову, кад се зна да се она у томе најмање питала. Додик Американцима годинама гура прст у око и од одмазде су га ститили, до сада, само његови бјелосвјетски СЕКТАСИ. Ово му је поцетак краја, и сто то прије схвати свима це бити боље. Посено Републици Српској.

Name

Мисцхо

18.01.2017 10:48

Види се да је у страху. Зна за ону јеврејску "да Бог да да имас, па немас". Не осјеца се дрцно и курцевит... као обицно. У страху су велике оци. Сад це голубови прелетаци да заузму поцетни полозај. Наступа сезона прелетаца.

Name

Русија Мајка

18.01.2017 10:54

Само види да ли си добацио до милијарде у кесу и у Еврицима. Они само тај профил примају. Као сто су Карице, Милосевице....зови кума Вељу. Он има кеса

Name

Видју мајко цуднијех сватова

18.01.2017 10:59

Прво гребу, онда куци (мозда) воде. Е то се и насем капи ди тути Капи догодило. Прво су га навукли (увукли) у игру, дали му наду и одријесене руке, а онда (након 14 година) натегнули. Муценик, као да није знао да је то њихова опробана формула и уходана сема. Слузис, слузис, а онда се истросис. Кад се истросис (ко крпа) онда те баце. Милосевиц му је био у истој секти, па смо видјелинкако је заврсио. Секта не опраста непослусност, и то је морао науцити код пријема и у првој лекцији.

Name

Ре МИСЦХО

18.01.2017 11:02

На основу колицине страха и катастрофално написане изјаве,мислим да слиједе санкције од стране ЕУ.Након тога Инзко са бонским овластима сто знаци да це и сарадници страдати.

Name

Дјазмин

18.01.2017 11:04

Зао ми цовјека. Отргао се с ланца и сад га приводе. Пустили га да мало заради пара па сад пустају низ воду. Ал јебе...то, ста обицан народ има од тога. Ваља нам сад плацати и адвокате и лобисте за ову ствар

Name

Љуба Стојанова

18.01.2017 11:07

Моли се богу да и Вуцица не натјерају да ти уведе санкције. Зајеба се па реце да неце, а завртаце му (Вуцицу) руке до изнемоглости. И Вуциц се пуно кур...и на велике силе. Изгледа да се серија наставља

Name

Ре

18.01.2017 11:11

Многи су због срамоте дигли руку на себе, тако да и то није искљуцено.

Name

Развој Ситуације

18.01.2017 11:31

Ово је поцетак краја насег, српског, тиранина. Доста нам је пљацке и криминала. Судјење за Бобар банку је најављено за пар дана. Отварају се и друге пандорине кутије, Павловиц банка, Банка српске, Рафинерија, Бирац. Само ноне крупније афере. За сваку аферу имају свједоке сараднике. Било је вазно да дземпер поцне да се осипа. Сад се то висе не заустави. Није ми га зао. Унистио је многе људе и предузеца у РС. Формирањем групације и уског круга људи којима су додјељивани сви послови и концесије за природна богатства.

Name

Несто мислим

18.01.2017 11:35

Ниста ово неце знацити ако је само опомена. Брзо це се он прилагодити новонасталој ситуацији и од непослусног постати послусник. Као и раније. А нас це наставити да хандри и гребе у здрав мозак. Ја не вјерујем да це се ова акција наставити.

Name

QQ

18.01.2017 11:37

Ништа ново од САД,Традициоално анти српска политика и ништа друго,ал није то користно ни за другу страну,Јер када се два нејака такмиче па један јаки навија на једног нејаког,незначи да ће тај нејаки побиједит само што тај јаки навија за њега

Name

Радник Комунално

18.01.2017 11:38

Опет нас лазе о инаугурацији на којој је требало, по његовом мисљењу, да уцествује. Стварно нас безоцно подизава и подцјењује. Цијели свијет је видио да није позван на инаугурацију, а он нам данас поново казе да јесте. Обицно се казе да је народ онакав каква му је влста, ја у овом слуцају казем да је народ гори од своје власти

Name

Данијел Симицевиц

18.01.2017 11:42

Цовјек нам сад казе да је годинама под санкцијама. Знаци, годинама нас обмањивао да бирамо предсједника који је под санкцијама највеце свјетске силе. Због овог треба понистити изборе и расписати друге. Мислим да је то цак и кривицно дјело. Прецутати цињенице које су могле бити битне и од знацаја за избор предсједника једне дрзаве

Name

пппп

18.01.2017 12:00

ПОЧЕТАК КРАЈА, КОНАЧНО.

Name

УПС

18.01.2017 12:01

Устајмо МИ презрено робље.

Name

онн

18.01.2017 12:03

Не него ми да дигнемо руке на њега и његове.

Name

Стефан

18.01.2017 12:08

Ако цемо по тој логици онда је СДС једина странка која не тргује српским интересима јер је вец 10 година је на црној листа САД-а, Додо скацес сам себи у уста!?

Name

Радован

21.01.2017 08:17

Наравно да не не доживљаваш као казну. Па не мораш ти ићи у Вашингтон, кад већ са њиховим "службама" добро сарађујеш на домаћем терену. Нећеш речи да је Изетбеговић наредио да полиција РС спарингује у вјежби у Бањалуци са америчким антитерористичким јединицама коју су твоји "безбедњаци" договорили са Обамином администрацијом непосредно пред америчке изборе. Али ето, та иста администрација те је ставила на црну листу а прије доласка Трампа на власт. Што се тада ниси питао зашто та вјежба није одржана у Сарајеву, гдје би то више приличило, јер у муслиманском "Сарајевостану" има много вехабија и муслиманских екстремних терориста, поготово оних који су се за тероризам под америчким туторством добро припремали у Сирији или Ираку и Афганистану?

Name

разумио

21.01.2017 10:08

Под хитно оставка, али ни она сада не мозе да покрије колицину изрецених глупости госп. Додика!

Name

Дијагноза

18.01.2017 10:22

Чега се паметан стиди тиме се будала поноси. Он има изражене психичке проблеме. На крају ће се тиме и бранити од свега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИРОГОЈНО

18.01.2017 11:24

Како си досао тако цес и отиц...сто попови казу..водица доњела водица одњела...

Name

присјети се Миле...

18.01.2017 12:06

Ако цемо по тој логици онда је СДС једина странка која не тргује српским интересима јер је вец 10 година је на црној листа САД-а, Додо скацес сам себи у уста!?

Name

Радиса

18.01.2017 12:09

Ако цемо по тој логици онда је СДС једина странка која не тргује српским интересима јер је вец 10 година је на црној листа САД-а, Додо скацес сам себи у уста!?

Name

зумба

18.01.2017 10:23

Сада це сви у Америци бити против свог амбасадора у БиХ а подрзати Додика.А зна се да Америка због свог обицног градјанина бомбардује дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

18.01.2017 11:05

Зумба, може ли једно питање? Имаш ли ти нека друга еротска узбуђење, или те само пале вести које су на штету РС. Разумем ја сексуалне мањине, фетишизам, све је то ок... Али, бураз, ово твоје већ узело маха!

Name

Ре Драган Зумба

18.01.2017 11:43

Мени је тај Зумба јасан!?

Name

јииии

18.01.2017 11:59

Одлично Замба, Србин сам.

Name

за драгана

18.01.2017 12:24

Е вала јеси духовит ко метла за вратима.

Name

Цусмо и Видјесмо

18.01.2017 10:24

Изјава Додика комплетно уперена против амбасадорице Корник, а знамо да САД нису земљорадницка задруга и да одлуке не доноси напамет и преко ноци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 10:46

Ста казе Рудоња? Наговорили је муслимани масовно запослени у амбасади!?

Name

цобер

18.01.2017 10:51

Ја мислим да че ова администрација под хитно отпусти све муслимане из администрације јер само стварају проблем хахахахахахахахахахахах овај је пуко 100% имам осјечај да навечер не смије погледати у небо да невиди мјесец и звијезде

Name

БАЊАЛУКА

18.01.2017 10:25

Само се надај шта мислиш да ти србија неће увести санкције хоће хоће и те како. неће србија тебе штити то је свима јасно јер ниси толико битан да стојиш на путу србији за улазак у еу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса

18.01.2017 12:09

Ако цемо по тој логици онда је СДС једина странка која не тргује српским интересима јер је вец 10 година је на црној листа САД-а, Додо скацес сам себи у уста!?

Name

сут

18.01.2017 10:25

Гледајуци пресс види се да је узрујан много гресака у цитању написаног текста као и улизивање новој администрацији.он мисли да це му обуцар из беме обезбиједити амнестију код нове администрације...све у свему јадно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

18.01.2017 10:43

Пронадји видео кад тај из Беме објасњава ста је купио за поклоне да је отисао у Америку.. Сељак

Name

зо

18.01.2017 11:57

Изаћи сви на улице.

Name

бра

18.01.2017 11:57

Вријеме је Зо, вријеме.

Name

Е мој Баја

18.01.2017 10:25

Глас ти подрхтава, руке се тресу, а гаце пуне. Бице да за то постоји неки разлог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 10:40

Паницни поремецај страха.

Name

Светионик

18.01.2017 10:27

Сад су му пуна уста БиХ и Дејтона. Гдје си досад био. Колико си надлезности сам пренио на БиХ. Сад ти за све то други криви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 20:39

100% тацно. Браво.

Name

Обицна раја

18.01.2017 10:27

Нема он санкције народ има он зиви ко бог а народ нек се пати тако је и код остала два кера они узивају а народ нек гуремисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОПАЛААААА

18.01.2017 10:27

Ти си особа са дијагнозом и ко твоје изјаве схвата за озбиљно болеснији је од тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.01.2017 10:28

Па мени се онда цини да је то само представа за народ ако Миле нема никакву имовину у Америци.На ста су му онда пукли санкције.Опет мазање оцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

18.01.2017 10:50

Па немогу му имовину у пакистану блокирати и рацуне али могу код њих ,а фазон је да је ЕУ банана република и кад Америкнаци казу хоп ови у ЕУ скацу. У року 7 дана це бар пола ЕУ исто то урадити.

Name

Србо

18.01.2017 11:11

А народне паре које је наводно дао лобистима

Name

Коо

18.01.2017 11:22

Је ли теби јасно да ако нпр. нетко има фирму и та иста фирма зели пословати с УСА да он не смије знати тко је Додик а камоли с њим пословати. Рецимо ако Амери просире ове санкције на његовог сина. Гдје це он купити рацунарску опрему да би рецимо опремио татину канзеларију. Тако сто сви ИТ производи долазе из УСА неце моци нигдје купити рацунара да би га испоруцио. А сто буде када рецимо фирме повриједе УСА санкције се пуно пута могло видјети, рецимо Свицарске банке су платиле масу казни у УСА , иако тамо само имају пословнице, сто су пословале с Гадафијем. Ове санкције нитко не схваца тако безопасне као сто то Додик зели доцарати, ниједна фирма која послује с ЕУ се неце с тим петљати и одбит це сарадњу из страха. А с ким је Вуциц јуцер пио кафу, се мозе процитати на ртвбн.цом

Name

цобер

18.01.2017 12:09

@ко Мој "коо" не схавача народ јер је изманипулисан до балчака,Ко че сад из ЕУ да сарађује инвестира увози робу из РС чији је предједник на црној листи заједно са највечим терористима свијета???????До краја године нече бити ни траве за јести само че бити касно.Па "курчили " су се многи против САД- па гдје су сад?????Дај боже да остане на вовме да не добију по лабрњи сви политичари који су се супроставили пресудама Уставног суда је колико видим у образложењу на то је бачан највечи акцент.

Name

Србин

18.01.2017 10:29

Куку нама са овом будалом, битангом и криминалцем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 11:15

Ма није он такав.Лијепо реце да не тргује Републиком Српском.

Name

лко

18.01.2017 13:21

Не би то бураз нико ни купио.

Name

Саво Дерикоња

18.01.2017 10:30

Додик открио топлу воду да се УСА мијеса, преко амбасадора, у унутрасње ствари једне земље. То му није сметало кад су га ти исти, мијесајуци се у унутрасње ствари РС, довели на власт. Ниста мање, него на тенковима. Додик има дупле стандарде као и УСА

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјиљ

18.01.2017 10:30

Ово је србин и српскога рода, он це ако треба сутра погинути да подвлацим погинути за народ рс-а и за рс али само новац да му се не дира и милијарда коју је објезбедио да му остане сину а све друго висе није битно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево га

18.01.2017 10:31

Ево га нови Милош Кобилић, 'ерој и бранилац СРБства од душмана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ччч

18.01.2017 11:53

Браво бураз.

Name

Не брини предсједнице

18.01.2017 10:31

Не мозе нам нико ниста, јаци смо од судбине, па и од саме Америке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледао сам

18.01.2017 10:32

Трабуњање додиково:затражио је од Игора Црнатка да америчког амбасадора госпођу Кормак прогласи непожељном особом у Републици Српској.Чему служе ова обраћања јавности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

18.01.2017 10:32

Куку нама са овом будалом, битангом и криминалцом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брчак

18.01.2017 10:33

Можеш мислит

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

18.01.2017 10:34

Само нек пркоси!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

18.01.2017 10:36

Сви су криви само Миле не, у памет народе зар не видите да вам политицари опет намјестају деведесете... покусајте извци поуке из историје на коју се Балканци стално позивају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МБ

18.01.2017 10:36

Народ те обогатио народ је и даље у муци како опстати али те неда.и док је год народ уз тебе не пласи се.Али докле???

ОДГОВОРИТЕ
Name

олп

18.01.2017 11:51

Невјероватно, заиста невјероватно. Запитам се да ли сам уопште србин, ја који не размишљам као они. Кренимо људи.

Name

п

18.01.2017 10:36

Посиједио, оћелавио,пропо и изгубио се! Ушла вода у уши! Додик се још нада да ће га неко спасити од суперсиле Америке....хахахахаааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам се

18.01.2017 10:39

КАКВУ ИМОВИНУ ИМАШ , ПА ТИ ТО " ЗАМРЗАВАЈУ" И ГДЈЕ СИ ТО СВЕ ЗАРАДИО У ВРЕМЕНУ КАД ОБИЧНИ ЉУДИ ЈЕДВА ПРЕЖИВЉАВАЈУ ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смиља Мљекарка

18.01.2017 10:39

Погресно мисли да га је нагазила Цормакова. Као да не зна да Американци имају јасно одредјену процедуру доносења одлука, и да та њихова одлука није слуцана. Док се нова америцка администрација (у коју се Додик узда) поцне бавити Босном, процице двије године. Дотле це Додик бити политицки мртвац. А мозда и у затвору. Па неце ваљда Трамп пљувати по одлукама званицних органа због тамо неког балканског дјилкоса и пјеваца. Цак и да су погријесили. Ко је до сад и кд, у Америци рекао да је "курвин син". Према томе, Баја, буди сретан да на томе остану. Амин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУЗЕВ

18.01.2017 10:39

ове санкције према Милораду Додику ја доживљавам као оџкринута врата нама Србима да се дозовемо памети, да смијенимо Додика и кренемо као и сав нормалан свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

давно Ти је било вријеме

18.01.2017 13:37

Дозови се памети,док јос није касно,за твоје добро.

Name

Репо Послови

18.01.2017 13:47

Тако је

Name

мићко

18.01.2017 10:40

Знао сам да је додик будала ал послије ових изјава мислим да је тотално прохлупао и пуко ко балон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оп

18.01.2017 11:47

Немојмо вријеђати балон.

Name

роле

18.01.2017 10:41

То предсједнице,имас подрску слободарског Српског народа.Сви смо уз тебе и институције насе дрзаве Републике Српске..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.01.2017 10:51

Браво роле. Види се да си паметан као тоцак. Надам се да це вам укинути интернет на Озрену или Романији или на којој се вец планини налазис.

Name

роле

18.01.2017 11:06

Све планине у Дрзави Републици Српској су моје и поносим се њима.За њих сам се борио иопет цу,папак федерални..

Name

ПСССС.

18.01.2017 11:08

Само причај у своје име..а нас остале остави...

Name

дуле

18.01.2017 11:20

Хало планинар,обнови мало лекцију о правопису.

Name

+++

18.01.2017 11:44

Само ти роле паси траву. Нас остале не рачунај.Србин.

Name

кле

18.01.2017 11:46

Ма пусти ролета видиш да је неандерталац.

Name

Нешо

18.01.2017 12:11

Мој Роле. У шта ти потроши толике године...

Name

мини

18.01.2017 13:17

Испашу, испашу.

Name

купусар

18.01.2017 13:18

Ауу ево на Ролета , поранио зору преварио. Хајде Роле јагодо да нам набројис бар 5 планина у насој републици. Али из свог фундуса молим без гуглања.

Name

ре роле

18.01.2017 19:48

Не требаш никад ни да силазиш са планине

Name

оке

18.01.2017 10:42

Браво Миле ето ти прилике да тријерисес свој кабинет а и партиско руководство Свака неприлила је добра прилика. ОТЈЕРАНИ ПСИВ СЕ ВРАЦАЈУ ОБОЉЕЛОМ ГАЗДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

пирмо пирмо

18.01.2017 10:42

Ау бре шта је ово'Па он подијели америчку администрацију на издајнике(наводно стара) и домољубе(нова) администрација???Сад че бити бурно у САД -у и водит че се жустре расправе о укидању санкција једном предсједнику нечега што има људи који могу стати у један дио Вашингтона.Па људи схвтите САД су направиле дејтонски споразум и не мјења се политика САД доласком неког новог предсједника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

18.01.2017 10:43

И даље рудоња лазе све нас да је као позван на инаугурацију

ОДГОВОРИТЕ
Name

надзивице тебе

18.01.2017 10:45

Тај монструм БИХ како је ти зовес постала је за тебе онда кад си је половину опљацкао и онда ти неваља да неби одговарао за то.Али та монструм це тебе баја надзивити буди сигуран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цедо

18.01.2017 10:49

Па брате Миле, гдје су наси силни лобисти и наса силна представниства. Много брате пара потросисе, а узалудно. Тебе изгледа ни свети Петар висе немозе одбранити. Паре стависе у дзепове, тебе лагано низ Врбас преко Лактаса у Саву па низ Дунав у Црно Море. И ето прице " Био једном један Миле тракториста и пјевац".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

18.01.2017 10:50

О докле висе yа ср... ивјек иста реторика ја ја ја ја и само ја а дно дна си понокио је затебе мала маца ти се све продао унистио и зато си поносан неспособан колико си тесак само супље прице птесипање из супљег у празно престани висе све си сјебо сто си мого дотјерао све до мизерија дно дна ако немас ста паметније да прицас бар паметније сути све сто си урадио себи своме сино снахи церки суси ти баја о сиси само пресеравања ирадио со брутално према овом народу једно процас друго рафис то се граници са сизофренијом.Ај сто си сј. ..о народ у тс него је...с и срне у србији.отебе на просперитета нико а само се хвалис циме баја сатотом гоцијем маром и лолама неписменосцу задузености корупцијом криминалом митом и све то правдас србством и ударом и рс и босњацима бакиром докле висе баја хало дозови се зло си невидјено бране те такиви као ти који су се окристили па сад кад паднрс падају и они довео си народ до мизерије и тиме се дицис. Љеци се имас папир незавијај народ висе у црно доста је висе. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

хопааааа

18.01.2017 10:50

Мисли баја да Америка мијења сваки дан политику као и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сипрке, ооооо Спирке

18.01.2017 10:51

Цујем да су се Никола Спириц и Лазо Продановиц усрал...у гаце. Николи, прво оде Горан Салиховиц, а сад и Додик. Вријеме је Никола за десету странку. Само се не зна која. У свакој си вец био. А Лазо зна засто он треба да страхује. СИПА има да вас протресе ко Перо сљиву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 11:08

Има мијеста у СДА.

Name

Безбједност

18.01.2017 10:54

Кога сте Ви гдине Додик проглашавали персоном нон гратом када су уводили санкције СДС-овим кадровима? Или сте се смејали и једва дочекали да Вас исти ти Американци на силу ставе на власт у РС. Срам Вас било гдине Додик Ви немате ни образа ни стида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

упс

18.01.2017 11:41

Највећи изрод српског народа.

Name

цобер

18.01.2017 10:57

Ја мислим да послије овакве коференције за штампу сигурно слиједе нове инвестиције у РС-у и побољшање животног стандарда обичних људи.Ускоро че нова администрација да позове Додика у Вашингтон да му се извини за непромишљене поступка старе администрације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 11:10

Нисам спреман свој лицни комодитет да ставим испред интереса Републике Српске.

Name

Хм

18.01.2017 10:57

Како да не ? Немаш имовине у САД-у.... А што је са парама које си наводно дао за потребе лобирања за РС :Д ,.. зна се ко је узео паре..И на чијем су рацуну

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕСТЕ ДА

18.01.2017 10:59

Ста ли це реци кад нова администрација заузме исти или слицан став према свим питањима а и према њему лицно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

18.01.2017 12:35

Нема другог става , тек за сто година долази на ред . Неће они засједати еxтра за Бају Не не не . Већ нек да оставку и нек народ продисе

Name

Борислав

18.01.2017 11:02

Опет он криви друге а нама неће да објасни жашто користи ОБРАДА КЕСИЋА који види такозвано представништво РС и америци. Ако је требала Кормакова да информише УСА онда није потребно трошити толике паре на Обрада Кесића. Ја мислим да Додик ипак има "нешто" имовине тамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бонy

18.01.2017 11:03

Цуј окривио администрацију. Нису санкције САД. Ста му је. Дрхти, муца. Не вјерујем ста прица. Бице тога јос. Свака друга Босна и Херцеговина. Чак ни Кинези и било ко озбиљан у свијету дипломатије, економије, неце пружити руку некоме ко је на црној листи САД и ЕУ, у најскорије вријеме. Америцка политика се заснива на дугороцности, промјена администрације не доноси ниста ново. Буде ли великих одступања Трампу је у року једне године могуц опозив. У наредна три мјесеца пратите развој ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

досадни сте из Ф БиХ

18.01.2017 13:42

Са том васом тврдњом да промјена администрације не доноси промјене.Нароцито у насем слуцају.Ако не мозете да спавате,од нервозе,постоје за тај проблем пилуле.

Name

Оља

18.01.2017 11:03

Лупеза треба сабор у мисију рупу

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

18.01.2017 11:07

Лудак још више полудио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал

18.01.2017 11:09

Додик је веци махер за класу од других у сваком смислу а о постењу промили су у питању, а ово је оцит доказ да има петљууу

ОДГОВОРИТЕ
Name

упс

18.01.2017 11:37

Твој мозак није ни у промилима.

Name

бања лука

18.01.2017 11:10

Па зар не видите колико се плаши, не зна шта онис све знају а шта не, нечеш више мирно спавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

18.01.2017 11:17

Кипар и Србија му требају увести санкције тамо је лова и некретнине милијунске вриједности......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изгубљен компас

18.01.2017 11:23

Ко о чему а Миленце о инагурацији код Трампа.Та га је лаж коју је пласиро и демистификација те лажи у јавности погодила више од ичега у протеклих годину дана.Сада је и дефинитивно луд, па зар он мисли да један амбасадор може њему увести санкције.Човјек се други пут налази на црној листи САД-а , а за који дан и црној листи земаља ЕУ, мислим да ће бити ту и Аустрија а то га добро боли.Рад представништва РС-а у Вашингтону је доведен у питање-камо среће да оће затворити оног лопова Кесића.Додик се дефинитивно изгубио у времену и простору.Дошао је на власт са америчким тенковима ,сад га они уништавају , истјерао легалног предсједника републике Српске у то вријеме из његових просторија и замислите сада тражи због својих грешака да Црнадак прогласи МцЦормак персона нон грата.Сјетите се када је пријетио Црнатку прије годину дана.Да не дужим Маратонци трче почасни круг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар ти мислиш

18.01.2017 19:56

Ти мислиш да у РС нема испраних мозгова који још увијек вјерују да је добио позив на инаугурацију

Name

Студент

18.01.2017 11:24

Нажалост, тебе је овај преварени и наивни народ требало да казни давних дана!!! Нема те казне којом би се казнила твоја недела и криминал!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б орац рс

18.01.2017 11:30

ВЈЈЕРОВАТНО ЦЕ ТРАМО ОТКАЗАТ ИНАВУДАЦИЈУ ЈЕР НЕМА ДОДИКА ОН ТО И ПРАВИ РАДИ ЊЕГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуна Подршка

18.01.2017 11:31

Пуна подршка предсједнику Српске у његовој борби за очување наше Републике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.01.2017 12:07

Срецно у срљању у амбис са њим.

Name

СТД

18.01.2017 11:32

Персона нон грата??? Очигледно да је већ одавно без терапије. Кулминација лудила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберија

18.01.2017 11:32

Тоо Брате Србине ниста ти немогу.Зивио нас Пресједник Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лимени

18.01.2017 11:33

Немој заборавити ставити шешир од алу фолије да ти не могу сателитом читати мисли!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

18.01.2017 11:35

Проблем си ти исвом народу који те се зели ријесити

ОДГОВОРИТЕ
Name

брат Ђуро

18.01.2017 11:38

Нема казне коју си ти заслужио, несоју људски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стета

18.01.2017 11:41

Да је цовјек и да види ове коментаре нестао би са сцене али тај нема карактера и брига га само це позурити да ста јос уграби од гладног народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОЧНО САРАЈЕВО

18.01.2017 11:48

Нова пјесма Мила Додика умјесто: "Не може нам нико ништа јачи смо од судбине", сада пјева "Проклета је Америка и злато што сја". Мој предсједниче ни теби није лако са тобом самим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

18.01.2017 11:49

Која ителегенција насег цовјека??Имас предсјеника са диагнозом цео свијет против њега а ми урлицемо како је србенда сто цак није ни то а у влади и његовом окрузењу пола је зенги

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

18.01.2017 11:49

Санкције су карта на којој це добити Додик изборе у 2018. А 2016. је добио на основу референдума. А народ стадо оваца кога предводи и редовно сиса цувар Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

18.01.2017 11:50

-Цормак је доказани непријатељ Р.С -Тражи од државе БиХ да Цормак буде проглашена персоном нон грате(непожељна) -Оцекује да буде и кривицно гоњена -ЛАЖНО информисала америцку администрацију о ситуацији у БиХ -Остаје посвецен слову"Деyтона" Дефинитивно, овај цовјек висе није нормалан.Овакве изјаве да даје један високи политицар а да се односе на америцку (или било коју другу) администрацију границе се са здравим разумом.Оволико бахатости,безобразлука и осионости у говору од десетак минута мислим да није било никад забиљезено на овим просторима.И на крају као шлаг на торту не дозволити новинарима да поставе ни једно питање вес само побјеци са говорнице говори о њему више него хиљаду ријеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

18.01.2017 13:54

Тако је

Name

милос

18.01.2017 11:50

Јаста јаста брацо амери,хапсите само хапсите.подрска треба да се та каста лоповска разбије..Није њему теско народу је теско,нека мало и њега нек се врати у сурову реалност...Нека ускоро са лијепим зељама и цеститкама надју му добар и удобан кревет са три оброка и редовним тусирањем.Народ ни то нема редовно,елем тј. бице њему боље у затвору него вецини људи на слободи..путуј путуј,јаста...хвала велика америко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

18.01.2017 11:54

Санкције њему ниста не представљају накрао се он довољно.Има раскоси довољно од лактаса до гламоцана.Него народе на улицу и трази смјену.На РЕЗИМСКОМ дневнику ртрс казу добро је америка увела санкције,па то није нормално колико резим лазе народ.НАЈАЦА сила свјета кад ти уведе санкције па ста ту има добро,ста ту мозе бити црно добро..

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

18.01.2017 11:55

Недај се преседнице ко Ј.. Америку и њихово мишљење. Ја се само бојим да не постане ко и ови из СДС-а и да почне да продаје РС да би му скинули санкције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго Милошевић

18.01.2017 11:57

Републико Српска добили смо титулу предсједнику. Од јучер је званично "ДИКТАТОР", а власт којом диригује је "РЕЖИМСКА". Јучер је прешедник званично добио Цертификат о стручном звању а данас је прослава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса

18.01.2017 12:04

Ако цемо по тој логици онда је СДС једина странка која не тргује српским интересима јер је вец 10 година је на црној листа САД-а, Додо скацес сам себи у уста!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМИ

18.01.2017 12:08

ОСТАВКА< ОСТАВКА< ОСТАВКА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМИ

18.01.2017 12:12

ГДЈЕ ЈЕ САД У.....НИ ОБРАД КЕСИЦ!! ПРЕСТАВНИК У АМЕРИЦИ,ДО МОЈЕГА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

18.01.2017 12:24

Не тргује са РС? Тргујес И те како само се правис "будала"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.01.2017 13:06

Нема висе ста ни продати.

Name

Роки

18.01.2017 12:33

Ако не даднес оставку онда је овај народ бас на небу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

18.01.2017 12:40

До прољеца це се санкцијама придрузити многе земље ЕУ, ако не и све. На прољеце су такодје и веома битни предсједницки избори у Србији. Ако побиједи националиста, ето нам крвавог прољеца на Балкану. Не допусти то Господе молим ти се. У памет се народе балкански. Хладне главе посматрати ствари, бити реалан и објективан. Не дозволимо исте греске да нам се понављају свима по ко зна који пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

18.01.2017 12:57

ВОДИШ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, КУДА,,,, НАРОД СИ ЗАБОРАВИО, ПУСТИО СИ ГА КА ХЛАДНИМ ПРОСТОРИМА КАНАДЕ И ВРЕЛИМ АУСТРАЛИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мода ИВ

18.01.2017 13:34

,,Остао сам досљедан да браним позиције Републике Српске и Срба у БиХ", рече велики, моћни Баја. А ја кажем: ,, Врати Републици Српској све што си украо од српског народа, па ћемо ти повјеровати".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕНЗИОНЕР

18.01.2017 17:33

ГЛАДАН САМ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

18.01.2017 18:46

Америка га се отараси Баје,а ста ћемо ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

18.01.2017 19:40

На улице народе!револуција!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леко

18.01.2017 21:15

Гледао сам ово конференцију за новинаре Додик ми изгледа потпуно изгубљен и упласен само је понављао"одлазеца америцка администрација".Па ако нема ниста и Америци засто је толико упласен и узбудјен или је сазнао да ускоро и ЕУ се прикљуцује санкцијама е то је друга ствар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хити

20.01.2017 18:53

Додик је толико изолован да једно мозе код Бакира у СДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

гледа селфи с капитол хила,пјева и плаце

20.01.2017 23:03

Зена ми код Трампа,постеља ми празна,зивот ми ко казна

ОДГОВОРИТЕ