Премијер лига ће морати да сачека на Месија!

Лионел Меси каже да ће остати у Барселони докле год то управа буде желела, после спекулација да су за њега заинтересовани клубови из Премијер лиге.

Фудбал 19.01.2017 | 22:30
Премијер лига ће морати да сачека на Месија!
Најбољи фудбалер каталонског клуба Меси требало би да продужи уговор са Барселоном, али договор још није постигнут, а председник клуба Ђозеп Марија Бартомеу рекао је прошле недеље да није забринут због тога.

Месијев уговор истиче на крају наредне сезоне, а поједини шпански медији навели су да је 29-годишњи Аргентинац незадовољан због тога што управа клуба није конкретно разговарала са његовим менаџером.

Медији су спекулисали да ће Барселона продати Месија на крају сезоне, а да ситуацију наводно прате Манчестер јунајтед, Манчестер сити и Челси.

"Одувек сам говорио да ми је Барселона дала све и остаћу докле год ме буду желели", рекао је Меси за магазин Коуч.

Спекулације о Месијевом преласку у Манчестер сити појачале су се откако је бивши тренер Барселоне Пеп Гвардиола преузео енглески клуб. Гвардиолу критикују у Енглеској због променљиве форме Ситија и пораза од Евертона од 0:4 прошле недеље.

Меси је рекао да је уверен да ће Гвардиола бити успешан у Премијер лиги.

"То је врло компликована лига, прошла сезона је то показала, па је тешко предвидети. Наравно, Пеп је веома успешан тренер, прилагодиће се и сигуран сам да ће остварити успех", навео је Меси.

Барселона ове сезоне јури три трофеја, првенство Шпаније, Куп краља и Лигу шампиона. На табели Примере заузима треће место на табели са два бода мање, али и утакмицом више од водећег Реал Мадрида.

Меси је рекао да Барселона сва такмичења озбиљно схвата.

"У Барселони желимо све да освојимо. На почетку сезоне имамо циљеве да освојимо сваки трофеј, ниједно такмичење нема приоритет, један трофеј не сматрамо вреднијим од другог. Мрзим да губим. Пораз на мене не утиче само пар сати после утакмице, већ дуже. Не могу да поднесем осећај пораза и то користим као мотив, да дам све што је потребно за победу", навео је Меси.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар