Гробари Ниш: Криминалци на трибинама и у фотељама!

"Да станемо на пут криминалцима који ће волети црно-беле само док имају шта да им узму. Уместо криминалаца у фотељама и на трибинама, желимо да се на стадион врате прави навијачи", стоји у саопштењу потписаном са "Гробари Ниш".

Фудбал 19.01.2017 | 23:00
Гробари Ниш: Криминалци на трибинама и у фотељама!
Гробари са Косова и Метохије тражили су у понедељак да управа ФК Партизана поднесе неопозиве оставке и на тај начин преузме одговорност за избацивање клуба из Европе.

УЕФА је због кршења "финансијског фер-плеја" одлучила да казни црно-беле забраном играња у евро-куповима наредне сезоне.

Навијачи "парног ваљка" из јужне српске покрајне сматрају да је Партизан под вођством управе, на чијем су челу председник Милорад Вучелић и генерални менаџер Милош Вазура, довела клуб и навијаче у понижавајућу ситуацију, која није забележена у историји црно-белих. Гробаре са КиМ-а подржали су уторак и навијачи из Ниша.

Гробари Ниш сматрају да је ситуација у Партизану алармантна и да је кулминирала избацивањем црно-белих из Европе.

"Гробари Ниш дају пуну подршку браћи са Космета. Ми, истински навијачи Партизана из Ниша у потпуности подржавамо захтев који су јавности предочили Гробари Космет и захтевамо од управе да поднесе неопозиве оставке и руковођење клубом препусти истинским легендама, а које Партизан има у изобиљу", пише на почетку саопштења.

Даље се наводи да је Партизану стављена забрана играња у Европи због дуга од око 2,5 милиона евра, закључно са септембром 2016. године.

"Главни кривци за ово стање су челници садашње управе ФК Партизан, а и поједини представници других институција коју су зарад личних интереса успели у задатку уништавања нашег клуба. Сходно томе, Гробари Ниш захтевају да комплетна управа ФК Партизан, на челу са Милорадом Вучелићем, 'председником' клуба, Милошем Вазуром, генералним секретаром клуба и Миланом Обућином, генералним секретаром ЈСД Партизан и осталих чланова управе поднесу неопозиву оставку. Гробари Ниш се залажу да на водећа места у клубу дођу истинске легенде Партизана попут Момчила Моце Вукотића, Предрага Мијатовића и Ненада Бјековића".

Гробари ниш пишу да су месецима упозоравали на штетност актуелне управе по Партизан, али и да ће упркос недаћаму у својој борби наставити даљу за спас и очување Партизана.

"Гробари Ниш позивају све истинске навијаче Партизана да се боре за свој клуб, да заједничким снагама станемо на пут криминалцима који ће волети црно-беле само док имају шта да му узму. Уместо криминалаца у фотељама и на трибинама, желимо да се на стадион врате прави навијачи, породични људи, који ће својом несебичном љубављу и пуним трибинама гурати Партизан до нових победа", стоји у саопштењу потписаном са "Гробари Ниш".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар