Откривено: Јаји Туреу Кинези махали са 31.200.000 евра...!

Он одбио! Сад је Сити на потезу... Нови уговор или растанак?!

Фудбал 19.01.2017 | 20:30
Откривено: Јаји Туреу Кинези махали са 31.200.000 евра...!
Није лако Јаји Туреу. Таман кад је успео да изглади односе са Пепом Гвардиолом, везиста из Обале Слоноваче нашао се усред интерног рата који воде његов агент Дмитри Сељук и Ситијев менаџер. Месецима уназад његова будућност на Етихаду налази се на клацкалици, а и даље није баш јасно да ли ће добити нови уговор са Ситијем или не.

На све то, надовезали су се и „досадни“ Кинези, који му недељама око главе машу силним милионима. Али, он и даље успева да одоли! Колико је Туреу заправо тешко да се мислима усресреди терен открио је и Сељук у разговору за Скај Спорт. Он је, наиме, рекао да је Турепред собом имао пребогату понуду Ђијангсу Сунинга и уговор какав је готово немогуће одбити. Туре јесте. И то на 600.000 евра недељно, односно 31.200.000 евра годишње! 

То је више него дупло у поређењу са оним што добија у Манчестер Ситију, где зарађује „тек“ 250.000 евра седмично. 

Туре је недавно, у разговору за британске медије, поручио да се и даље осећа одлично и да би врхунски фудбал могао да игра бар још неколико година. Иако му је сада 34. Зато је сада Сити на потезу. Пеп Гвардиола је недавно чак и говорио о Туреу, па чак и потврдио да ће се о свему разговарати ускоро, те да би ветеран могао да добије још један уговор са Ситијем. Вероватно драстично слабији од постојећег.

""Сешћемо и разговараћемо о овој опцији када се сезона заврши. Оцењујем играче по томе да ли могу да пруже нешто када одемо на тешка гостовања на Енфилд, Олд Трафорд, Камп Ноу, у Мадрид или Торино. Нема сумње Јаја може много", поручио је Пеп.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар