Најперверзнији свјетски лидери

Недавно објављени непроверени документи тврде да је Доналд Трамп, ускоро званични амерички председник, био на једној сулудој забави у организацији руске тајне службе. 

Свијет 17.01.2017 | 07:45
Најперверзнији свјетски лидери
Из те вечери процурило је много тога, а најлуђи детаљ каже да је Трумп суделовао у перверзним игрицама које су укључивале "златни туш", сексуални чин у којем партнери уринирају једни по другима.

Трамп је готово одмах почео да негирати такве приче, а непроверени извештај натерао га је да сазове прву конференцију за штампу у последњих шест месеци.

Бранио се да је гермофоб, особа која се панично боји бактерија и прљавштине, и да зна да су сви хотели озвучени. С обзиром да је вероватно да су такве гласине потпуно нетачне, Трамп не би требало да се превише срами тих оптужби, јер га оне сврставају у пробрано друштво светских вођа који су били познати по својим перверзијама, пише "Даилy беаст", а преноси "Еxпресс".

Титова чета балерина

Почнимо од нама најближег, Јосипа Броза Тита. Убијени Стјепан Ђурековић написао је књигу "Ја, Јосип Броз Тито". Реч је, нема никакве сумње, о најнеобичнијој књизи коју је емиграција икад издала о Титу.

Ђурековићев роман, наиме, износи - често пута у фарсичном облику - целу енциклопедију политичких, приватних, обавештајних и сексуалних трачева о Јосипу Брозу Титу и његовим најближим сарадницима, па је реч о правој еротској Илијади, у којој се ерос меша с танатосом, а оргије преплићу са сценама бруталних масовних егзекуција.

Најшокантнија тврдња изнесена у књизи каже да је једном приликом Тито бирао коју ће балерину одвести у кревет.

"Кад су се Тито и Ранковић предвече вратили из шетње парком, затекли су како се Ранковић и Ђилас забављају с целим крдом девојака. Тито на брзину оцени да их има око четрнаестак. Била је то балетска трупа из Љубљане коју су малопре допремили Ранковићеви људи специјалним аутобусом. Након плеса, Тито почиње замишљати каква би која била у кревету", пише у књизи.

Друга страна мора

С друге стране Јадрана, током година владавине Силвија Берлусконија појавиле су се бројне гласине о његовим сексуалним ескападама. Како пише "Даилy Беаст", све је изашло на видело када се Берлускони нашао на суду због секса с малолетном проститутком. Гласине су се тада само појачале, а у италијански речник је ушао израз "бунга-бунга", како је Берлускони називао забаве где су му богати Италијани доводили само најскупље проститутке.

На другој обали Медитерана, Муамера Гадафија су оптуживали 2013. године да је био зависник од "вијагре" и секса. Недуго након тога објављена је и књига у којој се тврди да је либијски диктатор покушавао да заведе супруге страних амбасадора. Наравно, у то доба Гадафи никога није могао да тужи због клевете зато што је убијен 2011. године, те се и над овим тврдњма надвија велики знак питања.

Што се тиче азијских диктатора, Ким Џонг-Ил наводно је имао чак 2.000 жена на располагању како би му испуниле све сексуалне фантазије.

Путинова тајна породица

Око Адолфа Хитлера врте се бројне гласине, али можда и најтужније су оне које кажу да је имао великих проблема са женама. Гласине иду тако далеко да тврде како су чак три Хитлерове љубави одузеле властите животе.

Од актуелних вођа битно је споменути Владимира Путина. Већ дуже време спекулише се да је руски председник у вези с бившом гимнастичарком и олимпијском шампионком Алином Кабајевом. Путин одбија да говори о свом приватном животу, а Кабајева стално демантује гласине да су у вези.

Извор: Агенције/Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мојца

17.01.2017 08:18

Секс није перверзан ... и сви ови описани људи уопће нису перверзни, као што је по мени перверзна корупција... када ти је народ глада, живи у бједи... а влада троши, пјева, воза се по светту, лаже и даље краде... То је максимална перверзија, која веома успјешно цвејета баш у РС, као и у свим другим сиромашним земљама.... где је народ , нажалост, неписемен, је знање је имање..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

17.01.2017 17:09

Овде су помјесане бабе и забе. Секс је од Бога дан људима, да се они мнозе, напуне земљу и владају њоме. Због тога приридни секс који се обавља према вољи Бозијој да се као народ мнозимо не мозе да буде нецист, прљав и первезан. Настрани секс настаје када се у сексу замјени смисао његовог од Бога одредјеног смисла постојања. Секс данас цесто пута слузи само за физицко задовољство и празњење а не због насег мнозења до којег долази из љубави. То је погресно, када се има секс без љубави и благослова Бозијег. О другим сексуалним настраностима који су супротни вољи Бозијој и који су присутне код геј популације није вредно ни говорити!

ОДГОВОРИТЕ