Моћна секси менаџерка запалила румунски фудбал!

Она заступа фудбалере, поставља тренере, удаје се за спортисте. И изгледом распаљује машту обичног света. Просто речено: ведри и облачи у нашем комшилуку.

Фудбал 22.01.2017 | 23:45
Моћна секси менаџерка запалила румунски фудбал!
Анамарија Продан је поново запалила румунски фудбал, активирала вулкан усред "леденог доба". Тачније, "потпалио" га је Јонел Ганеа оптужбом да је секси менаџерка у вези с тренером Конкордије, Даном Алексом. А она је, зна се, од 2008. у браку са стратегом Стеауе, Лауренцијуом Регекампфом!

Ганеа, бивши репрезентативац Румуније, открио је да Анамарија има "више него интимну везу" са Алексом, да се виђају у слободно време, пијанче...

Актуелни тренер Волунтарија није стао на томе, већ је тврдио, а пренела је "Газета спортурилор", да фатална менаџерка уништава клубове. Да доводи фудбалере, у договору с тренерима и председницима, који ни не играју. А новац остаје у џеповима...

Атрактивна Анамарија је кратко одговорила Ганеи, најављујући да ће можда бити посла и за суд.

- Дан Алекса је наш добар пријатељ, породичан човек. А о томе што је изјавио Ганеа, видећу с адвокатом кад се вратим из Турске - поручила је менаџерка.

Румунски лист је нашао менаџерку у Анталији, где је, како је открила, на потписивању уговора.

- Поносна сам што представљам Алексу, најперспективнијег румунског тренера. Такође, поносна сам и што сам била сведок потписивања уговора између Ганее и Волунтарија - додала је Анамарија Продан Регекампф.

А, ко је, заправо, ова Румунка рођена пре 44 године?

Била је прва жена челник клуба (Буфтеа, друга лига; па Снагов, исти ранг). Затим је била генерални директор прволигаша Глорије из Бистрице, па на истој функцији у Конкордији. У Универзитатеи из Клужа је обављала посао извршног председника.

Званични је ФИФА менаџер. Између осталих, "њени" фудбалери су: Адријан Муту (сада у пензији), Николае Дика, Михаи Пинтили, Андреа Препелица, Никушор Станчију... Станчијуа је продала из Стеауе у Андерлехт за 9,8 милиона евра (с бонусима), што је највећи трансфер у историји румунског фудбала. Истовремено, то је највећа сума коју је белгијски великан издвојио за неког фудбалера.

Четири године заредом (2012-2016) је проглађена за најбољег фудбалског менаџера у Румунији.

Тренери под уговором с њом су: Мирчеа Редник, Козмин Контра, наравно супруг Лауренцију Регекампф...

За Регекампфа, тада играча, а данас тренера Стеауе (многи сада помињу сукоб интереса), удала се у лето 2008. у Лас Вегасу. Имају сина Лауренцијуа млађег.

Претходно, Анамарија је била у браку с кошаркашем Тиберијуом Думитрескуом, с којим има две ћерке.

Упоредо, градила је каријеру модела и на телевизији. Имала је емисију на ТВ "Романтика", а шоу на ТВ "Еуфорија" је ушао у четврту сезону. Наравно, није јој страно ни да се обнажена фотографише за разне магазине.

Фудбал и шоу бизнис - опасан микс код Анамарије Продан Регекампф. Мало, мало, па распали вулкан. Чак и у ове ледене дане.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Н

22.01.2017 23:37

То је румунска Цеца.

ОДГОВОРИТЕ