Гордон у Београду: Прегледи прије потписа за Партизан...

Искусни амерички бек у понедељак увече је слетео у Београд и одмах отишао на тренинг Партизана.

Кошарка 17.01.2017 | 08:15
Гордон у Београду: Прегледи прије потписа за Партизан...
Џамон Гордон (29 година, 193 цм), потенцијално појачање Партизана на бековским позицијама, допутовао је у Београд у понедељак око 19 часова из родног Нешвила, са преседањима у Њујорку и Истанбулу.

Он се прошле недеље у принципу договорио са црно-белима око сарадње до краја сезоне, али још ништа није потписано, пошто је Гордон дуго паузирао и у клубу желе да се прво увере да је играч здрав и спреман да у кратком року преузме улогу на паркету.

Некадашњи члан Фортитуда, Цибоне, ЦСКА, Галатасараја и Тофаша није играо од пролећа 2015. године, а као члан Галатасараја у сезони 2013/14 покидао је предњи укрштени лигамент колена.

За ову сезону је дуго покушавао да пронађе уноснији ангажман, али клубови очигледно нису имали довољно вере у његове могућности.

"Дан Д" на путу до потписивања уговора могао би да буде уторак, када ће Џамон Гордон обавити све важне прегледе, а увече први пут учествовати на тренингу црно-белих.

Неће то бити идеална прилика да Александар Џикић стекне увид у његове тренутне играчке квалитете, пошто ће тада вршити последње припреме за важан меч ФИБА Лиге шампиона против АЕК-а, али ко зна - можда и "падне" нека одлука.

Гордона су на аеродрому "Никола Тесла" дочекали директор клуба Млађан Шилобад и агент Влада Драгутиновић испред компаније "БДА Спортс". Потом су га одвели до дворане "Александар Николић", где је разговарао са тренером Џикићем.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар