Џонијева бивша смувала милијардера

Холивудска глумица Амбер Херд од суботе је званично разведена од колеге Џонија Депа, а већ данас светски таблоиди пишу да је упловила у нову везу.

Забава 16.01.2017 | 09:48
Џонијева бивша смувала милијардера
И то не са било ким. Наиме, Амбер је у вези с америчким бизнисменом и иноватором Илоном Маском, с којим су је медији први пут повезали још летос.

 - Амбер је пресрећна што је развод готов, али је још срећнија због тога што може јавно да озваничи везу са Илоном. Током празника је причала пријатељима колико јој се он допада. Већ планирају заједничке авантуре и лакнуло јој је што може да настави с животом - рекао је извор за "Тхе Миррор".

Осим тога, таблоиди наводе да се Илон, чије се богатство процењује на 11 милијарди долара, занимао за глумицу већ годинама, односно, од кад су заједно снимали филм "Мацхете Киллс". Тада није имао прилику да упозна Амбер јер нису снимали сцене заједно, али је писао редитељу Роберту Родригезу и питао га да уговори упознавање између њих двоје.

На прву договорену вечеру се глумица није појавила, али Елон није одустао, па је Родригезу писао опет иако је Амбер у то време била с Џонијем.

А чини се да му се сада труд коначно исплатио.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар