Радоњић: Приоритет остаје исти - АБА лига!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа не прави разлику у такмичењима и додао да освајање регионалне лиге остаје приоритет.

Кошарка 16.01.2017 | 11:15
Радоњић: Приоритет остаје исти - АБА лига!
Црвена звезда је победила Крку са 79:62 у београдској дворани "Александар Николић" у 18. колу Јадранске лиге.

"У сваки меч Јадранске лиге улазимо озбиљно. Нисмо опуштени. Не размишљамо да мењамо приоритете. Уколико постоји разлика у екипи која игра, то не значи да смо променили приоритете. Максимално смо фокусирани на Јадранску лигу и не правимо разлику у такмичењима. Такмичење које смо играли вечерас је од највећег значаја за нас, јер знамо шта нам доноси", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

"Следи циклус утакмица значајно тежи од овог из ког смо изашли. Следи нам доста путовања и чак четири утакмице за осам дана. Драго ми је и добро је што смо из овог завршеног циклуса изашли у добром расположењу, а видећемо како ће бити након следеће четири утакмице", рекао је Радоњић.

Упитан да ли ће младји играчи у наредном периоду добијати већу минутажу, Радоњић је рекао: "хоће, ако заслуже".

Он је додао да је Бориша Симанић почео самостално да тренира и да нема разлога да се жури с његовим опоравком.

Тренер Крке Дејан Михевц честитао је црвено-белима на заслуженој победи.

"Разлика измедју Звезде и осталих тимова у Јадранској лиги, па тако и нас, је велика. Надам се да ћемо се дићи из овога и да ћемо доћи до неких победа. Радује ме што се против Звезде нисмо се предали и нисмо дозволили да нас Звезда разбије, дизали смо у појединим тренуцима, али и видело се да је Звезда уморна", рекао је Михевц.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар