Ево какво нас вријеме очекује...

У Републици Српској наредних дана очекује се хладно вријеме са снијегом, наводе из Републичког хидрометеоролошког завода.

Република Српска 15.01.2017 | 21:30
Ево какво нас вријеме очекује...
У уторак, 17. јануара, биће хладно вријеме са слабим снијегом повремено који ће чешће и више падати на западу и планинама, док ће на југу и сјевероистоку бити сувих периода.

Јутарња температура ваздуха од минус 10 до минус пет, на планинама најнижа ће бити минус 13, а на југу око нула степени. Највиша дневна температура ваздуха од минус пет до нула, на југу до четири, док ће на планинама бити минус седам степени Целзијусових.

Хладно вријеме са снијегом биће и 18. јануара и 19. јануара. У уторак, 18. јануара, снијег ће чешће падати на сјеверу, а на југу слаба киша која повремено може прећи у слаб снијег.

Јутарња температура ваздуха од минус девет до минус четири, на планинама најнижа ће бити минус 12, а на југу око минус два. Највиша дневна од минус пет до нула, на југу до пет степени, а на планинама минус седам.

Према прогнози метеоролога, у четвртак, 19. јануара, на југу Херцеговине неће бити падавина већ се очекују сунчани интервали. Температура ваздуха у четвртак се неће битније мијењати у односу на сриједу.

(РХМЗ)
(Фото: Архива)

Коментари / 0

Оставите коментар