Бразил за крај?!

Дидије Дрогба по свему судећи неће још у пензију.

Фудбал 16.01.2017 | 16:30
Бразил за крај?!
Прича о повратку у Марсеј дала је сигнал осталима да би Дидије Дрогба могао да буде добра инвестиција, јер ипак нема намеру да оконча играчку каријеру.

Бивши нападач Челсија, који је пре неколико недеља напустио Монтреал, добио је понуду Коринтијанса, због чега би могао да се предомисли и одложи пензију.

"Добили смо захтеве од Дрогбе пре неколико дана и они нису претерани, како су неки најављивали. Послали смо званичну понуду његовом агенту, који нам је рекао да ју је играч прихватио. Ипак, коначан одговор још нисмо добили, већ га чекамо", изјавио је спортски директор Коринтијанса Флавио Адауто.

Бразилски медији преносе да се очекује да Дрогба у току предстојеће недеље допутује у Бразил на коначни договор, након чега би могли да уследе лекарски прегледи и званично потписивање уговора.

Нападач из Обале Слоноваче, који ће у марту напунити 39 година, у каријери је осим за Челси, са којим је освојио четири титуле Премијер лиге и Лигу шампиона, током каријере играо је и за Ле Ман, Марсеј, Генган, Шангај Шенхуа и Галатасарај.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар