Трећа љубав: Ово је муж Цеце Бојковић

Светлана Цеца Бојковић деценијама уназад важи за једну од најбољих глумица овдашњих простора.

Србија 15.01.2017 | 15:07
Трећа љубав: Ово је муж Цеце Бојковић
Своју каријеру градила је на врхунским улогама. Њене роле су остале упамћене,а многе реплике из серија или филмова које је тумачила и данас се препричавају.



"Први пут сам се удала јако млада. Покојни Милош је био стабилан и у души прави глумац. Подржао је у мени све оно глумачко јер уз неког грубог човјека то се у мени могло и покварити. Он је у мени успио да подржи чисто зрно честитости у позоришном раду", рекла је Цеца једном приликом.



"Без обзира на животну доб, вјерујем да сам млада духом и то је најважнија ствар. Не осећам тромост ниједне врсте, иако сам свјесна колико година имам."

Светлана Бојковић годинама је живела у Финској где јој је садашњи супруг Славко Круљевић обављао дужност амбасадора.

Иначе, Светлани је ово трећи брак, а са Славком је кренула у везу седам и по година послије смрти другог супруга, управника Атељеа 212 Љубомира - Муција Драшкића.

Драшкић је рођен у Загребу 1937, био је управник Атељеа 212 од 1984. до 1996, а за вријеме свог радног вијека поставио је неке од култних представа: “Краљ Иби”, “Радован ИИИ”, “Маратонци трче почасни круг”, “Кафаница, судница, лудница”...

Прије тога глумица је била у браку са покојним Милошем Жутићем, са којим има ћерку, глумицу Катарину Жутић.



"Колеге и људи из мог окружења говоре ми исто што сте и ви рекли. Можда сам заиста охрабрила многе својим потезом и ако је тако, драго ми је због тога", рекла је за "Стори" послије удаје Светлана Бојковић.

(Стори)
(Фото: Рас Србија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тако иде зивот

15.01.2017 22:42

Избор људи у складу с годинама и навикама. Мени лицно је Светлана била пар с Тихијем. Он је најљепси природан мускарац на сцени бивсе Југославије.

ОДГОВОРИТЕ