Други купују, Селта блиндира - нови уговор за Радоју!

Клуб са Балаидоса жели да обезбеди дугорочан останак српског репрезентативца који је доступан за само 10.000.000 евра.

Фудбал 16.01.2017 | 12:30
Други купују, Селта блиндира - нови уговор за Радоју!
Необично тихо је ове зиме у Селти када се ради о трансферима. Везиста Хозабед Санчез стигао је у петак и званично на позајмицу из Фулама до краја сезоне и неће се клуб из Галиције сигурно задржати на његовом довођењу, али је план управе и да се продуже уговори најбољих првотимаца.

Међу њима је и српски репрезентативац Немања Радоја (23), чији актуелни споразум са Селтом истиче у јуну 2019. године. Иако има још пуно до тада, на Балаидосу не желе више да чекају, већ намеравају да му у нови уговор убаце већу откупну калузулу од садашње (10.000.000 евра) како би се обезбедили да га не изгубе олако.

Фелипе Мињамбрес, директор Селте, каже да је посао са Србином приоритет за клуб.
“Још од прошлог лета покушавамо да продужимо уговор с Радојом. Верујемо да ће тако бити, али знамо да је за све, па и за то потребно време”, потврдио је први оперативац Селте.

Сам Радоја је неколико пута изјавио да би волео да продужи уговор, мада је кроз редове поручио и да ће бити потребно да Селтина понуда буде правам јер је свестан да постоје клубови који су заинтересовани за њега.

Поред Радоје, у реду за продужење уговора на Балаидосу стоје и Данијел Вас и Јаго Аспас играчи које клуб такође жели да задржи дугорочно.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар