Шалке одбио понуду Јувентуса од 5.000.000 евра!

Ништа од трансфера Сеада Колашинца... Засад!

Фудбал 15.01.2017 | 19:30
Шалке одбио понуду Јувентуса од 5.000.000 евра!
Нема ништа од доласка Сеада Колашинца у Јувентус! Бар не одмах.

Шалке је синоћ одбио понуду клуба из Торина која је ишла чак до 5.000.000 евра за репрезентативца Босне и Херцеговине и тако, макар привремено, сачувао свог левог бека. Стара дама је у Гелзенкирхен послала предлог уговора према коме би Немцима одмах припало 3.000.000 евра, а додатна 2.000.000 евра на име различитих бонуса, али су Рудари на то рекли - НЕ.

„Ништа се није променило по питању Колашинца. Сеад има уговор са нама до јуна и засад остаје“, рекао је спортски директор Шалека Кристаијан Хајдл.

Овакав развој ситуације значи да ће Јуве или морати да појача понуду за Сеада Колашинцаили ће сачекати лето, кад овом истекне уговор са Шалкеом и онда га, према првобитном плану, довести као слободног играча. У међувремену ће бити продат Патрис Евра који је изабрао да се врати у Премијер лигу и то у Кристал Палас.

То значи да би Јуве остао само са Алексом Сандром на позицији левог бека, али се помиње да би онда период до краја сезоне могао да премости ангажовањем првотимца Болоње, Адама Масине.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар