200 милиона!!!

Уколико продужи уговор, толико ће морати да плате за Дибалу.

Фудбал 16.01.2017 | 20:00
200 милиона!!!
Ако потпише продужетак сарадње, остали могу да забораве на Паула Дибалу.

Наиме, свесни да у тиму имају право фудбалско благо, које додуше није у рангу најплаћенијих фудбалера Европе, у Јувентусу су решени да аргентинском нападачу Дибали понуде нови, јачи уговор и у њега унесу излазну клаузулу од најмање 200 милиона евра.

Другим речима, све док Јувентус буде говорио "не, не и не", заинтересована страна могла би да купи левоногог нападача за ништа мање од 200 милиона.

Све то, требало би да буде решено пре почетка Светског првенства у Русији 2018, где би – уколико се Аргентина пласира – Дибала требало да буде прва опција у нападу уз Леа Месија, а уколико заблиста на Мундијалу са актуелним уговором биће лако доступна мета за заинтересоване клубове.

Јуве жели да 23-годишњег нападача учини најплаћенијим фудбалером клуба, уз његовог земљака Гонзала Игуаина, који прима седам милиона евра нето без бонуса за голове, асистенције, победе и трофеје.

Дибала је постигао 29 голова на 62 утакмице од када је дошао у Јуве 2015. године из Палерма.

Међу заинтересованим клубовима су Реал Мадрид и Барселона, па отуда не треба да чуди што су у Јувентусу опрезни и решени да га учине немогућом мисијом за ривале из Лиге шампиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар