Хладно и облачно са новим снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ 14. јануара (субота) се очекује претежно облачно вријеме са снијегом у већини подручја, а у послијеподневним часовима доћи ће до смањења облачности.

Република Српска 13.01.2017 | 21:33
Хладно и облачно са новим снијегом
Ујутро ће бити облачно и хладно вријеме са снијегом у већини крајева, док се престанак падавина очекује на сјеверу, а на југу дјелимично кидање облачности.

Током дана биће умјерено до претежно облачно и суво вријеме, уз могућност слабијег снијега на истоку, док ће током поднева доћи до постепеног смањења облачности у већини предјела, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Вјетар ће бити слаб сјевереног смјера.

Јутарња температура кретаће се од минус седам до минус два степена, на југу од минус један до три, а највиша дневна од минус два до четири, на југу од три до седам степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У недјељу се очекује хладно и облачно вријеме, а у планинском појасу и вишим дијеловима Херцеговине могућ је снијег који ће наставити да пада у вечерњим часовима, а током ноћи на понедјељак прошириће се према западу и сјеверу.

Највиша дневна температура ваздуха кретаће се од минус четири до један, на југу од два до шест степени Целзијусових. 

Коментари / 0

Оставите коментар