Серхио Рамос полудео на навијаче Севиље!

Друге дочекују као Богове, а мени вређају мајку! „Са таквима нема приче“, бесан је капитен Реал Мадрида.

Фудбал 14.01.2017 | 20:00
Серхио Рамос полудео на навијаче Севиље!
Гол за 2:3 - на крају је завршено ремијем (3:3) - а онда „поздрав“ ултрасима са севера и молба за опроштај осталих навијача Севиље. Тако је изгледао Серхио Рамос у завршнци гостовања Реал Мадрида на „Санчез Писхуану“, где је краљевски клуб оверио пласман у четвртфинале Купа Шпаније, али је његовом капитену вероватно „преврнуо“ стомак од мучних сцена које му је приредила „рођена“ публика.

Јер, Рамос је рођен у предграђу Севиље, за овај клуб је одиграо једну сезону, „утерао“ му у касу 27.000.000 евра пре 11 и по година кад је прешао у Реал и заиста ничим није заслужио погрдне повике са трибина. Тим пре што је у свакој прилици истицао блискост са Андалужанима.

„Извињавам се још једном оним правим навијачима Севиље, али онима који су стајали иза гола и вређали ми мајку... Од првог минута... С њима нема приче“, оштар, чини се с правом, био јеСерхио Рамос по окончању меча.

Рамос је у 83. минуту реализовао једанаестерац и потом прстима показивао на полеђину дреса, бесно гледајући ка оном делу трибина са којег су га касније гађали пластичном флашом.

„Севиља ће увек бити мој дом, овде сам дошао да играм за други клуб. Кад су се Иван Ракитић или Дани Алвес враћали на „Писхуан“, третирани су као Богови, иако нису одавде, а мени вређају мајку. Притом, ја никог нисам увредио, нити омаловажавао. Нисам обожавалац оног дела трибина који је вређао и мене и моју мајку. Такви људи не заслужују ни да им се обатим. Можда би председник Севиље требало да поразговара са њима, како народ не би мешао остале навијаче са таквима“.

Да, ипак, нема ништа лично против Севиље, већ само против те групице навијача, Серхио Рамос је потврдио још једном изјавом.

„Оног дана кад умрем желим да ме сахране са две заставе. Једном Севиље и другом Реал Мадрида. То је, ваљда, довољно да разјасним колико волим оба клуба. Исто тако, чини ми се да има довољно фотографија са синоћњег меча на којима се види како сам се понашао и коме сам шта поручио. Још једном се извињавам свим правим навијачима и голману Давиду Сорији, јер нисам желео да га понизим „паненком“ са пенала. Капитен сам Реал Мадрида и дужан сам да браним свој тим. Увек. Дугује то себи и Реалу“, додао је Рамос, који је синоћ постигао 77. гол у каријери за великана из Мадрида.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар