Лоши временски услови одлажу наставак Суперлиге?!

Директор Суперлиге Владимир Булатовић најавио да би пролећни део првенства могао да се одложи уколико нови хладни талас погоди Србију.

Фудбал 14.01.2017 | 16:30
Лоши временски услови одлажу наставак Суперлиге?!
Суперлигашки тимови већ су започели припреме за наставак сезоне, али није сигурно да ће она стартовати 18. фебруара, како је планирано.

Ледени талас који је захватио Србију, оковао је поједине градове и стадионе снегом и ледом, због чега је практично неизводљиво тренирати на њима. Играчи ризикују бројне повреде на теренима који су неочишћени и клизави, због чега су надлежни у Суперлиги већ направили план о евентуланом одлагању старта пролећног дела такмичења.

Владимир Булатовић, директор Суперлиге, не искључује могућност да шампионат крене седам дана касније од зацртаног термина, уколико Србију погоди нови хладни талас у фебруару.

"Пратимо развој ситуације јер смо чули за могућност да Србију опет захвати ледени период. Уколико временски услови буду такви да не буде могуће нормално одигравање утакмица сигурно ћемо померити старт првенства за недељу дана. У том случају пролећни део Суперлиге би кренуо 25. фебруара, уместо 18, и утакмице би се играле два пута средом заредом", изјавио је за "Курир" Булатовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар