500 љубавника за седам година!?

Британски новинар Пјерс Морган у својој колумни је написао неке шокантне податке о покојном пријатељу.

Забава 12.01.2017 | 08:13
500 љубавника за седам година!?
Пјерс Морган, један од уредника "Дејли Мејла", тврди како је Џорџ Мајкл на једној приватној вечери у Лондону присутне насмејавао причама о својим љубавним подухватима.

- Џорџа сам познавао прилично добро, путем разних интервјуа и повремено смо одржавали пријатељство путем мејла. Ипак, ништа није могло да ме припреми за ту ноћ. Он је био скандалозно отворен па нам је открио да је спавао са 500 мушкараца у последњих седам година - написао је Морган у колумни.

Познати новинар каже да је Џорџ имао овај излив искрености зато што је одлучио да призна све, како људи не би имали шта да "ископају".

Морган је хетеросексуалац, али каже да га је Џорџ испитивао о његовој сексуалности: "Ајде Пјерс, кладим се да би ти се свидело да експериментишеш с мушкарцима".
Како пише Морган, Мајкл је током вечере друштванцету открио и да га је уцењивала мушка проститутка и иако није желео да им открије како се то завршило, кроз смех им је рекао: "Сигурно сам заборавио да му платим."

Иако то нико није очекивао, Џорџ се дотакао и приче о женама, те је признао да је једина жена са којом би спавао Елизабет Тејлор.
Џорџ Мајкл је био у вези са Фадијем Фавазом од 2012. до смрти. Иако је умро од срчаног удара, детаљна обдукција још није готова јер полиција сумња да лекови и дрога имају неке везе са његовом смрћу. Џорџ Мајкл, наводно, неће бити сахрањен пре фебруара.

Блиц
фото:инернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никола

13.01.2017 18:00

Па како неће умријети кад га је из****** 500 људи. И ово је ексклузивна исповијест. Чега се паметан стиди...

ОДГОВОРИТЕ