Марјановић: Пратим пажљиво Звездине резултате, то је мој тим!

Радоњић је веома добар тренер! "Играчи га слушају и то даје резултате", каже Боби у разговору за француске медије у ком је говорио о свом бившем клубу, али и земљаку Николи Јокићу...

Кошарка 12.01.2017 | 15:45
Марјановић: Пратим пажљиво Звездине резултате, то је мој тим!
Бобан Марјановић дао је интерву за француске медије у ком се дотакао многих ствари, а нашим читаоцима ће посебно бити занимљви одговори на питања везана за Црвену звезду и Николу Јокића.

Марјановића су питали да ли прати резултате Црвене звезде у Европи? Такође, центар Детроита је истако да повратак у Европу за њега тренутно није опција.

"Да, наравно. Пажљиво пратим резултате Звезде, то је мој тим! Волео сам да играм у њему! Видим да добро играју ове сезоне, са неким невероватно великим победама против најјачих тимова и то са 10-15 разлике. Увек играју добро код куће, а сада почињу да играју добро и у гостима. Звезда има јако доброг тренера, играчи га слушају и то даје резултате. Публика је увек присутна у Пиониру, увек је пуно, 8.000 навијача пева и то је невероватна атмосфера. Сјајно је играти у таквом амбијенту", рекао је Марјановић.

Српски кошаркаш је истакао да прати резултате, али да се не би враћао у Евролигу јер себе види у НБА лиги.

У интервјуу је причао да му је у каријери много значила сарадња са Грегом Поповичем, да доста учи од Стена ван Гандија и да се не плаши хладноће јер је клима слична као у Србији.

Његов земљак Никола Јокић ове сезоне је практично експлодирао, игра невероватно добар баскет у дресу Денвера, а Марјановић истиче да добро познаје Николу.

Да ли Боби има посебан однос са њим?

"Да, знам га још откад је био мали. Играли смо заједно у Мега Визури када је још био дете. Он је и сада дете (ха-ха), али тада је био још млађи. Тренирали смо заједно, а играо сам и против њега", закључио је Марјановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар