Јоветић представљен: У доброј форми сам...

Стеван Јоветић представљен је јавности на Рамон Санчес Писхуану као нови играч Севиље.

Фудбал 11.01.2017 | 13:30
Јоветић представљен: У доброј форми сам...
Андалужани су откупили црногорског репрезентативца од Интера за 14 милиона евра.

"Севиља је велики клуб, има сјајног тренера, влада породична атмосфера у екипи, тога сам дошао овде. Доста лепог о клубу ми је рекао и Самир Насри", рекао је Јоветић на представљању.

Јоветић је био у другом плану на Ђузепе Меаци и код бивших тренера Роберта Манчинија и Франка де Бура и код новог Стефана Пиолија.

"У доброј сам форми, тренирао сам сваког дана у Интеру, видећемо шта ће тренер да одлучи. Не постављам себи одређене циљеве, желим да постижем голове и асистирам, што више, то боље", додао је Јоветић.

Одиграо је тек четири утакмице ове сезоне, све у Серији А, без поготка, а у каријери има 81 гол на 266 наступа за Партизан, Фиорентину, Манчестер Сити и Интер.

"Када сам стигао у Енглеску имао сам доста проблема са повредама, па сам постепено добијао све мање и мање шанси. У Интеру је првих шест месеци били савршено, били смо први, а онда сам ја почео да играм све мање и мање... Али, осећам се добро, фокусиран сам и жељан игре", истакао је бивши капитен Партизана.

Севиља је друга у Примери са четири бода иза лидера Реал Мадрид (уз меч више), док је крајем фебруара очекују дуели са Лестером у осмини финала Лиге шампиона.

"Желимо да прођемо што даље у ЛШ и будемо међу прва три, четири у првенству. Биће тешко, али имамо одличан тим па се надам да ћемо то остварити. Свиђа ми се како Севиља игра, труде се да буду атрактивни и занимљиви за гледање, постижу много голова", рекао је Јоветић.

Јоветић није играо у Европи ове сезоне, па ће бити на располагању тренеру Хорхеу Сампаолију.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар