Еротски хороскоп за годину пред нама

Сваки знак има свој секси стил, начин на који то ради и шта му је потребно да би осетио врхунце ужитка. Звезде откривају који ће се знакови најбоље слагати у кревету.

Занимљивости 11.01.2017 | 11:00
Еротски хороскоп за годину пред нама
ОВАН
Уживате у лову, врло сте директни и недвосмислени кад упућујете позив на авантуру, а дуго завођење сматрате губитком времена. Привлачиће вас особе спортске грађе и слободоумног погледа на свет. Нисте за дуге предигре, превише сте импулсивни и нагли кад вас улови жеља, не можете чекати да авантура напокон почне.Кревет није и неће бити ваше јомиљено место за секс.

Узбудљивије вам је то учинити на брзака и на лицу места, на пример у WЦ-у ноћног клуба или у ауту. Либидо ће вам у овој години бити најизраженији у јануару, фебруару, мају и августу и сигурно је да ћете пронаћи особу која ће вам утолити сексуалну глад. Нећете презати ни од ванбрачног флерта, а могли бисте прихватити и понуду заузете особе.

Најсекси партнер: Најлуђи провод могли бисте доживети с Близанцем. Силна физичка компатибилност могла би довести и до заљубљивања.

Избегавајте: Упустите ли се у секс с Девицом, могли бисте зажалити. Већ након првог пољупца схватићете да између вас нема баш никакве хемије.

БИК
Иако сте по природи сензуални и тактилни па нисте склони дугим раздобљима апстиненције, у једном делу ове године доћи ће до смањене заинтересованости за секс. Можда вас ваш партнер више не узбуђује као пре, а ако сте сами, бићете више заинтересовани за љубавну него за сексуалну везу, па ћете понуде само за повремена дружења одбијати. Највише ватромета у вашој спаваћој соби бит ће у јануару, фебруару и новембру.

Волите “то” радити након укусне вечере, уз омиљену музику, а још ако поред себе имате особу која ће вас дотицати на правим местима, сигурно је да се неће све задржати на једном сусрету. Ако сте у браку или дугој вези, изађите из спаваће собе. Иницирајте секс негде у природи, страст ће се поново пробудити.

Најсекси партнер: Биће вам лудо и незаборавно с једном Рибом. Савршена комбинација мажења, нежности и телесне страсти биће вам неодољива.

Избегавајте: Неће вам ићи са Стрелцем. Можда ћете очекивати превише, али почећете да се осећате као објекат који служи задовољењу његових потреба.

БЛИЗАНЦИ
Ово је ваша година за секси авантуре, бурне ноћне проводе и нова познанства. Да бисте пристали с неким да одете у кревет, супротна вас страна мора освојити својом духовитошћу и интелигенцијом. Што је неко бржи на језику, вама је више секси, још ако приликом самог чина извали коју сочну простоту, знаћете да сте изабрали оно право за себе.Више је него могуће да се ове године заплетете у врући однос с особом која ће бити млађа од вас, а најузбудљивији месеци у години биће мај, јул и новембар.

Будући да сте особа којој све брзо досади и стално тежите променама и новим узбуђењима, извуците монотонију из своје брачне постеље, могла би вам неповратно разорити брак. Не очекујте да ће вас утешити ванбрачна авантура у јануару.

Најсекси партнер: У близини једног Овна губите способност самоконтроле. Спремни сте на све, па и по цену да изгубите нешто што вам је драго.

Избегавајте: Имаћете проблема с Јарцем. Својим захтевима и великим очекивањима гушиће вашу заинтересованост за дружење.

РАК
Најкреативнији сте у сексу кад волите и кад знате да сте вољени. Тад сте спремни на све, а урођена стидљивост и сексуална инхибираност нестају. Али рачунајте на то да бисте у овој години могли сами себе изненадити и препустити се зову авантура. Заслепеће вас страст коју ћете осећати у близини једне особе неспремне да вам понуди нешто више од повремених сусрета.

Пристаћете на таква дружења јер ћете се заљубити, али ћутаћете о томе. С њом ћете испробати и неке сексуалне позе и активности у којима пре нисте имали прилике да толико уживате. Али у последња два месеца ове године појавиће се још неко нови. Једна особа ће се озбиљно заинтересовати за вас и осетићете да је реч о некоме ко би вас могао заволети. Бићете у великој дилеми.

Најсекси партнер: Секси дружења са Стрелцем подизаће вам енергију и самопоуздање. Он ће знати како да вас запали и остави без даха.

Избегавајте: Колико год да вас привлачила једна Вага, имајте на уму да ћете се након секса с њом осећати искоришћено, можда чак и насамарено.

ЛАВ
Сами сте, досадно вам је, мучите ли се око проналаска партнера за секс, испробајте срећу на једној од друштвених мрежа и страница за упознавање. Добитку на секси лутрији могао би кумовати и случајни сусрети на улици, маштовити СМС-ови, као и краћа путовања. У вашем сексуалном животу мора бити драматике и узбуђења.

Волите да заводите, волите да се и дуго љубите, иду вам на живце напаљене особе којима је секс само издувни вентил. Ви цените креативност и виртуозност. Током ове године најбоље ћете се проводити у фебруару, августу и октобру. У јануару бисте могли пасти на сексепил особе која неће испунити ваша очекивања, па пазите да се не заљубите у њу, управо због тога што је не можете имати.

Најсекси партнер: Мирис, ход, гестикулација једног Рака у вама ће подстаћи дивљи плес хормона. Лето би вам могло донети и нешто више осим секса.

ДЕВИЦА
У свему тежите да будете изврсни, па тако и у сексу. Усавршаваћете своје сексуалне вештине и нећете стати док не будете задовољни, као и док вас не похвали ваш партнер. Ви немате проблем отићи и корак даље, испробати секс утроје или интимно дружење на неком пропланку с којег пуца поглед на град.

Ове године ће вам се највише посрећити у јануару, но ништа мање узбуђења неће бити ни током септембра, октобра па све тамо до краја године.Из једног случајног познанства и позива на секс могле би се догодити снажне емоције које ћете испрва потискивати, али како ће време одмицати схватићете да сте се озбиљно заљубили. Због таквих интензивних доживљаја бићете спремни да напустите везу и заборавите на бившу љубав.

Најсекси партнер: Дефинитивно падате на Шкорпионе, а тако ће бити и ове године. Осим што ће вам пружити врхунски ужитак, пробудиће у вама и снажне емоције.

Избегавајте: С Лавом се можете упустити у нешто што ће почети као добар секс, али дугорочно ће се претворити у натезање и емоционално уцењивање.

ВАГА
Дуго завођење и СМС-ови двосмисленог садржаја који распирују машту неопходна су предигра самом сексуалном чину. Секс више волите називати вођењем љубави и нисте од оних које пале грубост и директност. Радије играте игре и уживате у напетости која се шири између вас и супротне стране. У години сте у којој ћете уживати у пажњи удварача и бројним понудама.

Секса вам неће недостајати, осим ако ви одлучите друкчије.Можда ћете застранити у фебруару и упустити се у ванбрачну аферу. Неки ће то учинити у инат партнеру јер ће се осећати занемарено, али могуће је и да се појави неко због кога ћете изгубити разум. Ипак, ерупција сензуалности и страсти биће најинтензивнија од септембра до краја године. Уживаћете без граница и предрасуда.

Најсекси партнер: Бик ће вам својим додирима подизати телесну температуру. Због тих сусрета у једном ћете трену бити спремни да све ставите на коцку.

Избегавајте: Након што се упустите у први секс с Лавом, зажалићете што сте му тако лако попустили. Имаћете утисак да вас је искористио.

ШКОРПИЈА
Спадате у ред најпожуднијих особа у Зодијаку. У сексу за вас нема табуа и ограничења. У свему гурате ствари до крајњих граница, па тако и у физичком задовољењу. Уживате у оралном сексу, гледању порно филмова, у коришћењу свих оних секси помагала, а не презате ни од скидања гаћица на јавном месту.

Лаки сте на окидачу, а тако ће бити и ове године, особито у јануару, кад нећете морати много да се трудите како бисте смирили свој подивљали либидо.Можда ћете одржавати однос с чак две особе и седети на две столице све тамо до марта, кад ће једна особа сазнати на другу, а ви се наћи у незавидној ситуацији. Да није све у сексу и да је можда дошло време за упловљавање у неку мирнију луку, схватићете у другој половини године.

Најсекси партнер: Физичка страст коју ћете конзумирати с Вагом одвијаће се у строгој тајности, што ће додатно потпиривати чаролију.

Избегавајте: Водолија ће вас оставити хладнима, можда ћете и отићи до краја, али одрадићете све механички и без превише узбуђења.

СТРЕЛАЦ
Са Сатурном у свом знаку можда се у последњих годину дана и не можете похвалити великим сексуалним апетитом. Ви волите игру, авантуру, све што је друкчије и није на било који начин униформисано или унапред одређено, али са Сатурном постајете све више опрезни и промишљени па се мање залећете у ризичне ситуације.

У фебруару ћете се упустити у сексуални однос из потребе, биће то ваш начин којим покушавате добити нешто што вам је потребно. Секс са странцем лето ће учинити узбудљивим, а у случају појединих особа овог знака сусрет с особом из школских дана могао би се претворити у врло буран и узбудљив љубавнички однос неизвесног исхода. Можда након свега и плане љубав и тако исцелите неке емоционалне ране задобијене у блиској прошлости.

Најсекси партнер: Приступ, гард и интелигенција једне Водолије биће вам неодољиво привлачни. Завешћете је и одвести у кревет. Нећете зажалити.

Избегавајте: Мањак физичке компатибилности с Биком примораће вас на прекид односа. Биће вам жао јер имате много заједничких интересовања.

ШКОРПИЈА
Спадате у ред најпожуднијих особа у Зодијаку. У сексу за вас нема табуа и ограничења. У свему гурате ствари до крајњих граница, па тако и у телесном задовољству. Уживате у оралном сексу, гледању порно-филмова, сексуалним помагалима, а не презате ни од скидања гаћица на јавном месту.

Лаки сте на окидачу, а тако ће бити и ове године, нарочито у јануару, кад нећете морати посебно да се трудите како бисте смирили свој подивљали либидо. Можда ћете одржавати однос с чак две особе и седети на две столице све тамо до марта, кад ће једна особа сазнати на другу, а ви се наћи у незавидној ситуацији. Да није све у сексу и да је можда дошло време за упловљавање у неку мирнију луку, схватићете у другој половини године.

Најсекси партнер: Телесна страст коју ћете конзумирати с Вагом одвијаће се у строгој тајности, што ће додатно потпиривати чаролију.

Избегавајте: Водолија ће вас оставити хладнима, можда ћете и отићи до краја, али одрадићете све механички и без превише узбуђења.

ЈАРАЦ
Ви и те како знате друге изненадити својим сексуалним вештинама и незаситношћу. Наизглед сте дистанцирани и одмерени, али кад вас дотакну на прави начин и на правом месту, другу страну очекује ерупција сласти и задовољства. Издржљиви сте љубавници, вежете се уз једну особу, моногамни сте и нисте од оних којима је трава у комшијском дворишту увек зеленија. Сексуалне олује очекују вас у јануару.Случајан сусрет на путовању или у другом граду започеће кафом а завршити у кревету.

Друга страна ће вас знати интелектуално узбудити, па нећете имати пуно опција осим да се препустите. Сексуални прекршаји могући су у фебруару, упуштате се у нешто ризично што ћете повлачити већи део пролећа, док не схватите да вам друга страна не можете дати ништа више осим доброг, али ретког секса.

Најсекси партнер: У кревету ћете бити равноправни и компатибилни партнери. Све ће тећи спонтано и нећете морати да се трудите како бисте пробудили страст.

Избегавајте: Насртљиви покушаји Овна да вам се приближи и отворена понуда за секс, све ћете то сматрати увредљивим, али негде дубоко ће вас копкати знатижеља.

ВОДОЛИЈА
Потребна вам је ментална стимулација, интригантна вербална предигра да бисте пожелели да саговорника скинете и одведете у кревет. Вама секс почиње и одвија се током занимљиве комуникације.

Али ове године би се могло нешто промијенити. У ваш ће живот ући особа која вас неће заводити својом интелигенцијом него својим изгледом и ви ћете се по први пут наћи у искушењу да прегазите своје принципе и упустите се у луди секс с особом која пре никад не би била ваш избор.Ваш нови пријатељ с повластицама знаће како да вас додирује и стимулише да би вас опустио и да бисте доживели врхунски физички ужитак. На много узбудљивих искорака у непознато и врућих флертова припремите се у јануару и фебруару.

Најсекси партнер: Кад вас Вага пронађе својим прстима и пољупцима, потпуно ћете се изгубити у оази ужитка. Нећете моћи да јој кажете “не”. Могли бисте привући једног Рака, али ако се и упустите у секс, имајте на уму да нећете имати иста очекивања од односа. Он ће тражити више.

РИБЕ
Ваша податност, мазност и нежност играју велику улогу у завођењу. Уживате у дугим предиграма, у неизвесности онога што долази. Волите и маштати о томе како се љубите с неком славном особом, ваш сањарски дух нема граница. Интуиција игра велику улогу у избору сексуалног партнера. Напросто можете предосетити стоји ли поред вас особа која је у стању да вас сексуално задовољи и ретко ћете погрешити.

Узбуђења за вас започињу већ у јануару. Венера и Марс у вашем знаку обећавају много уживања и задовољства кроз сексуални живот, могуће је и да се заљубите. Ништа мање динамично неће бити нити у фебруару, месецу у којем би секс за вас могао бити добар пут до испуњења неких животних потреба. Особа коју ћете завести обасипаће вас материјалним поклонима и пажњом.

Најсекси партнер: У загрљају Лава заборављате на све око себе. Допуштате му да се игра с вашим телом као с играчком док ви неспутано уживате.

Избегавајте: Сексуални стил Близанца разликоваће се од вашег. Он воли да прича током интимног чина, а ви радије ћутите и маштате.

Извор: 24сата.хр

Коментари / 0

Оставите коментар