Инцко за дом - Додик за сецесију

“За међународну заједницу постоји само дејтонска Босна и Херцеговина и Република Српска која је добила свој легитимитет 21. новембра 1995. године у Дејтону. Ако бисмо почели славити празнике као што је 9. јануар, онда би се неки могли досетити и да се слави, рецимо, 10. април, дан када је основана Независна Држава Хрватска (НДХ)”, рекао је високи представник за БиХ Валентин Инцко за сарајевски портал Фактор.

Република Српска 10.01.2017 | 21:05
Инцко за дом - Додик за сецесију
Инцко је вољни политички Идиот, који је својом изјавом увриједио Србе, али и све оне државе које су у Дејтону верификовале Републику Српску као ентитет у БиХ; Све државе које су створиле Дејтонску БиХ.

2. Да ли би САД, Русија, Француска, Велика Британија, Србија, Хрватска... признале НДХ као дио било које творевине? Никада.

Али Инцко тврди другачије, јер доводи 9. јануар у директну везу са 10. априлом, иако је Република Српска постала дио Дејтонске БиХ баш са тим 9. јануаром, као празником, и тај дан се обиљежавао званично све до 26.11.2015. године, када је Уставни суд БиХ донио Одлуку о укидању тог датума.

Да ли је све до 2015. године цјелокупна Планета подржавала, како Инцко тврди, српску верзију “НДХ” и све што она симболизује?

Судећи по Инцку јесте.

Судећи према нормалном разуму није.

3. Инцкова изјава је одвратна, огавнија чак и од оне Бакира Изетбеговићева да ће “Додик завршити као Гадафи”!

Такве изјаве (И Инцкова и Изетбеговићева) усмјерене су против БиХ, против свих оних који би да се поштују закони Дејтонске БиХ, да се поштује Уставни суд БиХ и његове одлуке, да се, ријечју, уважава БиХ као држава.

4. Својим “НДХ изјавама” Инцко се ставља у функцију рушилаца БиХ, он је њихова алатка, он изазива додатни анимозитет код Срба према БиХ и продубљује међуетничке подјеле у БиХ; Инцкова изјава је усмјерена на рушење Дејтонске БиХ и даје за право онима који намјеравају “гадафизовати БиХ”, а таквих је и превише у Дејтонској БиХ.

5. Инцко је, својим еднехазијским иступом, највећу штету нанио Западу и снажно дунуо у једра Додику на његовом путу ка коначном растурању БиХ; А Додик је бесповратно кренуо у том правцу.

Ни то, нити било шта друго, није разлог да “Додик заврши као Гадафи”, али јесте разлог да се процесуира, ако за то има чињеница и законског основа, као што би и надлежни судови у Европи требало да процесуирају Валентина Инцка, јер је Дејтонску Републику Српску окарактерисао као НДХ, јер је дио Дејтонске БиХ, народ у њему, ставио у раван са Усташама!

6.  Инцко мора отићи; Превише дуго је овдје и превише дуго није ништа позитивно учинио; Превише дуго није ништа учинио; Превише дуго је он саставни дио бх. корумпиране елите и постао је као и њени чланови - примитивац, вулгарни корумпирани бескрупулозни трговац несрећом свих народа који овдје живе.

Инцко је баласт већ одавно, јер је неспособан и јер је ОХР претворио у Уред за збрињавање нерадника, медиокритета, истурених играча овдашњих Господара живота и смрти!

7. Инцко је особа без икаквог ауторитета, жива рана Запада у БиХ, паразит који је у доброј мјери појео ауторитет тог истог Запада; Инцко на политичкој апотекарској ваги не вриједи ништа. Нула.

Питање за Запад је шта ће им нула у БиХ и како мисле уопште зауставити парање БиХ, које је попримило енормне размјере са Рупом, каква је Инцко.

Инцко је црна рупа БиХ!

8. С Инцковим “ендехазијским” вјетром у једрима, који је изврсно искористио, Додик је наставио даљи насртај на Оружане снаге БиХ, преко простора који му је врло свјесно отворио Младен Иванић.

Додик силовито напада ОС БиХ, доводећи преко три и по хиљаде Срба који раде у тој институцији у врло незавидан положај; Наставиће у том правцу не би ли Србима у ОС БиХ створио немогуће услове за рад, изазивањем међуетничких тензија, инцидената, сукоба… користећи све начине, посебно изјаве попут Инцкове; Додик намјерава на тај начин сасути ОС БиХ, никаквим раздруживањем.

9. Додик има само један циљ: Да заштити себе и своје лично богатство, које је гигантских размјера.

Стога у игру увлачи и Србију, нудећи поново као рјешење “Велику Србију”!

Додик не руши само БиХ, Он покушава да сруши Регион, нудећи уједињење Србије, РС, Црне Горе и Сјеверног Косова!

Нож у леђа Србији. И Србима.

10. Србија махом ћути на Додиково “гранатирање” мира у региону, иако ће Србија највише страдати, успије ли Додик довољно “неселективном ватром” узбуркати Регион.

11. Вучић се дистанцирао од Додика, али то није довољно.

Морао би одлучније штитити Србију и Србе од Додика; самим тим и Дејтонску БиХ и Републику Српску.

Питање је може ли то Вучић учинити, јер је Додик инсталисао своје људе у његов кабинет.

И плаћа их парама Србије, што је, изван сваке разумне сумње, бизарност досад невиђена на овим просторима.

12. “Мтс-ом” и његовим саставним дијелом “М:телом”, који су власништво Србије, не управља Србија, већ Додик. И то преко Предрага Ћулибрка, Марка Лопичића и њиховог породично-кумовског картела; Ганга који је државну својину Србије приватизовао без приватизације.

13. “Мтс”/“М:тел” је Додикова најважнија и најснажнија жила куцавица, преко које он и људи из најближег Вучићевог окружења извлаче милионске своте.

Додик је широке руке туђим парама, тако и у овом случају; Он омогућава и дозвољава незаконито извлачење десетина милиона КМ преко “М:тела”, који се потом одливају у Београд; Београдски преко ноћи мултимилионери, као контрауслугу, Додику обезбјеђују мир са Београдом; Вучић је све схватио, али прилично касно: Жртва је сопствених погрешних процјена и грамзивих савјетника, Додикових лобиста.

14. Вучић није криминалац, нема га у парама отетим преко “М:тела”, нема ни његовог брата у тој причи, иако се стално потура, и из Додикових редова, као “кукавичије јаје”; Упркос томе Вучић је одговоран што Додик покушава расточити Србију, као што је спржио РС, јер је више вјеровао лажима корумпираних савјетника, попут Алексе Јокића, него сопственим очима и ушима.

15. “М-тел” је тако постао много више од телекомуникационог оператера; “М:тел” је политички патрон, политичка веза, политичка коалиција и то не само Додика и дијела Вучићевог кабинета већ и Додика и припадника дијела опозиције у РС!

“М:тел” - имате картел који влада и снажно доприноси регионалном разбуктавању страсти, изазивању нереда, “гранатирању” мира, минирању међуетничких односа…, јер финансира нелегално главне протагонисте тих недјела!

“М:тел” - имате непријатеља!

Извор: слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Дјеца Козаре

10.01.2017 20:48

Није ли цудно да Инцко зна кад је основана НДХ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наравно да зна

10.01.2017 22:55

Када су му и дјед и отац били у Усташама!

Name

Милан

11.01.2017 01:27

Дај бре, па знам и ја и свако ко је учио историју

Name

Михаило Микиц

11.01.2017 03:12

Није ни вазно висе ста Инцко зна. Вазно је да СРБи незнају ста хоце, и како могу да стигну до циља којег немају, а то је ослободјење и уједињење свих СРБских земаља Светог Саве које се спомињу у Светосавској Химни у једну јединствену и недељиву Светог Саве СРБију!

Name

ноно

11.01.2017 06:23

Није то инзко лупио онако то је врло јасна порука, казе се паметном исарет доста, лозит људе на велику србију је мало дебело преко црте.

Name

За Михаила Микица

11.01.2017 12:22

Михаило, јеси ли ти бозији или дјаволов цовек? Стално позивас на рат, мрзњу, ослобадјање, убијање, и.т.д.

Name

немој

10.01.2017 20:56

Недирај Инцка јадна нам мајка кад он оде кад се онда охрабре и крену у одмазду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.01.2017 21:17

Има и нормалних људи у РС које не треба тјерати на тракторе и угрозавати. Само да ли це они доци до изразаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.01.2017 21:27

Изгледа да нама треба други Гаврило Принцип а Валентин Инцко би могао проци као принц Фердинанд јер је то вец одавно заслузио.Његово поредјење деветог јануара са настанком устаске фасистицке идеологије која се заврсила геноцидом над србима је крајњи брезобразлук а тако несто је просле године направио и бискуп Комарица који је упоредио Бања Луку са Блајбургом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.01.2017 22:37

Имењаче, овог смешног пајаца треба отерати мозгом а не метком. Треба га игнорисати након ове изјаве. Да се сви српски политичари сложе око тога да прекину све контакте са њим, он би морао бити смењен. Дакле, сам се набацио на волеј. Треба га игнорисати и учинути смешним. Никакав метак, само мозак и образ су довољни.

Name

Ре.Драган И Драган

11.01.2017 04:09

Насла се два бајина дупелизца да коментарису. хаха

Name

Драган

11.01.2017 07:35

Ја нисам ничији дупелизац. Дупелизац је онај коме је нормално да странац управља његовом државом.

Name

СрбИН

10.01.2017 21:43

Јавља се Туре из 23% и пријети још! Дођи Турчине па ме потјерај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воз куци!

10.01.2017 21:46

Само смјена Инцка! До сад је добро заказао а овим преврсио сваку мјеру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коридор

10.01.2017 23:00

Мозе се он отерати и усраном мотком

Name

Кранг

10.01.2017 21:53

Види старих пробосанаца, ваљали су ти Високи представници и Нато, кад си преко њих рушио народну власт, смјењивао политицке противнике, ваљали су ти тенкови и транспортери Нато пакта кад си заузимао ЦЈБ Бањалука и зграде општина и кад су ти скупљали посланике да би те изабрали за премијера... Срам те било, лицемјеру, похлепниче, црна мрљо српског народа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВАКА ЦАСТ

11.01.2017 06:38

Свака ти цаст на коментару.Хвала Богу да има неко ко размисља својом главом.Таман кад помислим да нема нико ко размисља трезвено појави се господин као сто си ти са таквом изјавом.БРАВО

Name

Последњи кинески цар

10.01.2017 22:02

Ре Само вам; Прво,желим ти све најбоље у животу без обзира ко си и шта си. Друго: Ја нисам ратовао пет година што сам хтио док ме нисте ти и такви као ти приморали да се латим пушке и браним кућу ,дјецу , земљу и породицу. Треће. Нисам ратовао против тебе и таквих као ти да би ја теби или недај Боже ти мени одредјивао шта ћу и када ћу славити. Четврто. Нисам ратовао против тебе да бих поново живио са тобом и да би ти самном владао, већ да би живјели нормално као људи,али јер ти и твоји нисте то хтјели иако смо Вам то нудили неколико пута. Пето!!! Немој да мислиш да на интернету можеш неком пријетити и силити се и да можеш некога препасти. У заблуди су другар. Република Српска је створена ,живи и живјеће. И одбраниће се. Шесто. Научи играти шах или домине јер ми људи кажу да лијечи трауме!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

10.01.2017 22:03

И један и други сте сарлатани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКОЛАЦ

11.01.2017 01:54

Инцко дођи на Соколац. Немој више посјећивати и бити неки "квази титор" српских цркава, можда постављаш локаторе по црквама да бомбардујете. Зато дођи на Соколац има добро одмаралиште за умове са таквим размишљањем, као што си изнио данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

11.01.2017 04:56

Тразили смо гледајмо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

11.01.2017 07:53

Ово само потврдјује како сви, али бас сви политицари Западне Европе и САД дозивљавају Републику Српску. И то се никад неце промијенити, како је било у рату тако це бити заувјек, они гледају своје интересе и своје миљенике. Инцко говори оно сто они мисле. Да смо бар ми слозни као Срби око било цега вец свако вуце на своју страну и бори се само за себе. И зато це нам овако бити увијек. У памет се Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радо слав

11.01.2017 09:03

Инцко има много добру плату. њему се највише исплати да одржава себе у овој позицији јер ако оде кући ових пара више неће примати. изјаве о РС-у и НДХ нису продукт његовог размишљања. он чита што бакир пише. у овом политичком метежу сви они траже своју добит а народ је претворен у навијаче без гаћа на гузици. има ли неко довољно паметан да доведе судију који ће свирати крај овој нехуманој утакмици. дабоогдаа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

12.01.2017 06:30

РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ НЕ ТРЕБАЈУ НИ ЈЕДАН!!! ИНЦКОВА ПРА ДОМОВИНА ЈЕ НДХ-АЗИЈА.... НЕЋЕ ДА МОЖЕ ХЕР ИНЦКО....

ОДГОВОРИТЕ