Руски медији: Да ли Додик хоће рат?

Уколико би дошло до реализације плана председника Републике Српске Милорада Додика о изласку РС из састава Босне и Херцеговине, то би могло да доведе до новог рата у региону и јачања конфронтације Русије и Запада, оцењује данас руски дневник Комерсант.

Република Српска 10.01.2017 | 11:13
Руски медији: Да ли Додик хоће рат?
Руски лист подсећа да је Додик изјавио да је Србима боље да створе јединствену државу са Србијом и српским територијама на Косову, којима би се потом припојила и Црна Гора и додаје да је Додик и раније давао сличне изјаве, али да је сада први пут "тако отворено формулисао идеју 'велике Србије'".

Руски Комерсант пише да је "сензационалну изјаву" Додик дао уочи Дана Републике Српске, који међународна заједница сматра незаконитим, а Хрвати и муслимани дискриминационим.

Муслимани, као и представници међународне заједнице, страхују да је после септембарског референдума Додик кренуо путем изласка РС из састава БиХ. Његова изјава уочи празника само је потврдила те бојазни, додаје дневник.

Комерсант оцењује да настала ситуација изазива скоро неизбежно заоштравање конфликта лидера РС са међународном заједницом.

Руски лист пише да дипломатски извори у БиХ као најреалинују опцију виде изолацију Додика и увођење санкција РС, а у случају да до тога дође, оцењује дневник, у конфронтацију између Запада и Додика могу бити увучени и Србија и Русија, на чију подршку Додик рачуна.

"Премијер Србије Александар Вучић је избегао да присуствује Дану Републике Српске, ограничивши се на честитке, а уочи септембарског референдума јасно је ставио до знања: Београд не подржава његово одржавање, мада и не намерава да се меша у одлуке браће", пише Комерсант.

Руски дневник наводи да ни Москва не жури да подржи Додика, јер се после његовог септембарског сусрета са председником Владимиром Путином, Кремљ огласио само кратким саопштењем у којем нема ни речи о референдуму, ни о подршци.

"У супротном случају, Русија не само да би добила нови повод за свађу са Западом, већ би и заузела још јачу просрпску позицију него сама Србија", закључује дневник.

Извор: Бета

Коментари / 192

Оставите коментар
Name

Обицна раја

10.01.2017 10:15

Зар има јос будала који би ратовали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ОБИЦНА РАЈА

10.01.2017 10:53

А ко је јос рају питао. Ратовао би и ти јер би ти они из супротног табора досли пред куцу са зељом и намјером да ти прво дјецу побију па онда тебе. Ти би вјероватно махао бијелом заставом, катио би се пуске и бранио породицу. То ти се тако десава, а будала базалост има и првисе.

Name

бдало

10.01.2017 10:56

Не ратују они који рат изазивају .Ратују будале за материјално добро паметних .Они цети направити непријаyељс ааа атеља атела

Name

Залосно

10.01.2017 11:03

Узмите Милокраде оно мало близе родбине па у рат крени са њма али са неком дивљом зивотињом ти би све урадио само да не одговарас за свој криминал ал то ти неце моци зна се твоје место робија

Name

Обицна раја

10.01.2017 11:03

Једном ме змија ујела сад сигурно неце поздрав из дијаспоре

Name

нема треце

10.01.2017 11:39

Има друг,,али не будала..вец људи који друге тј резервне дрзаве немају,,којима је БиХ једина замља..мозда није најбоља..идеална,,,али ми друге немамо..зато се нетреба играти ..а вас додик се игра ватром..а зна се ста се деси кад се игра ватром...Имао је милосевиц исте идеје,,а гдје је сад,.то није успјело онда САД НЕМОЗЕ ПОГОТОВО

Name

реалан

10.01.2017 11:57

О каквом рату они причају кад су сви ратови нама наметани споља од ГЕРМАНА или од ОСМАНЛИЈА. Сад би требали да се препаднемо од рата па да им оставимо ову нашу земљу натопљену крвљу СРПСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ народа. Ако треба да се одрекнемо наших слава или да изгинемо наравно да је боље страдати као што је и наш заштитник Свети Стефан први пострадао и при томе рекао НЕКА ИМ СЕ НЕ РАЧУНА ОВАЈ ГРЕХ. Сви Срби би требало да послушају историски час који је јуче одржао Кустурица па це им онда бити јасно зашто морамо бранити наше празнике а посебно Св. Стефана јер су по њему носили име сви Немањићи. Треба само да размишљамо супротно од болесних Европљана и Потурица и би ћемо на правом путу макар нас све побили.

Name

ауди

10.01.2017 12:03

Увијек је било неком рат,неком брат.У овом слуцају би додику било и отац и мати и брат а други нека гину тако једино мозе спасити сто је покрао.

Name

сипа

10.01.2017 12:07

ТО БАЈА, САМО ТЕ РАТ МОЗЕ СПАСИТИ, И ТЕБЕ И СИНА ИГОРА, КУМОВЕ И ОНЕ СКОЈИМ КАФУ ПИЈЕС И КОЈИМ СЕ ТРЕСУ ГАЦЕ ОД ПОМИСЛИ ДА ПАДНЕС ЈЕР ПАДАЈУ И ОНИ А ОНДА ИМ ДЗАБА СВЕ ПАРЕ КОЈЕ СУ ПОКРАЛИ И ОТЕЛИ. Ја би опет фокус ставио на директоре јавних предузеца, фондова, агенција, електропровреде и сл који су потписали бројене тендере и уговоре и њих би казнио до бола, све одузео и њима и њиховој дјеци. То су јад и биједа резима који отима милионе КМ и свеједно им је гдје це бити јер ионако овде не могу да показу колико имају.

Name

србин из србије

10.01.2017 12:27

нема треце@ - "друг" - знас како, онда смо били сами и сами против свих. ситуација се мало променила на свим пољима, амери висе нису јаки као некад, русија није слаба као сто је била некад... турци играју како руси свирају... онда сте имали помоц са свих страна а ко би вам то данас помогао!? нисам за рат, али, ако кренете изгубицете и то мало дрзаве сто имате. овај пут це и хрвати бити уз нас а против вас. математика је јасна и проста.

Name

Обицна раја

10.01.2017 12:30

Дабогда му у куци рат био ко га позелио они су своју дјецу унуцад обезбједили а народ нек муку муци и гледа како да остави родни крај и иде у иностранство

Name

Ре нема треце

10.01.2017 12:32

Потписујем!

Name

ре..реалан

10.01.2017 12:40

Хаха..наравно требало би да послусате кустурицу..цовјека који је продао своју вјеру..а сто мислите да неце сутра вас....Немамо ми босњаци тј федерација проблем са тим стацете славити..то је лицна ствар,,,али ако то вриједја друге конститутивне народе у рс или ако негирате и пљујете дрзаву у којој зивите..или јос горе заговарате сецесију ..е онда имамо проблем...то неце моци..Замислите да да сандзак позели исто тј одцепљење..зар то није исто или да пљује по матицној дрзави тј..србији...

Name

@србин из србије

10.01.2017 15:35

Ваљаш глупости и очито ратишта видио ниси! Знам ко ме истјерао из куће, знам са чим сам у борбу кренуо и шта је имао непријатељ! Погледај "забрањени исказ" можда ти отвори очи. П.С. захвалите се Американцима добро. У сваком случају ти можеш писати онако, а ја овако у недоглед....зато крените једном да ово ријешимо или не лапрдајте џаба

Name

ре србин из србије

10.01.2017 15:45

Србине из Србије, казес имали смо све на насој страни. Ембарго на орузје, а 93. Хрвати заједно с вама ратовали против нас. Бозе сацувај, имали сте ЈНА, на препад напали итд...да не прицам висе или си јако млад и неискусан или немас везе са зивотом. Али да заврсим прицу, казес изгубит цемо и ово мало сто имамо? Савјетујем да кренес први и додјес овдје код нас па да нам то показес у пракси, јер ми смо вец једном ратовали ни с каквим орузјем, није нам проблем опет иако би радо то избјегли. Најгоре је сто ти нецес имати ни храбрости да додјес, ратоват це сиротиња овдје а ти мозда додјес у неки логор се изивљавати на цивилима јер м..а за борбу немас.

Name

ре србин из србиња

10.01.2017 15:48

Незаборави да висе нема ЈНА да ратује .Само толико мозда те памцење неслузи добро.

Name

Коо

10.01.2017 15:52

Драга брацо Срби само ви мозете овог мангупа скинути. Немојте да се опет рокамо!

Name

јова

10.01.2017 16:35

Ко уопште спомиње рат?

Name

Хоп пип

10.01.2017 17:27

Нека узме свог сина па нека иде мало под јелику на минус тридесет ја сам једном био и немам намјеру ни за цију идеологију да њихова дјеца имају станове и кола вредности по пола милиона марака а немају дана стаза....

Name

Фахир

10.01.2017 18:45

Па,наравно да хоће. То је једина опција која би га у будућности опрала. Јучер је он чекао да неко запуца,али није му се испунила та жеља.Па сада само провоцира на све начине,како би уз себе повукао и остале који су јуче били уз њега. То је његова сљедећа стратегија. Држ се Миле док си жив!

Name

србин из србије

10.01.2017 20:20

и ста сад!? ја би требао да ту вама објасњавам где сам све био и ста сам све радио!? ајде бре, уозбиљите се мало. даље, укротите мало те васе емоције па јос једном процитајте ста сам написао. овај пут пазљиво и са разумевањем. а, с'обзиром да сте то сто јесте - врло вероватно нецете сконтати ма колико пута процитали па да вам нацртам! елем, колико сам приметио ратнохускаца реторика не долази са српске стране, сарајево са бакиром на целу је тај реметилацки фактор који таласа и свако мало прети ратом. јос нисам процитао неку изјаву српског или хрватског званицника који позивају на орузје. то не знаци да их неце бити ако за то додје време. елем, бих за добро свих народа који у њој зиве треба да остане ЦЕЛОВИТА и ту прице нема. али, ако због било ког разлога додје до нових сукоба - босна це се распасти и никада је и нико висе не састави! требали то да се деси!? ста ви обицни градјани имате против прослављања 9 јануара? то вам бас толико смета? спремни сте и у рат због тога? а вецина нема леба да једе како треба. а те гузоње које су вас посвадјале урадице то опет и само це намакнути јос који милион на свој рацун а ви цете гинути а не њихова деца! засто сам поменуо промењену политицку ситуацију? зато сто це то српској страни дати крила а ви из сарајева дајете ветар у та крила. ако не видите ново месање карата на балкану и у свету онда заиста немојте ни да комнтарисете дзаба. успут, критиковацу и моју српску страну ако крене са ратном реториком јер свима нам је рата преко главе и нови нам нису потребни. ај сад пробајте да укапирате ста вам написах. а ако није јасно, нема проблема, цртацу вам опет. уздравље!

Name

ре Нема треце

10.01.2017 20:59

Само полако, изаци це мецка из јазбине..

Name

ре србин из србије

10.01.2017 21:22

Мало си ублазио реторику. Дакле није нама до рата нити нам смета славље 9. јануара (бар не мени јер свако слави своје) али отворена прица о сецесији и присаједињењу Србији не само да је провокативна вец и намјерно усмјерена да извуце сукоб. Коме то треба? РС има своју потврду кроз Дејтон нико је не дира и нико је и не планира дирати. Ово усијавање само треба Додику. Да зивис овдје знао би ти то добро а не би пискарао из Србије млади момце јер ми који смо сваста дозивјели знамо добро ста је рат и први смо против њега. Али знај да ако из друге дрзаве пријетис некоме ко само ово има као куцу и земљу и овдје су нам породице, одговор мора бити зесток. Тако је са свим народима овдје, немамо гдје.

Name

србин из србије

10.01.2017 21:50

Нисам ја ублазио реторику вец си ти поцео да капирас. даље, хвала за то "момце". сигурно сам старији од тебе а и од вецине коментатора на овој теми. даље, пореклом сам из србије, после хрватске досао сам у рс и ту сам остао. основао породицу и имам 3 деце. најстарији син ми има 23 године и не зелим да пролази оно сто сам ја пролазио. али, ако се буде морало - заједно цемо. даље, то сто миле помиње сецесију, па родјаци то се зове - реакција! ста мислис, ови васи позивају на орузје а наси це да цуте!? па не иде то тако бураз! помињес дејтон, па управо је рс та која инсистира на њему! сарајево хоце ревизију а та ревизија неминовно доводи до новог рата. а да ти јос мало нацртам, србија се наорузава до зуба, хрватска такодје, трамп на власти, путин уз србију и рс посебно... ај сад све сабери па сконтај по цијим ледјима це да пукне!? успут, изетбеговиц је и даље власник цетворособног стана на теразијама у београду! размисли мало и о томе! нови дилови су на помолу у целом свету, границе на балкану це се мењати... ако народи у бих не буду довољно паметни и дозволе да их политицари поново зезну онда та дрзава заиста не треба да постоји!

Name

криво срастање

10.01.2017 22:14

А јос би боље било кад би за ту дрзаву гинула тудја дјеца (а његова нек добијају неповратне креите и нек се баве воцарством -"да не би били наркомани" и нек отварају апотеке и ресторане у којима се једе с уси) и кад би предсједник дрзаве било Додик- дозивотно и постхумно.

Name

РЕ србин из Србије

10.01.2017 22:20

Мој друже, колико ти знаш о рату и ратовању најбоље говори твоја реченица...Америка није више јака као што је била, Русија није више слаба као што је била! Ево ти само један податак, да несто научиш ...док Русија има само један носач авиона, САД их има10... паметном доста..

Name

@Србин из Србије

10.01.2017 22:44

лако се може десити да у тим новим диловима не би Србија остала без Санџака и Војводине као што је остала без Косова! Како не разумијете да је потребно да само неко из ЕУ да миг Путину да це признат анексију Крима, ..па да Рус прода Србију.. па да видиш колико га боли она ствар за Косовом..

Name

србин из србије

10.01.2017 23:02

Слазем се, Србија мозе остати без неких делова али такодје и мозе добити неке територије. даље, не сирите прицу на косово јер оно нема ама бас никакве везе са босном. русија има своје интересе у рс и бранице их као сто брани своје интересе у сирији. а ти геније сто помињес знање о ратовању, види, ја уопсте нисам мислио на војну моц вец на политицку моц. америка је вец пољуљана и сваким даном све висе губи утицај у свету док га русија и кина добијају. са трампом це та америцка империјалистицка политика бити заустављена а све земље које је америка ститила (на балкану) изгубице свог заститника. ста онда!? куд це бакир без амера? а турци плесу како путин свира? европа ради оно сто америка нареди, ста мислис, колико це то јос трајати? ста мислис, колико це се европских земаља окренути ка русији? много и то врло брзо. оцигледно вецина вас не капира политицку ситуацију у свету а посебно не капирате како све то функционисе. како год, бањалука и сарајево треба да се договоре на леп нацин и без теских прица заврсе посао, или постовање дејтона и опстанак босне или миран разлаз. јер ако овако наставе са оптузбама народ це на крају да испаста као и просли пут а ја нисам за то. а ви?

Name

ре Србин из Србије

10.01.2017 23:58

Вјеруј ми.. Бошњацима је стало до договора Сарајева и Бањалуке.. потребно је тако мало.. да свако призна злочине..да се одустане од сецесионистичких идеја, да свако сваког поштује.. и да су сви једнаки у правима ..на читавом територију БиХ!

Name

борац

11.01.2017 08:10

Није нас ни у прослом нико питао за мисљење.

Name

Милан

11.01.2017 17:22

Да се разумијемо, ти листови у Руској Федерацији који тако ружно пишу о Предсједнику Републике Српске, нису омиљени код руског православног народа, нису омиљени код народа Палестине и као такви немају никакав значај као и разне друге плаћеничке невладине организације. Значи то писање само каже да је у тој великој православној земљи штампа слободна а за србе и русе "тресла се гора - родио се миш".

Name

за ко

12.01.2017 10:13

Тако сам и ја говорила 92 па мени браца искљуцисе струју воду протјерасе ме из моје куце гладну зедну са двоје мале дјеце само зато сто сам српкиња а казу да су им тако наредили

Name

Бигдан

14.10.2017 04:04

Рекосе босански срби побегуље са тих истих прагова као и они хрватски..инаце кољаци из Мацве... ти цес да прицас несто маму ти носанску Србији која је водила 7 ратова и због терористе Принципа изгубила милион ипо младица..марс дзукеле аустроугарске.

Name

Кирба

10.01.2017 10:17

СДС га мора у томе зауставити. Једино савез са СДА и Бакиром гарантује слободу Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

10.01.2017 10:57

Ма стандардно,о рату прицају они који нису рата ни видјели.А сви знамо ста је Додик радио,док су људи попут Саровица успоставили славу РС.Коју је Миле укинуо и направио параду да би сакрио ту цињеницу.

Name

мицко

10.01.2017 12:22

СДС би тада највише усицарио као и претходног рата па погледајте Мичу и његове дупелизице нису имали ни гаца

Name

ДД

10.01.2017 10:24

Неце добро заврсити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцен

10.01.2017 11:34

Назалост неце! Додик је нелегално згрно милионе преко србовања,Р.Српска је пред банкротом дисе на апаратима.Додик врло добро зна да му се крај приблизава,али назалост он то неце дозволити урадице све да избјегне руку правде па макар то и био рат.А он це све то посматрати из своје виле на Дедињу зато је и купио.

Name

кики

10.01.2017 21:00

Нема рата без Турака..

Name

Ристо

10.01.2017 10:24

Но, спрема се изолација и санкције. А ти, народе, опет на улицу па подржавај будале које си изабрао. Србуј, макар сламу јео - а ускоро ћемо је и јести, како ствари стоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛАГО НАШОЈ ПАМЕТИ

10.01.2017 11:02

Браво Ристо слажем се

Name

Зељко

10.01.2017 11:16

Капа доле Ристо.На залост много је оних који це и траву јести само да доказу да су веци срби од срба.

Name

Миле

10.01.2017 11:21

Ристо свака цаст на коментару.Сто посто тако,назалост и опозиција је па скоро иста.Бозе помози.

Name

рока

10.01.2017 14:59

Савез за промјене би у случају рата побјегао у Сарајево тамо им Иванић копа тунеле

Name

ре Ристо

10.01.2017 22:34

Има и оних који це траву пусити.

Name

Наталија

10.01.2017 10:26

Најбоље би било да нам СДС кроји политику заједно са Бакиром Изетбеговићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

10.01.2017 10:51

Не него је најбоље удри поново ратне труби и да изгине и ово што је остало. Баш си паметна!

Name

...

10.01.2017 10:56

Само се ти држи Баје.

Name

Кумиц

10.01.2017 11:26

Ходи Наталија да ми мало кројимо политику умјесто СДС и Бакира бице нам топлије

Name

Ре наталија

10.01.2017 12:34

Нато, зене могу у политици бити бас крволоцне, мани се тог пута биљане ти и оне двије брадате из парламента

Name

Реална

10.01.2017 12:41

Кројите ви политику Наталија са Додиком, ми цемо са Бакором, Хрвати са Цовицем, а на рат и свјезу крв све висе мирисе. Ал кад будемо гледали мртва тијела насих најмилијих, или их безуспјесно опет тразили знајмо да смо добили ста смо и тразили јер ову политику сами бирамо. Додик и Цовиц највисе трабуњају и раде оно сто њихов народ трази(подјела и расцјеп БиХ), а босњаци се једу и резе и на једне и на друге, а на неспособног Бакира највисе, ал опет цемо га изабрати јер јбг.то је "нас тор", нас пркос. И није тацно да це за ново крвопролице бити одговорни ова тројица, вец це бити одговоран народ који подрзава ову хускацку политику, народ који гласа и бира ове будале на власт. И ти Наталија, а и ја цемо бити криве за ново крвопролице. Ако изгубис неког знај да си га сама убила, немој да тразис кривца на другој страни, поцни од себе.

Name

рацио

10.01.2017 14:42

Ристо засто не одес у ФБиХ, даће ти нешто уз сламу. Видим да ти је најважније шта ћеш јести. Увијек је било лопова и сиротиње, лако је Ристо наћи изговор.

Name

Ре Наталија

10.01.2017 15:48

Најбоље би било Наталија да одес одавдје у Србију, такве као ти само хускају на рат па побјегну.

Name

Сах

10.01.2017 15:50

Ма јок,нецемо за рат бити криви ми (мислим на народе) опет це бити "одговорна" медјународна заједница. Дакле, тајкуни се обогатили као и политицари, друствена имовина коју смо стварали ми и наси родитељи, уновцена у њихову корист, наса дјеца или их слузе за мале паре или ни ту "срецу"немају а ти сиротињо за пуске,па "брани" ислам,православље и католицизам. Нека нам се Бакири,Милоради,Драгани и свеколики нормални осратак нормалног свијета смије... и ја бих,,али ми ипак зао ја волим овај народ,не заборавите,ми смо сви своји,бар су мене тако одгајали...

Name

Дјуро

10.01.2017 16:50

Брига њих за народом своје су све обезбједили наредних 100 година а народ гладан једини непријатељ И Р.С И БиХ су политицари

Name

Ре Сах

10.01.2017 17:09

Босњаци се не боре за вјеру вец да оцувају Босну и Херцеговину у њеним вец постојецим границама. Босњацима не сметају ни Срби ни Хрвати који зеле добро Босни и који одвајају термине Босна-Србија, односно Босна-Хрватска, док овим другим сметају сви који нису оно сто су они.

Name

Цица

10.01.2017 10:30

Ааа сто ми је зао Бакира,уууу па цовјек це оболити од ових...Зивјела Република Српска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.01.2017 11:16

Неће живјети још дуго ако настави с оваквим провокацијама. Укинуће се сама кад из ње оде ово мало памети што је остало.

Name

Ре цицо

10.01.2017 12:13

Баки има милијарде виле у истамбулу боли га она ствар цицо за додика рс и све србе у свијету.Сутра да се одвојите неби ниста било кога висе интересује земља и ти си бобјегла у град да типкас .

Name

ПОЛИТИЧАР

10.01.2017 10:30

Па зар и ви браћо против мене, само ме Путин воли, амбасадор ме је излеватио а штоооооооооооо питам се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал-ан

10.01.2017 10:32

Послије пар цасица "брље"предцедника народу мамурлуки главобоља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

10.01.2017 10:32

Овај це са националистима и са једне и са друге стране Дрине Србе гурнути у невоље само да не би завршио у затвор.А народ цути и све то гледа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре тихи

10.01.2017 11:14

А СТО ВАМ СМЕТА ДОДИК А ПОРУКЕ НА БОСЊАЦКИМ ПОРТАЛИМА КОЉИ СРБЕ И ДЈЕЦУ ЦЕТНИЦИ НЕ СМЕТАЈУ-СМЕТА ВАМ ДОДИК АЛИ ОН НЕБИ ДАВАО ИЗЈАВЕ ДА НЕМА ЗАЛЕДЈИНУ ЗА ТО И АКО ВАМ СЕ НЕ СВИДЈА СТАВЉАЈТЕ ФЕС НА ГЛАВУ:

Name

ПД

10.01.2017 12:46

РЕ РЕ ТИХИ ДУДУКОВА ПОДГУЗНА МУВО

Name

искрено

10.01.2017 10:33

Увјек је било будала и рата.Нисмо се опаметили ваља изгледа опет пускарати.Тако нам је судјено на овом простору да се истребимо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинар

10.01.2017 10:34

Ко га медијски савјетује мало и лута са изјавама. Галерији познатих ликова сада се придодала и бивса новинарка АТВ, Прајм и сада Република газдарица. До срзи је надобудна и на паре и славу алава. У амбис це га гурнути као и многе до сада својим паметовањем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј да...

10.01.2017 11:26

Андреа Вуковиц...нек људи знају о коме је ријец...

Name

Кос

10.01.2017 21:21

Мала Скакина из Малог крајисника?

Name

Ко је Андреа Вуковић?

10.01.2017 21:38

Је ли јој Вуковић удано презиме?И гдје сада ради?

Name

Дује

10.01.2017 22:06

Продаје тепихе за Дан републике... хахахахаха

Name

Булевар

11.01.2017 22:39

Мозда сте нешто погресили, знам породицу мама јој је хрватица нису националисти никада били

Name

Зајебант

10.01.2017 10:35

Срби су из свих ратова до сада изашли као побједници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.01.2017 11:17

Рачунаш ли ту бившу РСК и једно 5% преосталих Срба у РХ? А Косово? А и РС се клима, привреда у распаду, народ одлази... Још мало па ће гробља бити живља од градова у РС. И ти то називаш побједом?

Name

Зајебант ИИ

10.01.2017 11:35

Посебно из оног водјеног у Хрватској.. Све се цини да це побједа на територију РС бити јос блиставија...ако се поново зарати

Name

Младен

10.01.2017 11:35

Нароцито смо победили на Косову 1389.

Name

Дијаспора

10.01.2017 10:38

Па ту није присуствовао нико од странизх званицника, осим оних из Србије. То говори све коју подрску Додик има!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

10.01.2017 10:39

Ма дајте људи уразумите се разумите стање народа, а и додика. Народ је банкрот као и РС, а додик пун ко брод и спреман је на све због себе. Залосно је видјети дезертера и сверцера да командује онако како је он то јуце радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гјулдана

10.01.2017 16:35

Тако је Михајла,додир крхак има све а народ се свадјалица док он трља руке и богати се.Е мој народе да смо богдом памети колико смо поводљиви и идемо за будалама

Name

поштено

10.01.2017 10:46

Људи па ми нисмо могли са њима зато је и био рат,и толико људи изгинуло са обе стране,а сад хоће опет Босну и шта опет крвопролиће а недају Републику српску,само разлаз мирним путем најбоље за обе стране

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре постено

10.01.2017 11:06

Ти постен? Ти ниси видио постеног. Срамота и брука нек те буде свих оних несрпских становника. Тако то не иде синко мој.

Name

Ре

10.01.2017 11:18

Ако ниси примијетио, БиХ итекако постоји најмање колико и РС, а постојала је и прије РС. Савјетујем два аспирина на свака четири сата и два литра воде дневно до отрежњења.

Name

поштено

10.01.2017 11:28

Па јесмо ли могли заједно глупане један

Name

ре постено

10.01.2017 11:30

Ви сте с нама. Нема вама друге.Неце Путин теби дати круха него комсија.

Name

НИЈЕ ПОСТЕНО

10.01.2017 11:51

Проблем је тај сто немозе мирно..јер није Босна ниција бабовина па да је мозе дијелити како се коме цефне..знају се вјековне дрзавне границе Бих..само зато сто је тренутно ентитетски подијељена незнаци дасе мозе дијелити и припајати коме хоце...није никад ни могло..Оно сто је за србију косово то је за нас комплет бих...Свако ко има и мало памети зна да би цак ипокусај неке сецесије довео до нато интервенције јер би то аутоматски довело до рата....

Name

Ре Ре

10.01.2017 12:01

Ето сто немоземо заједно док је оваквих као вас двојица

Name

Ре постено

10.01.2017 12:38

А сто ми то не моземо заједно? Јер нам не да Додицк? Сјети се поплава, ко је коме први потрцао у помоц? Све ми моземо, све!!

Name

Ре није поштено

10.01.2017 12:38

А Југославија је могла се дијелити кретену

Name

ре НИЈЕ ПОШТЕНО

12.01.2017 23:29

Република Српска није ваша бабовина, него наша! Даље прсте од наше бабовине и биће мирна Босна. А то твоје "аутоматски би довело до рата" - ништа се не дешава "аутоматски" већ ти својаташ земљу на којој ми живимо вијековима као већински народ и пријетиш нама да морамо да живимо са вама који мрзите све српско или ћете да нас нападнете. Нама су пријетили много јачи од таквих, и без успјеха.

Name

Амбасадор

10.01.2017 10:54

Ето ни руски амбасадор није досао. То показује све. Казу био прехладјен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕНЗИОНЕРСКИ ЖИВОТ

10.01.2017 11:01

Неко прехладјен, неко има обавезе, неко на путу паметном доста него најбоље би му било да оде на М.рс тамо му не треба виза а и понаqша се као да је пао с Марса

Name

СРПСКА

10.01.2017 11:57

Само Николић и Јеремић дошли, остали се извукли. Питање само ћему све ово и шта се овим жели прикрити, знамо да је у питању криминал само треба документовати. Једино Иванић досљедан себи, сваком забије нож у леђа.

Name

Војо

10.01.2017 13:56

Фалио је јос Сесељ да прица буде комплетна!?

Name

градјанин

13.02.2018 18:41

Која подјела нема подјеле мозете само сањат а видимо наорузавате се све висе и висе , а ми муслимани ен зелимо ратоват , ал ако ви хоцете па није проблем.

Name

Рат

10.01.2017 11:01

Рат зеле они који не зеле да се баве правим проблемима него укидају Српској празник, грб, и сл. и на тај нацин покусавају провести ратне циљеве. Не мозе се Српска срусити и кад год покусају имаце одговор Не дамо Српску, баталите се цорава посла и то кроз референдум, параду или било који други пригодан облик. Босњаци су у великој паници, БиХ це се неминовно радпасти а нови односи у свету гарантују знатно убзање процеса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

10.01.2017 11:08

Браво

Name

Х

10.01.2017 11:09

Хрвати једва цекају рат измедју Муслимана И Срба, е сто сте ви луди....

Name

ре Рат

10.01.2017 11:24

Цуј да се мирно разидјемо а растјеро скоро 50% становника Бања Луке.. нема ту пуно логике

Name

ре рат

10.01.2017 11:42

Јел ти то сеф баја написао реферат да га ставис на БН, ти немас мозга, стаце ти , има тв и бајовизија !

Name

ре

10.01.2017 11:52

Хахаха...јашта него су Бошњаци у паници, само некао чудно показују панику...

Name

ре рат

10.01.2017 21:26

Јест ево страх нас је....ајде додји у ФБиХ па то реци.

Name

Иностранство

10.01.2017 11:03

Ево код мене у Сведску долазе срби из Босне ( из Босанске Градиске, из Приједора) и тразе било ста да раде. Казу нема доле зивота нити це га кад бити. Казем им ја, знам, ко вам је крив. И треба да вам је тако кад хоцете Додика. Питајте Додика да вам плати гријање, струју, храну и све остало. Он има милионе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пунто

10.01.2017 11:15

Ако су у Сведску досли прије рата онда су из Бос.Градиске,а сад никако не могу бити из босанске

Name

Питање

10.01.2017 11:22

А што си ти онда у Шведској, када је код тебе Бакир и када једете златним кашикама?

Name

Ре иностранство

10.01.2017 11:31

Ти се сикирај шта бакир има

Name

ре пунто

10.01.2017 11:33

Па нек одакле су него из Босанске? Досли 2015 године. сами тако казу. Нису из руске Градиске. а ја цовјека необразованог.

Name

ре пунто

10.01.2017 11:54

Географија ти није бас јаца страна. А ни оријентација.

Name

Иностранство

10.01.2017 12:14

Ма мени је вазно да ја имам. А ста Бакир и Додик имају то ме не интресује. Од њиховог се не зиви. Али ви не схватате поенту свега овог и зивота. Ви сте доле и немате. Додјем свако љето доле и гледам вас тако јадне. Па реко неце ли бити боље. Али судеци по вама сто коментарисете овдје, нисте ни заслузили боље.

Name

харкан

10.01.2017 11:05

Предсједнице,само напријед..Ратовао сам једном и опет цу.Посао нисмо заврсили и Република Српска це бити самостална.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

10.01.2017 11:26

Ти ратуј а предсједник нека ужива

Name

Ре харкан

10.01.2017 15:56

Додји цекамо те. Немој се само сакриват и бјезат као 95.

Name

МИЛАН

10.01.2017 11:10

ДА У РАТ ИДУ ОНИ КОЈИ ГА ОРГАНИЗУЈУ, РАТОВА НИКАД НЕБИХ БИЛО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

одлицно

10.01.2017 22:36

БРАВО МИлане

Name

МАЛИ

10.01.2017 11:15

Ако није РС дрзава како мозе се онда увести санкције ? занци има дрзавности...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре глуп

10.01.2017 11:34

Све се мозе синко све. Видјецес ти како баја бјези јос мало.

Name

мозарт

10.01.2017 11:56

Ни Фоца тада Србиње 1996 г. није била дрзава па су јој увели санкције док није за нацелника досао Крсмановиц.

Name

ре Мали

10.01.2017 14:43

Па малиша, санкције се могу увести једном човеку ако треба, граду, фирми, ентитету...

Name

ре Мали,

10.01.2017 22:37

има рацку а не дрзавност

Name

Договор или рат

10.01.2017 11:18

Дидику и његовим сарадницима је рат или мањи сукоби у интетесу...Пуно су компромитовани и знају да немају једноставан излаз зато таласају.....Играју на опцију рата или да им запад опрости све гријехе у замјену за слободу.....Сишли би они са власти за гарантовану слободу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

10.01.2017 11:29

Кад га видим, као да Хитлера гледам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

10.01.2017 11:36

Ма додик мисли да це му руси послат орузје Па мисли да це моци као ЈНА прије. Али мозда мало сутра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

10.01.2017 11:36

Куха се куха, Опет???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

10.01.2017 11:48

Као што рече у Изет Фазлиновић: "Сада су времена лоши ђака и лијени сељака". Лоши ђаци воде државу, а лијени сељаци гледају серије и чекају субвенције и добију од тих лоши ђака само њихови, са грдеицом лука добију милионе субвенције. Вриједни и поштени сељаци пропадају и немају право на субвенције иако не гледају серије. Лоши ђаци, који су били са нама у клупама, сада владају и не дају се добрим ђацима запослити и зато је Изет био у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

10.01.2017 11:58

Уцествовао сам у стварању Републике Српске и дан данас настојим својим активностима да је уцврсцујем и осназујем, али ако је овај народ допусти болеснику, сверцеру, спекуланту и криминалцу да он прица и спроводи идеју о осамостаљењу, да би он, обицна сировина и медиокритет, на тај нацин себе велицао и вадио из огромног проблема у који нас је он и његова друзина увели, онда мени лицно таква земља не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.01.2017 11:59

Зар мислите да је све вијецно ниста није вијецно политицке ситуације у свијету се мијењају а такодје и односи снага па тако није искљуцено да це једног дана косово поново бити у саставу Србије и да це република српска бити самостална земља засто да не а то се све мозе урадити без рата и пролијевања крви а не како то казе Бакир Изетбеговиц да то не мозе проци без рата а питам се засто.ДЗаба му његова БИХ-а ако је толико воли али засто онда мрзи републику српску а зелио би да је тако лако утопи у унитарну БИХ-а нека нас вец једном остави на миру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Драгане глупане

10.01.2017 15:58

Драги Драгане, гледај ста писес. Косово назад у Србију и РС самостална. Дакле све како Србима одговара хахахха а нас не пита нико ниста? Па ето исто тако ја сматрам да си у праву, мозе се десити да Сандзак и Војводина оду из Србије, да Босна остане цјеловита и да цак укинемо Републику Српску. Мозе и овако?

Name

Једном опечен

10.01.2017 12:01

Баја ће сигурно ићи на референдум о сецесији, то му је остао једини излаз. Чим објави датум референдума, ја са својом породицом покрећем план брзог одласка. Рата можда буде, можда не буде, али провјеравати нећу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

10.01.2017 12:46

Придрузујем се, ови сто галаме и ко бива они бих ратовали први бих збрисали да до нечега дође. То сам већ једном дозивио 92 године, највећи букачи су збрисали код првог метка. Е сада, да будем јасан оног дана када се расписе референдум о одцјепљењу РС-а , ја ћу већ бити подалеко од Балкана са то гледам преко малих екрана уз виски са ледом !

Name

Ре

10.01.2017 21:28

Мислим да це објавити пред изборе 2018. кад то уради свеопста бјезанија из земље.

Name

Сљивовица

10.01.2017 22:41

Па није он дзаба купио онај веци хеликоптер. Зар мислите да му тај веци треба да би тресо сљиве. У њему мозе висе понијети кад буде давао петама вјетра.

Name

ДОXА

10.01.2017 12:04

Ма какав рат па висе се педера скупи на паради поноса нег јуце на паради полиције и ватрогасаца!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

иззи

10.01.2017 12:05

Веома опасна политика, надам се да је народ паметан и да добро размисли о могућим посљедицама. Дејтонски мировни споразум нема алтернативу, РС-у више нико не угрожава ни на који начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиГ

12.01.2017 23:38

Од потписивања Дејтонског споразума РС су ускратили грб, химну, покушали заставу, а сада и хоће и Дан Републике, да не говорим још 64 надлежности које су јој припадале. То значи да рат Бошњака за унитарну Босну никад није ни престао већ се сад води другим средствима, И то је веома опасна политика, јер РС више неће назад. Управо кршење Дејтонског споразума на штету РС води земљу ка распаду и сукобима.

Name

Боксер

10.01.2017 12:05

Неким идиотима Руси морају објаснити јер нису способни видјети оно што им је испред носа. Свака будала зна са нас Миле води у рат. Амери желе да РС једнострано сруши Даyтон и отцјепи се и онда иде Нато акција. Трактори ће опет ићи према Србији. Руси су уз Даyтон тако да сами остајемо. Нашим будалама ни Рус не може објаснити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиГ

12.01.2017 23:41

Они не желе НАТО акцију, већ да ми сами пристанемо на се утопимо у БиХ и уђемо у НАТО, тако им је пуно мањи трошак. А онда наши младићи да иду да за њих освајају нека друга подручја.

Name

Ј*беш политичаре

10.01.2017 12:24

Ако се овако настави,а наставиће се,само будала не види да ће бити рата.Кратког.(а није га одавно ни било)Ми у избјеглиштву у Србији,Додик у вили и становима с ловом.Као РС Крајина,кукање,кукање....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велики водја

10.01.2017 12:41

Ста ни у овом рату радио? Носио пуску, стеку цигара или с пасосем преко Дрине?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАНЕ

10.01.2017 12:41

Суштина ове приче из Москве је да ни Москва не подржава овог нашег несретника ,Тако да нема ништа од рата и Н ОРМАЛНО НИ ОД ОДЦЕПЉЕЊА ,ШТО МЕ КАО СРБИНА РАДУЈЕ,АКО СЕ ИКАДА БУДЕМО ТРЕБАЛИ РАЗИЋИ ЗНАЋЕМО КАД ТО ТРЕБА ,АЛ НЕЋЕ НАС ОВАЈ БАНДИТ РАДИ СВОГ СТРАХА ОД ПРАВОСУЂА ГУРАТИ У ПРОВАЛИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

10.01.2017 17:54

Ре Мане Свака на свом мјесто, треба нам мало висе паметних и трезвених.

Name

МиГ

12.01.2017 23:41

Став једног часописа није став званичне Москве.

Name

фол је у томе

10.01.2017 12:56

Сто Русија неце пола Босне,вец хоце цитаву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

10.01.2017 22:43

Босна је и српска и хрватска и босњацка и босанска.

Name

које лагање

10.01.2017 13:12

Па Турска Русији обори авион и масакрирају пилота и не зарате а као русија је некад ратовала због Срба па ће и сада.Најбоље то Срби знају у крајини и косову и Србији и РС бомбардовали нас а русија викала немојте бас пуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадикализовани босанац

10.01.2017 13:15

25 Новембар дан дрзавности БиХ, питање? Некада у будуцности када се поклопи да 25 новембар и бајрам буду на исти дан да ли це бити дискриминисаних у тој назови дрзавом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

10.01.2017 16:06

Нерадикализовани, несто ми бас не стоји теби то име. Извини сто цу ти ово реци али јеси заиста толико глуп или се правис? Једна ствар је ситуација ако се слуцајно поклопи да неки вјерски празник падне на исти дан као и дрзавни, подвлацим, дрзавни, али су то сасвим два одвојена догадјаја која нису повезана нити се обиљезавају скупа нити на слицан нацин, а сасвим друго је то када ти једном ентитету који се налази у секуларној дрзави прогласис да има крсну славу (да сколе хотели, мотели, мостови, уционице, домови здравља требају имати крсне славе???), дакле славу једног народа и вјерски обред за секуларни празник, у дрзави гдје су конститутивни сва три народа НА ЦИЈЕЛОМ ЊЕНОМ ТЕРИТОРИЈУ*

Name

Зеле Липо Славље

10.01.2017 22:44

Дијана зимиладму, па ми сипутуки.

Name

Миг

12.01.2017 23:46

Дијана, у праву си да није у реду да у секуларној држави са три конститутивна народа се слави слава РС. Ево, сад више није слава већ секуларни празник, као што је увијек и требало да буде. Шта је сад неуставно? Значи, треба да се помјери на други дан, а као не знате да је СВАКИ дан у години неки православни празник? Ко кога ту фарба?!

Name

рqдоман

10.01.2017 13:26

Ко волио рат дабогда му у кући био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

10.01.2017 13:28

ЧОВЈЕК ЈЕ ЧИТАВО ВРИЈЕМЕ КАДА ЈЕ ДРЖАО ГОВОР ПРИЧАО ДА САЊА КАД ИМАШ ПРЕИШЕ ПА НЕЗНАШ КУД ГОНИШ ОНДА СТАЛНО ТИ ДОЛАЗЕ СНОВИ ПРЕД ОЧИ АЛИ СНОВИ КОЈИ ТЕ ДОВОДЕ ДО ЛУДИЛА ДРАГИ МОЈ НАРОДЕ ЖЕЛИМ ВАМ МИРАН САН КОШМАР ЈЕ НЕ ИЗЛИЈЕЧИВА БОЛЕСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

10.01.2017 14:47

Људи није ваљда досло до пенала!!!

Name

Бања Лука

10.01.2017 14:34

Све се може ријешити без рата.То ти је исто као да имаш цуру а она хоће да те остави , а ти је испребијаш.Не треба нешто силити ако не иде

ОДГОВОРИТЕ
Name

цура

10.01.2017 17:33

Ако не иде цура мозе отици и код мајцице изпребијана

Name

перо

10.01.2017 14:36

Нека му игор ратује он има зашта!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

10.01.2017 15:22

Казу да це мобилисати прво оне који нису изасли на референдум.

Name

Бране

10.01.2017 15:46

Да да , они који нису били на референдуму они це у прве линије, а ови други ће из фотеља руководити...

Name

аца

10.01.2017 14:39

Нема висе улагања ни једног еура доље сто сам направио направио а ви се кољите ако зелите али без мене дуса ме боли кад видим како би могли зивити лијепо једни поред других а да све цвата а овако једни пребогати а сви други сиротиња јер нема посла а ни напредка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кремљ

10.01.2017 15:00

Ово је јако забрињавајуце када оваква упозорења долазе из Москве.Политика конфликта одговара само власти која је неспособна.У једно моменту,контролисани конфликт мозе измаци контроли.То је једини пут који нам,назалост,трасира Додик.То није пут самосталности РС,вец пут нестанка.Нико Српску не угрозава као Додик јер је успио увуци у сукоб са цијелим свијетом.Само дебљи крај моземо извуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

10.01.2017 15:03

Људи Срби су вец изгубили рат ,Свијет Босњаке дрзи под контролом инаце би Босњаци РС давно поразили ,Додик је јос једна будала која Србе увлаци у сукоб са Свијетом и Босњацима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

10.01.2017 15:21

И Мартић је правио параду и како прође

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харамија

10.01.2017 15:28

Тера ћобан овчице, у овом нашем случају, право према понору из којег из којег је тешко изаћи. А овчице, или боље речено овце, слијепо слушају свог газду и срљају у белај.Бем ти таквог чобанина којем није стало до свог стада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

10.01.2017 15:36

НОРМАЛАН ЧОВЈЕК НЕ МОЖЕ ДА ВЈЕРУЈЕ КАКВЕ РИЈЕЧИ ИЗЛАЗЕ ИЗ ОВОГ ЧОВЈЕКА ДА ЛИ ЉУДСКИ УМ МОЖЕ ОВО ДА ПОДНЕСЕ ОД РАТА ДВАДЕСЕТПЕТ ГОДИНА ЧИМ СЕ ЉУДИ ЗАБАВЛАЈУ ОГРОМАН ЈЕ ТО ПЕРИЈОД МОЈ НАПАЋЕНИ НАРОДЕ ЗА ОВАКВЕ ЗАБАВЉАЧЕ НАРОДА ЖИВОТ ПРОЛАЗИ МИ СЕ ВРТИМО У КРУГ НАЦИЈА ЈЕ БОЛЕСНА ЊИМА ДОБРО ПОСМАТРАЈТЕ НАРОД НИГДЈЕ ОСМЈЕХА МИСЛИ НЕГДЈЕ ДАЛЕКО КО ЗНА ГДЈЕ НЕ ГЛЕДАМО ЈЕДНИ ДРУГЕ У ОЧИ СВЕ НАМ ЈЕ ПОРЕМЕЋЕНО СА ОВАКВИМ ЗАБАВЉАЧИМА ДА ЛИ ИКО ИМА ПАМЕТАН У ОВОЈ НАПАЋЕНОЈ РЕП. СРПСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САРМАТ

10.01.2017 15:56

"Руски медији:Да ли Додик хоће рат"?Какав је ово наслов?Па зар прозападни(проамерички) "Комерсант" представља све медије у Русији?Ја редовно гледам "Россия 24","Планет",РТ,5-тв.ру(најгледаније руске тв програме)и никада нисам чуо ни једног новинара ових медијских кућа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мата

10.01.2017 16:02

Оцигледно хоце и тада це само страдати сиротински синови као и увијек док це Игор да једе суси негдје у Београду или Москви.Направи параду у којој уцествују постари ,кул.ум.друства,рибари,ловци, да му се сви смију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леки

11.01.2017 21:45

Ста се буните и прије рата су Додикови били велики економисти и имали огроман капитал.

Name

Ало ало

10.01.2017 18:29

Ста лупетате, какав рат, Миле се опет удубио у политицку борбу. Вец вам је објасњавао да свака његова изјава зависи од политицког тренутка. А и политицки аналитицар, Тања Топиц, је давно устврдила да је Миле прагматик. Ако му Амери ујутро понуде велики залогај сутра поподне Миле испаљује своју прицу за то поодне. О томе хоце ли односно када це на Балкану опет бити рата, одлуције неко други. Морате се стрпити, иако се толико волите сељакати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

10.01.2017 18:30

Ма људи, неце бити рата, има јос овдје пара за покрасти, немају јос сви виле као Милокрад по Дедињу, Монте Карлу, ваља и то обезбједити, да се надје за студирања унуцица. Јос само по који кредитиц од пар милиона да се да својој и кумовској дјецици од ових пара од ММФ-а и из руског дуга па цемо онда видјети ста цемо око ратовања. Молим вас да сви писете ММФ-у да нас заједно са Милокрадом задузују јос неколико година, а онда кад се сви кумови обезбједе мозе се сиротиња и у рат слати. Зивјела глупост и на планети најглупљи народи, Срби, Хрвати и Босњаци. Овце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

10.01.2017 18:51

Само рат уз насег Додика смо зивио Додик.Примице он избјеглице на дедињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фахро

10.01.2017 20:53

Додику би највише одговарао рат. Још да се хоће наћи неки вехабија,да запријети Србима.То би за њега био спас . Само да се заборави ставрно стање народа, а он да изађе бољи него Караџић. Хеј мој Додик,прочитали су те људи ко дјеца бајкице. Вријеме је да се пензионишеш и пустиш неког младог човјека да управља на твоме мјесту.

Name

Додјите себи јуди

10.01.2017 19:38

Ако ико има паметан у Српској треба да свати да це нај горе у конфикту проци рс, европа неце дозвоити русизме и олтроне руске да изазивају нереде у сред европе. добит цете украијински сценарио.. вас поросенко це одлепрсати у неку вилу у русији а ви се кољите и зивите ко пси у 21. вијеку. Углаву се људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

исправкаа

10.01.2017 22:51

није Поросенко него Јануковицх

Name

Wебер

10.01.2017 20:18

Човјек је тежак Милијарду Марака како да оде са власти кад добро зна да мора одговарати за криминал лакше је позвати будале направити сукобе и онда се извући из те вукојебине БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ове интернет ратнике

10.01.2017 21:32

Видите ли ви терминатори колики је минус напољу? А на планинама дупло хладније, плус вјетар сјеверац брисе, плус магла, плус вукови завијају од глади. Јесте замислили? Е сад замислите себе на таквој планини, типа рецимо Грмец, а ти родјен у Сарајеву или Бања Луци, боли те она ствар за Грмецом, али послали те горе на линију и сад си у заледјеном блату у рову, дрзи стразу, ноц је, не видис прст пред оком. Само звуци вукова и вјетра. Цуна ти се смрзла, нема је, не види се. Тестиси ко два ораха. Гладан си, немас цигара, пије ти пуно твоје омиљено хладно пиво. Појео би пецено пиле висе него иста. А тек судзука ил суве пеке. Аааа. Ал нема. Ал зато напољу има -300. Мислис на бебу, дјецу, зену, мајку, сестру, вјереницу, дјевојку, фамилију, пријатеље.. И онда ти падне на ум мисао:"ратује ли Додиков син"? А Бакиров? А Цвијановицкин? А Мајкицкин мали? На ком ли су они фронту?" Врло брзо постајес свјестан да они нису на ратистима, нема сансе. Сазнас да је бајин мали на љетовању на Тајланду. Вози се глисером у крилу му тајландјанка. Бакиров мали у Кусадасију, Цвијановицкин мора да је негдје на Карибима. Тад је тамо љето посто је код нас зима. Аааааааа.. Слободно се замислите у тој ситуацији. То је цак најбезболнија ситуација јер нисам споменуо оно најстрасније сто рат носи: рањавање, погибије цланова породице, сабораца, заробљавања, логоре, ратне злоцине, итд итд. Па се добро размислите прије него сто из топле куце лупетате по тастатурама и позивате на орузје. Хајд у здравље и немојте бит' будале, љуби вас брат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјецко

10.01.2017 22:17

Свака цаст ма коси даси !

Name

Истина

10.01.2017 22:29

Стари,скроз си ми пробудио успомене из прослог рата,кохоце нек ратује

Name

Брате

10.01.2017 22:37

Јбг.брате, коментар ти у п.материни негдје доле на дну, мало ко це га процитати, ал гадјас у срз.

Name

РЕ

10.01.2017 22:54

Свака ти је ка Његосева. Љубим и ја тебе

Name

Добронамјерни

11.01.2017 06:31

Хахахаха 'Тестиси ко два ораха', хахаха..., баш оптимистично, зар не би примјеренија упоредба са грашком, зрном бибера. На минус 30 ладна пива и не пада на памет, ракија је примјеренија, брља, што јача да је. И даље, мајка Мајкићка има два сина, два апеиронца.

Name

Нерко

11.01.2017 07:49

Свака ти цаст

Name

Милан

12.01.2017 07:34

Ја сам Србин, неки дан ме зове колега Бошњак са којим сам радио доста година у истој фирми прије рата.Рат нас послао на супротне стране, ето игром случаја обојица смо остали. Каже ми он : ,, зар ћемо опет у ров? Кад се сјетим зиме, блата у рову који је до чланака, руке и лице поцрннило да нико никог препознати неможе. Код куће дјеца немају шта да једу,струје нема,продавнице не раде .....,, Ето ко није осјетио рата, нека види као то изгледа.

Name

доста ми га је

10.01.2017 21:37

Било би најбоље да амери испале ракету и заврсе га

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

11.01.2017 08:16

Кад погледас коментаре јасно је да има сасвим оста сто будала сто лопова да би се сутра ратовало али они су и прослом били посматраци и богатили се обицни народ је био зртва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

11.01.2017 08:20

Сто се тице Доика он само ратом покусава затаскати сав криминал који га оптерецује а референдуми и дан РС су његова нада да би могло бити терористицки акција које он силно призељкује али нису ни исламци глупи да дају повода за подјеле које они не зеле дакле моземо мирно спавати сто се тице тероризма

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са разлогом

11.01.2017 09:58

Мореш мирно спавати и што се тиче корупције и пљачке. То се зауставити не може, ни гаће на теби оставити неће, похлепа је природна особина човјека, пренаглашена код балканца....

Name

борац

11.01.2017 08:24

Ста реци??За микрофоном цовјек са дијагнозом и бере аплаузе колико је глуп овај народ неда се процијенити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политицари...???????

11.01.2017 08:57

Смирите духове сви на цијелој територији дрзави Босни и Херцеговини Српској има зивота за све сацувајмо насе фамилије дјецу ваља нам зивјети заједно на овим просторима треба тензије смањити измедју политицара коме је до рата висе?А ако недај бозе додје на овим просторима нема побједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За паметне!

11.01.2017 09:07

"Не лаје цуко ради села" и "не бој се цука који лаје" тако кажу старе народне пословице.Цуко лаје да би себе спасио и одбранио.А зна се и од чега.Рачуна он на стоку неслану да створи ситуацију у којој би опет радио што је радио и спасио главу и гузицу.А свако ко се упеца на његову со заиста и јесте стока!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беба

11.01.2017 09:44

Нека Додик ратује и његов син.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМБАСАДОР СРПСКЕ У УКРАЈИНИ

12.01.2017 08:36

Ко је поменуо рат неписмена жено, ако си уопште жена?!

Name

БЛ

11.01.2017 11:08

Сјецам се реторике, националног заноса и осјецаја у БЛ прије прослог рата. Ово је циста реприза. Па зар бас ниста нисте науцили? Како мислите да це ово заврсити, овај пут без помоци ЈНА и Србије. Људи смирите се, Бају у затвор и градите свој зивот у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМБАСАДОР СРПСКЕ У ВОГОШЋИ

12.01.2017 08:25

Ти да нам делиш савете?! Благо нама с вама!

Name

Ако могу и ја нешто да кажем

11.01.2017 18:29

Сајт Руска Реч објавио је данас изузетан текст о Генадију Сисојеву и "Комерсанту" управо овим поводом.У Русији има много медија.Није "Комерсант" једини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

11.01.2017 19:52

Ма неце цовјек рат то нико не зели само неце да иде у затвор по цијену било цега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

12.01.2017 08:19

Уништењем Републике Српске нестао би правни основ за кривично гоњење лица која су се бавила привредним и другим криминалом у РС. Нажалост, многим србима у РС би то одговарало.

ОДГОВОРИТЕ