Звезда има понуду за Кангу!

Штопер сутра, стиже и шпиц другачијих карактеристика од Уга! "Нико нас не пита имамо ли новац или немамо - Црвена звезда мора да буде шампион", поручио први човек црвено-белих Звездан Терзић.

Фудбал 10.01.2017 | 16:30
Звезда има понуду за Кангу!
Фудбалери Црвене звезде започели су припреме за други део сезоне и одбрану трона у домаћој Суперлиги! Стручни штаб окупио је данас на Маракани играче који су одмах кренули с првим обавезама, а директор Звездан Терзић "позабавио" се новинарима и великим бројем питања која су га сачекала.

"Пожелели смо играчима све најбоље, за почетак. Као и увек, титула је приоритет. Нико нас не пита имамо ли новца или немамо - Црвена звезда мора да буде шампион". 

Логично је да су у јеку прелазног рока најзанимљивји доласци и одласци...

"Верујем да ћемо сутра завршити штопера. Тај играч је фантастично брз. Укалапа се у оно што нам треба".

Нападач није тако близу, али јасно је какав профил се тражи.

"Доводимо шпица другачијих карактеристика од Уга Вијеире. Треба да буде моћан у шеснаестерцу, да доминира у игри главом. Биће компатибилан са осталим играчима".

Да би се обезбедио новац за довођење играча неко прво треба да оде. Тако је већ годинама уназад у нашем фудбалу...

"Постоји велика шанса да Михаило Ристиц оде. Еспањол је један од заинтересованих клубова".

Звездан Терзић открио је и један податак који није био познат јавности, а тиче се понуда које стижу на адресу клуба.

"Највећу понуду имамо за Гелора Кангу. Али он нема зелено светло. Кад он игра, игра и Звезда. Прави плеј. Ко год да дође, Канга не може да иде. Приоритет свих приоритета је да он буде здрав", подвукао је први човек црвено-белих констатујући да стручни штаб неће имати проблем с вишком играча, те да ће тим сигурно бити много јачи него јесенас.

Извор: моззартспорт

фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар