Немања Максимовић иде у Валенсију!

Златни српски фудбалер са Новог Зеланда Немања Максимовић прелази у шпанску Валенсију, сазнаје Б92.

Фудбал 08.01.2017 | 15:30
Немања Максимовић иде у Валенсију!
Према нашим сазнањима, Максимовић је договорио све услове са шпанским великаном, а остаје само да се види да ли на Местаљу прелази у јануару или ће сачекати лето када му истекне уговор.

У игри за потпис талентованог српског фубалера били су и Бенфика, Монако и Јувентус, али се Максимовић одлучио за Валенсију са којом би требало да потпише петогодишњи уговор вредан 7 милиона евра.

Максимовић је био изричита жеља спортског директора клуба Хесуса Гарсије који жели да око српског играча гради ’нову Валенсију’.

Подсетимо, Валенсија је последњих дана 2016. остала без тренера пошто је Чезаре Прандели поднео оставку и тако постао девети тренер клуба са Местаље од 2012. године.

"Валенсија је велики клуб, одмах сам пристао. Имао сам више понуда из добрих европских клубова, али ми се пројекат Валесније и стварање нове Валенсије свидело. Мислим да ће ми та лига највише одговарати. Уговор са Астаном ми истиче за шест месеци и мислим да ми клуб неће правити никакве проблеме око трансфера у Валенсију. Очекујем да за пет, шест дана све буде готово“, рекао је Максимовић за Б92.

Максимовић има 21 годину и игра на позицији офанзивног везисте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар