Нострадамусово пророчанство 2017.

Мишел де Нотр Дам, познатији као Нострадамус, у својим мистичним и двосмисленим стиховима, пуних необичних асоцијација, предвидео је, како многи мисле, појаве историјских особа, попут Хитлера или Наполеона, најавио ратове, временске катастрофа, као и компјутерске вирусе. Широко је распрострањено да је у 2016. прорекао победу Доналда Трампа, а ево шта нас очекује у 2017. години.

Свијет 07.01.2017 | 07:20
Нострадамусово пророчанство 2017.
"Велика и бесрамна свађалица биће неустрашив, прикриваће лудило...", ове речи су довођене у везу са победом републикасног кандидата на изборима за председника у САД прошле године.

Мишел де Нотр Дам је био француски лекар, астролог и наводни пророк. Његова књига "Пророчанства" издата је у милионе примерака и данас је најпознатија књига пророчанстава икад штампана. Прво издање се појавило 1555. године и од дана када је објављена, привукла је много пажње у светској јавности.

Следећи стихови наводно указују на оно, што можемо да очекујемо у овој години, 2017, али опет, тумачење је ствар интерпретације.

Ослабљени Запад

"Два пута постављен и два пута оборен Исток ће такође ослабити Запад. Његов противник након неколико битака прогоњен морем, ће пасти у време преке потребе"

Поплаве и суше

"40 година дуга неће бити виђена. 40 година ће бити виђена сваки дан. Сува ће земља расти и пржити се и биће великих поплава кад дуга буде виђена"

Грмљавина и конфликти

"Велик човек ће пасти у дану удара грома. Зао чин, прорекнут је од стране носиоца петиције. Према предвиђању други ће пасти у ноћним сатима. Конфликти у Ремусу у Француској и Лондону, а хаос у Тоскани"

Битка у залазак сунца

"Не тако дуго, пре него што сунце зађе, битка ће започети. Велика ће нација бити несигурна. Савладани, морска лука неће дати одговор, мост и гроб ће, обоје, бити у страним земљама"

Мали одмор на Земљи

"Пошасти угашене, свет ће постати мањи, дуго ће земље бити настањене у миру. Људи ће сигурније путовати кроз небо (преко) земље и мора, али ратови ће поновно започети"

Краљевски скандал

"Писма су пронађена у краљевској шкрињи без потписа и имена аутора. Превара ће прикрити понуде тако да не сазнају ко је љубавник"

Необична верзија животињске фарме

"Лисица ће бити изабрана без да изговори једну реч, глумећи светост у јавности након чега ће ни из чега постати тиранин, стављајући ногу на грло највећим људима"

Извор: Блиц/Еxпресс.хр

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Херетици (кривовјерни)!

07.01.2017 06:50

Нострадамус је имао пророцанство до 2000те године! И ниста се није испунило! Ово су јефтине форе од херетика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије

07.01.2017 09:08

Залосно људи се поводе за једним човјеком, у вези пророчаства.Док у Светом писму, има толико пророчастава,од Исуса Христа,што су се испунила и што ће се испунити,која су јако вазна за нас,.на примјер Матеј 24 поглавље у вези велике невоље,а такодјер 2. Тимотеј 3:1-5,у вези послиједних дана. Бог нас није оставијо да будемо у незнању ,зато имамо Свето Писмо (Библију).

Name

Калесија

07.01.2017 11:14

Ја вјерујем у бозије китабе(књиге,објаве). 1- ТЕВРАТ 2-ЗЕБУР 3-ИНДЗИЛ и 4-КУР'АН. Те књиге су објављене "ПОСЛАНИЦИМА" да би они пренијели људима,сваки у свом времену. Све објаве су у те 4 књиге (и библија)....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојсије

07.01.2017 14:25

Лијепо од вад да читате бозије књиге,онда сте сигурно прочитали,да ће доћи кијамет,послије тога дјенет ,тј рај на земји.А такодјер да је Иса Беганбер (Исус Христ) имао једну вазну улогу у бозијем науму.Интересантно колико пуно религија има у свијету?.Али да ли знамо шта је Бозија воља .Бозија рије Библија или китап,казе у 1 Тимотеју 2:3-6,Следеће:То је добро и угодно,у очима нашег спаситеља Бога,који зели да се све врсте људи спасе,и да добро упознају истину.Јер један је Бог и један је посредник измедју Бога и људи човјек Исус Крист,који је себе дао као одговарајућу откупнину за све.