Тадић одбио кинеске милионе!

Душан Тадић неће стопама Немање Гудеља, Џона Обија Микела, Карлоса Тевеза, Оскара и осталих. Његов менаџер инсистира да ће у један од најбољих тимова Премијер лиге.

Фудбал 07.01.2017 | 17:30
Тадић одбио кинеске милионе!
Кинески милиони су у претходном периоду привукли велики број фудбалера, па су тамо већ отишли Карлос Тевез, Оскар, Џон Оби Микел, Хулк, Џексон Мартинез, па чак и Немања Гудељ.

Званично најбољи српски фудбалер за претходну годину Душан Тадић није заинтересован да Премијер лигу замени Кином, а његов менаџер Зоран Павловић је за емисију "Тотал Соццер" открио да је одбијена "баснословна понуда" неименованог кинеског клуба!

То је са својим пратиоцима поделио новинар СОС канала и колумниста МОНДА Небојша Петровић, а према речима менаџера Тадић ће каријеру наставити у једном од пет најбољих клубова из Енглеске.

Душан је у току 2016. године играо бриљантно за репрезентацију Србије, али до тог учинка није успевао да дође у дресу "светаца" и има "слабију статистику" него неких ранијих година.

За сада је у Премијер лиги само на једном голу и две асистенције, али је у претходном периоду играо мало због лома носа на утакмици против Велса - када је одлучио да остане на терену и помогне саиграчима да дођу до победе.

Видећемо који је то тим од пет најбољих у Премијер лиги у ком би се он најбоље снашао?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар