Ове велике звијезде сутра славе Божић

Разлози због којих они празнују 7. јануар су различити, па тако једни то чине због предака, други због емотивних партнера, а има и оних који то раде из љубави према православљу.

Свијет 06.01.2017 | 15:09
Ове велике звијезде сутра славе Божић
Велике светске звезде Џенифер Анистон, Том Хенкс, Ким Кардашијан и Наоми Кембел славе Божић по старом, Јулијанском календару, односно по православним обичајима.



Звезда "Пријатеља" Џенифер Анистон наследила је православну веру од оца Џона који је рођен ка Кипру као Јанис Анастасакис, пише Информер.

Славна манекенка Наоми Кембел такође слави наш Божић, а на тај корак се одлучила из љубави према руском тајкуну Владиславу Дороњину. Наоми је постала верник Руске православне цркве.



Глумац Том Хенкс одрекао се католичанства и прешао у православље због супруге Рите Вилсон, која је бугарског и грчког порекла.

"Када одлучите да се венчате с неким и имате децу, онда морате да решите и какво духовно наслеђе остављате тој деци", рекао је Хенкс.

Ким Кардашијан је рођена у Лос Анђелесу, али је пореклом Јерменка. Она је прошле године на свом твитер профилу честитала Божић свим православцима.



Певач групе Дипеш мод Дејвид Ган такође је преузео православну веру своје супруге грчког порекла Џенифер Скилаз.

Глумац Кристијан Бејл, познат по улогама у филмовима Бетмен и Трансформерси примио је православну веру када се оженио са америчком манекенком српског прекла Сиби Блажић.

Извор: Информер
Фото: Профимедиа

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Грк

06.01.2017 14:14

Чисто да знате грци славе бозиц на 25.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

06.01.2017 17:13

Хвала до неба. да нам не реце ти, зивјели би у незнању...

Name

Много сте обавијестени

06.01.2017 14:31

У Грцкој и на Кипру се Бозиц слави 25. децембра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Много сте обавијестени

06.01.2017 14:36

У Грцкој и на Кипру се Бозиц слави 25. децембра

ОДГОВОРИТЕ