Двоје убијено у пуцњави у Будви

Вечерас око 19 х, у близини будванског кафеа "Поко", у аутомобилу "тојота" после пуцњаве, пронађено је беживотно тело М. Ћ. (30), из овог града.

Регион 04.01.2017 | 21:20
Двоје убијено у пуцњави у Будви
Како "Вечерње новости" незванично сазнају, у пуцњави је рањена још једна особа, која је хитно пребачена у локални дом здравља, али је преминула на путу према болници у Котору.

Узроци нове пуцњаве у Будви, у којој су угашена још два живота, за сада је су непознати.

У Будви и Црној Гори се страхује да је реч о наставку окршаја которских криминалних кланова, чији се припадници међусобно убијају од краја 2014. година, када је у Валенсији нестао товар од око 200 килограма кокаина вредног неколико десетина милиона евра, додаје лист.

Пре непуних месец дана у Бечићима, испред кафе бара "Трофеј" рафалом из аутоматске пушке убијен је Ђорђе Борета и др Драган Нено Зечевић. Мета убица који су стигли мотоциклом био је Борета, брат од стрица Саше Борете, осуђеног на 30 година затвора због учешћа у ликвидацији високог функционера МУП Црне Горе Славољуба Шћекића.

Убијени Борета доводио се у везу са једним од зараћених которских кланова, а убице су га тога дана, како је утврђено, пратиле дуже време, пре него што су га ликвидирали. Због сумње да су умешани у ово убиство, ухапшене су две особе, подсећа лист.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Е БАШ ЧУДО

04.01.2017 21:54

ЧУДО ЈЕДНО ДЈЕ СЕ ПУЦА У ТАКИ РИЗОРТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цибер

05.01.2017 10:00

Свака част новинару на чланкуПрви пут да нема оно"убијен србин .бошњак -црногорац и сл. веч обрачун мафије ма ко да су и да богда се између себе поубијали до посљедњег И не треба ни отварати истрагу само склони мртва говна са улице да људи могу нормално пролазити.

ОДГОВОРИТЕ