Нови напад у Истанбулу!

Двојица наоружаних нападача отворили су ватру на један ресторан у насељу Фатех у Истанбулу. Података о жртвама нема, али се верује да је неколико људи рањено, преносе медији. Према незваничним информацијама, не ради се о терористичком нападу, него је у питању "лични обрачун".

Свијет 04.01.2017 | 21:05
Нови напад у Истанбулу!
Напад се догодио само четири дана након покоља у новогодишњој ноћи у клубу "Реина" у Истанбулу, где је убијено 39 особа, а рањено више од 60 људи, пише "Дејли мејл".

Према незваничним информацијама, за сада нема назнака да се ради о терористичком нападу, него се ради о личном обрачуну.

Турски медији такође преносе да се ради о изолованом инциденту, позивајући се на очевице, а на лицу места су бројне полицијске екипе. Наводно су нападачи из аутомобила у покрету пуцали на власника ресторана. Мамад Клаит, новинар агенције "Ју њуз" са лица места јавља да је повређено троје људи и да се ради о "личном обрачуну".

У овом крају града налази се, иначе, и канцеларија гувернера Истанбула, седиште полиције и зграда у којој су канцеларије градских власти, што је многе у први мах навело да помисле да се ради о терористичком акту, с обзиром на недавни напад у клубу "Реина", где је нападач испалио рафале у госте током дочека, а за њим се још трага.

Извор: Дејли мејл/Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рада

04.01.2017 18:52

То се свете Ердогану.Нисам из света политике. Није игтао игру запсда зао ми је страдају невини људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

04.01.2017 18:53

Како стати тероризму на крај када паметне главе које воде један народ виде себе увијек као водје али те исте водје и праве пакао гдје невини плаћају животима њихове " скромне" жеље али све има и крај

ОДГОВОРИТЕ