"Пујо" стиже у Примеру!

Стеван Јоветић би свакако направио више да му каријера није била испрекидана честим повредама, а најтежу је свакако доживео у Фиорентини, на "Артемио Франкију", где 4. августа 2010. покидао лигаменте колена и паузирао 290 дана.

Фудбал 05.01.2017 | 19:00
"Пујо" стиже у Примеру!
На стадиону који је "рехабилитовао" многе обећавајуће фудбалске каријере које су у неком тренутку непланирано застале, бивши капитен Партизана и садашњи предводник репрезентације Црне Горе, Стеван Јоветић (27), покушаће да заигра фудбал којим је импресионирао Европу својевремено.

Јоветић је, као фудбалер Интера с којим се мало рачуна ове сезоне, на корак је од преласка у Севиљу, изјавио је председник шпанског клуба Хосе Кастро.

"Причамо о фантастичном играчу, надам се да код нас може да искаже велики потенцијал који поседује и понови сјајне партије. Не волим да причам о стварима које окончане, али верујем да ћемо постићи договор", рекао је Кастро за Кадена Копе.

За сада није познато да ли ће учесник осмине финала Лиге шампиона довести црногорског нападача на позајмицу или трајно, али постоји жеља све три стране да се посао успешно заврши. Јоветић код тренера "неразура" Стефана Пиолија не добија прилику, баш као што је био случај и од Пиолијевог претходника Франка Де Бура, па делује да је одлазак у Севиљу право решење.

Јоветић је поникао у Партизану (23 гола, 61 утакмица), а пре Интера (7/32) играо је у Фиорентини (40/134) и Манчестер ситију (11/39).

Популарни "Пујо" би свакако направио више да му каријера није била испрекидана честим повредама, а најтежу је свакако доживео у Фиорентини, на "Артемио Франкију", где 4. августа 2010. покидао лигаменте колена и паузирао 290 дана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар