Шкулетић постаје најскупље појачање у историји Пољске?!

ПАОК добио жестоку конкуренцију! Легија се баш “навукла“ на Србе!

Фудбал 04.01.2017 | 10:30
Шкулетић постаје најскупље појачање у историји Пољске?!
Немања Николић је блистао, али је понуда Чикага од 3.000.000 била превише примамљива. Међутим, како и Мирослав Радовић и Александар Пријовић одушевљавају Пољаке изгледа да је управа Легије решила да још једном проба са српским интернационалцем. Штавише, пољски медији наводе да је Легија толико загризла за Петра Шкулетића да би могла да га учини најскупљим појачањем у историји Екстракласе.

Подсетимо, Шкулетић је из Партизана отишао у Локомотиву за целих 4.000.000 евра, али како се у Русији није изборио за место стартног шпица - ове сезоне одиграо је само 406 минута и постигао два гола - Московљани ће морати да пристану на компромис. Пољски медији, додуше, наводе да цена 26-годишњег нападача неће бити баш багателна. Процењује се - нешто више од 1.000.000 евра.

Испостави ли се та информација као тачна Шкулетић ће постати најскупље појачање у историји Екстракласе, јер ниједан пољски клуб није ишао даље од 1.000.000.

Иначе, очекује се да ће Легија већ у среду потписати уговор и са 25-годишњим нигеријским нападачем Данијелом Чимом Чуквуом, који стиже из кинеске друге лиге, али какоНиколићеве ципеле у Варшави није лако попунити клуб жели да се осигура са још једним фудбалером. Пољски медији подсећају да је Легија пратила Шкулетића још док је играо за Војводину, али да је тада он завршио у Партизану, док је у Варшаву стигао Орландо Са. Такође подсећају да је Шкулетић још 2010. године био на проби у Заглебју, али да није прошао.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар