Спахић вишак у ХСВ-у!

Репрезентативац БиХ Емир Спахић добио отказ у ХСВ-у!

Фудбал 03.01.2017 | 14:30
Спахић вишак у ХСВ-у!
Нова година почела је лоше за Емира Спахића. Бх. дефанзивцу три дана послије Нове године уручен је отказ.

Тренер Маркус Гиздол саопштио је у уторак да клуб више не рачуна на Спахића.

“Више не рачунамо на Емира Спахића и сматрамо да је то најбоље и за њега и за клуб. Управа је Спахићу понудила раскид уговора”, рекао је Гиздол.

Спахић је у ХСВ- стигао у јулу 2015. Године, након што је раскинуо уговор са Бајером из Леверкузена, послије инцидента када се сукобио са обезбјеђењем Бајер Арене.

Управа ХСВ-а одлучила је да у наставак сезоне уђе са промијењеном одбраном, што је логичан потез с обзиром да су у досадашњем току сезоне примили највише голова у Бундеслиги, чак 31.

Прошлог мјесеца ХСВ је продао штопера Клебера, који се вратио у Бразил и потписао за Сантос у трансферу вриједном два милиона евра.

Клуб је довео и прво појачање управо на позицији штопера, а то је албански репрезентативац Мергим Маврај, који је стигао из Келна.

Тренер ХСВ-а саопштио је да ће клуб у наставку сезоне рачунати на своје младе снаге, Оливера Ошкената, Јонаса Бехоунека, Василија Јањичића и Фита Арпа који су прошли зимске припрема и путоваће са екипом на припреме у Дубаи.

Српски репрезентативац Филип Костић пропустио је први дио припрема, али ће се након консултација са тренером и завршетка индивидуалног програма прикључити екипи.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар