Видео: Бивши "Змај" код Вујошевића!

Некадашњи репрезентативац Босне и Херцеговине потписао за Лимож.

Кошарка 04.01.2017 | 09:45
Видео: Бивши "Змај" код Вујошевића!
Бек шутер Џеј Ар Бремер нови је члан Лиможа, кога са клупе предводи Душко Вујошевић.

Бивши репрезентативац БиХ је у Француску стигао из Коњаспора и са некадашњим прваком Европе потписао је уговор до краја сезоне.

Медији су прије четири године, када је Вујошевић био тренер Партизана, Бремера помињали као појачање најтрофејнијег српског клуба.

Бремеру ће Лимож бити 16 клуб у каријери. Између осталих наступао је у НБА лиги за Бостон, Голден Стејт и Кливленд. У Европи за сарајевску Босну, Фенербахче, Уникаху, Олимпију МИлано...

Био је на списку репрезентативаца БиХ за квалификације за Еуробаскет 2009. године у Пољској, али с обзиром да "змајеви" тада нису отишли на првенство Европе, његова репрезентативна каријера није дуго трајала. Члан државног тима био је и током квалификационог циклуса за првенство Старог континента 2011. године, али се није нашао на списку селектора Сабита Хаџића за завршни турнир у Литванији.

Бремер је дуго био у спору са Кошаркашким савезом БиХ због неодазивања селектору, а све се завршило тако што је Американац платио ФИБА-и 50.000 евра како би му укинули суспензију.



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар