Златан: Уживам да доказујем критичарима да гријеше!

Центарфор Манчестер Јунајтеда Златан Ибрахимовић рекао је да је желео да игра у Премијер лиги како би доказао критичарима да греше.

Фудбал 02.01.2017 | 17:00
Златан: Уживам да доказујем критичарима да гријеше!
Ибрахимовић је у јулу као слободан играч из Пари Сен Жермена прешао у Јунајтед и до сада је на 27 утакмица постигао 17 голова.

"Сваке године су ме звали клубови из Премијер лиге, али желео сам да дођем тек када су сви мислили да сам готов. Рекли су да то неће бити могуће, али увек их натерам да поједу своје речи", рекао је Ибрахимовић, пренео је ББЦ.

Ибрахимовић је прошле године постигао 50 голова, само један мање од Лионела Месија из Барселоне. Он би био изједначен са Аргентинцем да му је признат гол у утакмици против Мидлсброа, коју је његова екипа добила са 2:1, у суботу 31. децембра.

"Критике ми дају много снаге. Критичари су плаћени да говоре глупости. Мене плаћају да играм и уживам у томе", навео је 35-годишњи Ибрахимовић.

Фудбалери Манчестер јунајтеда играју пд 18.15 у Лондону против Вест Хема, утакмицу 20. кола Премијер лиге. Јунајтед ће покушати да оствари шесту узастопну победу и задржи прикључак за водећима.

Екипа Жозеа Муриња је шеста на табели са 36 бодова, а Тотенхем и Манчестер Сити на четвртом и петом месту имају по три бода више.

Први је Челси са 49 бодова, Ливерпул има шест бодова мање, а Арсенал је трећи са 40 бодова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар