Ронда Раузи најавила крај каријере!

Звезда мешовитих борилачких вештина (ММА), Американка Ронда Раузи рекла је да ће размислити да ли ће наставити каријеру у Ултимејт фајт шампионату (УФЦ).

Остали спортови 03.01.2017 | 14:15
Ронда Раузи најавила крај каријере!
Раузи је у петак у Лас Вегасу изгубила од Аманде Нуњес из Бразила после само 48 секунди, после чега су медији спекулисали да ће јој то бити последњи меч у професионалној каријери.

Она се у петак борила први пут после више од годину дана, откако је поражена од Холи Холм. То је било велико изненадјење, пошто је Раузи била актуелна, непоражена шампионка бантам категорије.

"Захвална сам свим навијачима што су били уз мене не само у најуспешнијим тренуцима већ и у најтежим. Речи не могу да опишу колико ми ваша подршка и љубав значе. Повратак не само борбама већ и победама је био мој циљ током целе прошле године. Медјутим, чак и када се припремаш и даш све од себе и када нешто јако желиш, не испадне као што си планирао", навела је Раузи у саопштењу, пренео је Скај Спортс.

"Поносна сам колико је напредовала женска дивизија у УФЦ и похваљујем све жене које су то учиниле могућим, укључујући и Аманду. Узећу мало времена да размислим о будућности. Хвала вам што верујете у мене и што ме разумете", додала је 29-годишња Раузи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар