Видео: Насумично набацане лудорије због којих смо се у 2016. ваљали по поду...!

Глуме: Ван Гал, Роналдо, Десаји, цео тим Лестера...

Остали спортови 04.01.2017 | 23:50
Видео: Насумично набацане лудорије због којих смо се у 2016. ваљали по поду...!
Бизнис јесте, али са нескривеном намером да забави широке народне масе. И још успева, иако ћемо сви признати да је новац у фудбалу постао превише важан. Али кад се слика појави као хипнотисана гомила гледаћемо у екран. И баш због тога оволико спорта, фудбала пре свега, никада није било у овако обимној понуди. У том мору информација брзо се и заборавља, па је ред да се још једном подсетимо шта смо све гледали у 2016. години.

Не само кад су битке за трофеје у питању. Већ и кад је у питању смешна страна фудбала. Па да кренемо. Без било каквог реда.

Дочек репрезентације Исланда после пласмана у четвртфинале Еура захваљујући победи над Енглеском. Ово није смешно, ово је да се најежиш. Али нам јесте навлачило осмех на лице.



Слављеничка журка Лестер Ситија у кући Џејмија Вардија. Челси је упропастио вече градском ривалу Тотенхему, Веса Моргана су саиграчи пијаног вукли по поду. Једном се живи.



Памтиће Едер то финале Еура, али ко зна? Можда ћемо га кроз коју деценију помињати и као меч на коме је почела тренерска каријере те 2016. најбољег играча света Кристијана Роналда.



Нису тада још то знали у Монаку, али погодак Камила Глика у 94. минуту сусрета са Бајером утабао је Кнежевима пут до пласмана у осмину финала Лиге шампиона. И ретко ко се том голу обрадовао колико легендарни Марсел Десаји. Он га сигурно неће заборавити. Уосталом, сасвим случајно снимио га је.



Десаји ће памтити гол против Монака, ми ћемо памтити племениту жељу РКЦ Валвајка да васколиком пучанству приближи значај онога што у католичком свету зову Дан заљубљених . На оригиналан начин - манкенкама у доњем вешу. Амин!

И док су у Холандији падали на теме због заносних лепотица, Луј ван Гал је то чинио због - Алексиса Санчеза. Има он и објашњење.



Луј ван Гал се дакле ложи на свађе са судијама. Кристиано Роналдо се ложи на сопствене трбушнаке. Или како је то баш недавно рекао легендарни Оливер Кан: "У последње време више гледам Роналдове трбушњаке него женине груди". Иначе, ако нисте знали, Роналдо има и брата близанца у холандском друголигашу Алмереу. Само он нема "сикс пек", него цело буре.

Храбар је и селектор Немачке Јоахим Лев. Ово је нехигијенски по толико основа.



Лев је уосталом одавно хит на друштвеним мрежама. Додуше, ни изблиза као што је Вил Григ био током Еура.



Европско првенство је, иначе, било веома успешно за неочекиване полуфиналисте из Велса. А онда се у квалификацијама за Мундијал у Русији све покварило.

Покварио се и план Хадерсфилда за сусрет са Шефилд Венздејом. "Кривица" Роса Валаса, који је "разбио шифру" и домогао се тајних података.



Али добро, дешава се да на фудбалском терену дође до неспоразума. Ето, овај фудбалер Питербора је умислио да му је редар саиграч.



Са друге стране, Милан "Леми" Ђуричић из београдске Локомотиве је умислио да гол не може да се промаши са мање од метра раздаљине. Искрено, мислили смо и ми док нам Леми није објаснио.



Јер у фудбалу све је могуће. Зато га и волимо...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар