Овако изгледа кад Карић удаје кћерку

Даница Карић, ћерка Богољуба Карића, удала се за Врањанца Николу Стојилковића, с којим је неколико месеци у вези.

Србија 01.01.2017 | 21:53
Овако изгледа кад Карић удаје кћерку
Богољуб Карић пропустио је бројна породична свадбена весеља, а овом слављу је просуствовати! На свадбеном весељу је око 2.000 званица, а најгламурознији део свадбе чиниће музички гости, Светлана Цеца Ражнатовић и Мирослав Илић.



Млада Даница Карић у прелепој венчаници ушла је у салу насмејана, где је заједно са вереником Николом стала пред матичарком.

"Могу да вас поздравим и да по обичају да узмем ствари под своју контролу. Молим вас, мало се повуците назад", узела је одмах реч Даница, а онда су се заветовали на вечиту љубав.



"Ово је наш дан, све вас поздрављамо. Нек се рађају", рекао је Богољуб и платио кићење.

 

"Мене су учили да се у цркву и на венчање не иде без пара, а ти си ме (Миланка) оставила без пара", нашалио се Карић.

Богољуб Карић стигао је са супругом Миланком и младожењеним родитељима. Ону су наздравили са новинарима и послужили их врелом ракијом.



"Нисам могао да сањам да ће Бог да повеже свадбу и мој долазак после 11 година. Вечерас ћемо да запевамо", поручио је Богољуб.



Даница ће одмах након венчања отићи на пут с мужем Николом Стојилковићем. На њихово прво брачно путовање наследница најбогатије српске породице ће потрошити око 50.000 евра.

Богољуб је дочекао, она блистала!


 
Певачица је свој наступ за дочек Нове године отказала како би испоштовала своје велике пријатеље и увеличала им весеље.

Њу је пред госте извео управо Богољуб Карић, а она је одмах загрлила младенце и пожелела им најлепше жеље.



Извор: Курир

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

сова

01.01.2017 13:49

Да би о теби писали и имали инспирацију, мораш да добро покрадеш јадну Србију и њене покрајинске дијелове...Овај је то понајбоље одрадио. И зато медији праве хвалоспјеве и некакве богове у које Срби требају да верују. Зато нам и јесте све тако....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.01.2017 15:52

Истина. Лопови повезани са политиком се само смијењују. Данас један, сутра други лопов. Тузна српска историја и будуцност.

Name

родјо

01.01.2017 14:16

Лици ми на повратак отписаних. У сваком слуцају боље и Кариц него Арапи.......????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његос

01.01.2017 14:23

Све Срби на батерије...могли су сачекати да прође пост, па се онда вјенчати. Богољуб се куне у Бога, а задње недјеље поста прави свадбу, и размеће се милионима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

01.01.2017 14:49

ко ти брани да постиш , најгоре је што ти је пост у мозгу .

Name

ре боро

01.01.2017 16:16

Вјероватно сте одрасли без куцног и духовног васпитања. У господина је свака ка у Његоса,браво...!

Name

Лула

02.01.2017 02:23

Ти и твој пост......Пости ако ти се пости. Постим неколика дана у години а ти пости 365 ако желиш. Доста ми је таквих који посте седмице и мјесеце а преждеравају се од хране спремљене на уљу.Посни колачи и сва остала храна данас има своју посну верзију и тако ће постити свако.Ако постиш (као заиста ријетки људи) на мало хране те без тих разних савремених посних ђаконија и/или чак на води онда ти свака част.Али опет - то је твоја ствар исто као што сваки човјек може вјеровати у Бога а и не мора.Мене што се тиче нека људи вјерују и да им је Бог нека бандера то није мој проблем а не треба бити ничији осим тих људи који у то вјерују. Кад одем у цркву и погледам ко је сад посјећује онда ми се у њу заиста више не иде.Жене које су се цијели живот "трошиле" са мушкарцима којем броја не знају сад иду у цркву и посте те паметују о религији а да их је сад подмладити - опет би мијењале мушкарце као Тесла чарапе. Знам мушкарца који је обљубио своје двије куме и родицу ближу а кум је цркве и много пута ју је новчано даровао. Паметује о религији и врши предавања људима а врши тешки сексуални блуд и неморал те крши једну од божијих заповијести.

Name

Његос

02.01.2017 07:46

Ре Лула Религија јесте лична ствар свакога човјека, али Кариће се декларишу као велики вјерници и мајка му је монахиња, па би требао да поштује црквене каноне. А што се тиче одласка у цркву Господ прихвата свакога ко се искрено покаје, и свако треба да иде у храм због Бога, себе и својих ближњих, а не због некога или помодарства. На крају, сви ћемо ми изаћи пред Господа.

Name

блбл

01.01.2017 14:41

Парада сељаклука и кица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

01.01.2017 16:19

А ко је богољуб кариц гдје је зарадио новац попови га доцекују на аеродрому српска политика цути тузиластво цути то је вуцицева србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

01.01.2017 16:23

Јако је битно ко се удао за кога а ко је покрао народ то је споредна ствар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

01.01.2017 16:24

Јако је битно ко се удао за кога а ко је покрао народ то је споредна ствар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

01.01.2017 16:27

А ко је богољуб кариц гдје је зарадио новац попови га доцекују на аеродрому српска политика цути тузиластво цути то је вуцицева србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

01.01.2017 17:56

Љубомора је код срба велико зло ! Зато нам иде ко сто иде ' Срби пробудите се из сна