Обећала старцу секс, па га опљачкала!

Тужилаштво Брчко дистрикта подигло је оптужницу против 26-годишње Злате Долић из Велике Кладуше, којом се терети да је почетком октобра у Брчком Злата намамила 76-годишњег старца у девастирану зграду обећавши му сексуалне услуге, те га ту са још једном особом опљачкала.

Република Српска 31.12.2016 | 17:00
Обећала старцу секс, па га опљачкала!
У оптужници се наводи да је Злата 1. октобра, ради прибављања имовинске користи и у договору са још једном особом, у угоститељском објекту у Брчком пришла Ђ. Г. (76) и позвала га да крене с њом како би му пружила сексуалне услуге.

Старац је на то пристао, те је заједно са Златом изашао из кафане, док је њен саучесник ишао испред њих. Када је Злата увела старца у девастирану зграду у улици Ислахијет, како би од њега одузели паре, ту се изненада нашао и њен саучесник који је од Ђ.Г. тражио да му преда новац, викнувши “Дај паре, мајку ти...”.

Према наводима оптужнице, Златин саучесник је потом из предњег џепа кошуље коју је старац носио извадио здравствену књижицу и наочале, те су њих двоје кренули ван.

Међутим, схватили су да нема новца, па су се поново вратили у зграду. У оптужници се наводи да је Злата затим ухватила старца са задње стране леђа за руке и држала, док га је њен саучесник шаком ударио у главу.

Однијели 340 КМ

Старац је усљед ударца пао на под, те су му њих двоје пришли и заједно га држали. Потом је, како стоји у оптужници, Златин саучесник ударио старца неколико пута ногом с предње стране тијела, те му из задњег џепа панталона извукао новчаник у којем су били лични документи и 340 марака, пише Фактор.

Према наводима оптужнице, двојац је отео новчаник са документима и парама, те су побјегли према улици Мујдановача, а паре подијелили. Старац је том приликом задобио лаке тјелесне повреде.

Овом оптужницом Злати се на терет ставља кривично дјело разбојништво.

(ЕуроБлиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хх

31.12.2016 16:04

Годину мин самнице за оба уцесника

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛКАТРАЗ

31.12.2016 16:25

Да је Државе сваком МАКСИМАЛНА законом прописана казна.Али? АЛИ, Нема Државе нема закона,Добро каже Мектић,Судије у Бјекству! Тужиоци у Затвору Криминалци на слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнеле

31.12.2016 16:42

Ја махера ста је он мислио урадити са 76 година? Нек дедица буде срецан сто га није издало срце да је успио у свом науму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

31.12.2016 18:01

ХОЦЕ МИНДЈЕ ЗА ПАРИНДЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Немирко

01.01.2017 08:14

И нека су га опљацкали. ста је старац мислио? вјерујем да му је унука у тим годинама као та дјевојка.

ОДГОВОРИТЕ