Ево како да промијените живот?

Ево стигло је вријеме за новогодишње одлуке.

Република Српска 31.12.2016 | 15:29
Ево како да промијените живот?

Знамо да сте саставили огроман списак, па једино што можемо да вам кажемо – пробајте да оставарите бар половину.

Бар ове које вам сугерише хороскоп. Нека 2017. година буде ваш нови почетак.

Јарац
Јарци су познати по томе да детаљно планирају ствари, па би њихова новогодишња одлука требало да има везе са више спонтаности у приватном животу. Тако ће бити опуштенији и мање нервозни.

Водолија
За Водолије је ова година била турбулентна, а често су проводили више времена на послу него што би требало, раде више послова у исто вријеме и тако занемарују драге људе. За 2017. донесите одлуку да нећете више каснити на састанке, те да ћете бити потпуно присутни тамо где се налазите.

Рибе
Рибе су иначе познате по јаким емоцијама, али вријеме је да се мало опустите и престанете све да схватате лично. Другим ријечима, набаците осмјех на лице и престаните да будете толико осјетљиви. Више ћете уживати у животу.

Ован
Наравно да треба да уживате у животу, али вријеме је да почнете да мислите на будућност и да почнете да штедите новац јер никада не знате када ће вам затребати.

Бик
Година 2017. је за Бикове она година када би требало да донесу одлуку које су се досад бојали. Нова фризура? Прекид везе? Ново радно мјесто? О чему год да се ради, изађите из своје зоне удобности и одважите се на тај корак.

Близанци
За све Близанце који су под великим стресом имамо одлично рјешење: почните да вјежбате. Трчање, планинарење, теретана, јога или мало чучњева и трбушњака пред телевизором – само почните да се крећете.

Рак
Најбоља новогодишња одлука коју Ракови могу донијети јест да се ријеше ствари које им више не требају. Почните од ормара, а затим крените до радног стола и његових фиока, па онда пређите на датотеке на компјутеру. Осјетићете моментално олакшање.

Лав
Нота за све Лавице: промијените своју бјути рутину. Вријеме је да прихватите своју природну љепоту и да је покажете свијету – због тога бисте могли да се осјећате још боље у својој кожи, односно самопоузданије.

Девица
Године 2017. урадите нешто чега сте се досад бојали. То не мора да буде нека велика животна одлука, само нешто другачије, за шта сте мислили да никада нећете покушати. Сигурно постоји нешто такво у вашем животу.

Вага
Почните да искоришћавате викенде тако да покушате да се будите мало раније и у потпуности искористите дан. Замислите шта све можете урадити у једном дану само ако устанете мало раније него иначе?

Шкорпија
За Шкорпије најбоља новогодишња одлука подразумјева то да престану да буду толико љубоморни на друге. Неко је добио повишицу у канцеларији, а ви не? Ваша пријатељица се вјерила, а ви немате ни дечка? Престаните да се замарате туђим животима и сву пажњу усмјерите на свој.

Стријелац
Стријелци, почните да обраћате пажњу на детаље и престаните да у журби рјешавати све обавезе. То би вам се следеће године могло и те како исплатити.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар